Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Na początku miałam Horienmedical i lipa! nawet dwóch wyraznych kresek nie było. w tym cyklu kupiłam facelle i były idealne, z dnia na dzień coraz ciemniejszy. Możecie sobie zobaczyć w moim pamiętniku, bo mam tam zdjęcia
mi88 lubi tę wiadomość
-
bondzik007 wrote:Na początku miałam Horienmedical i lipa! nawet dwóch wyraznych kresek nie było. w tym cyklu kupiłam facelle i były idealne, z dnia na dzień coraz ciemniejszy. Możecie sobie zobaczyć w moim pamiętniku, bo mam tam zdjęcia
Tak podejrzewałam, że do kitu są Dzięki Zaopatrzę się w takim razie w facelle
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Ja stosuje juz jakies 4 cykle i moje obserwacje pokrywaja sie z kalendarzykiem i bolem jajnika. Zamawiam w sklepie internetowym.
Doczytalam tez chyba wczoraj ze przy niepekajacym pecherzyku(LUF) testy wychodzą normalnie wiec chyba dobrze zrobic z raz monitoring cyklu zeby potwierdzic.
Ja jeszcze nie robilam, ale z testow nie rezygnuje bo sa pomocne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 kwietnia 2018, 16:32
-
nick nieaktualny
-
Ania2014 wrote:Kupiłam w aptece internetowej i chyba złe wybrałam bo mam tej firmy co bondzik007 ale już po ptakach zobaczę co mi będzie wychodziło następne najwyżej innej firmy kupie
2ciaze stracone
17 cykl starań
16.03.2018 drugi cykl CLO - !
13.04.2018 beta 55,56
16.04.2018 beta 221,50 -
Beatrix_ wrote:Ja stosuje juz jakies 4 cykle i moje obserwacje pokrywaja sie z kalendarzykiem i bolem jajnika. Zamawiam w sklepie internetowym.
Doczytalam tez chyba wczoraj ze przy niepekajacym pecherzyku(LUF) testy wychodzą normalnie wiec chyba dobrze zrobic z raz monitoring cyklu zeby potwierdzic.
Ja jeszcze nie robilam, ale z testow nie rezygnuje bo sa pomocne.
Tak moze byc, poniewaz testy pokazuja, ze owulacja sie zbliza, ale to niestety nie oznacza, ze ostatecznie ona wystapi
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Beatrix_ wrote:
. -
Ja przez ostatnie dwa cykle robiłam testy owulacyjne, ale wyszły negatywnie a mam pcos... Choć to może winna testów z allegro...
-
Dziewczyny proszę was o radę. To mój kolejny wydłużony cykl, już 62 dzień. Myślicie że tak późno może zaskoczyć owulacja ? Od bardzo dawna nie miałam tak wyraźnych objawów i chyba świruje.PCOS
LH:FSH= 1,30 --> 1,04
TSH 1,48 --> 1,27
Testosteron 0,82 --> 0,39
WitD <20
Inofem od 02.2018 -
Hej dziewczyny co u Was nattka i co z tymi testami kupiłaś? zrobiłaś? nie zazdroszczę takich cykli... a ja na swoje narzekam może któraś na początek tygodnia pochwali się jakimiś dwoma kreskami?
u mnie dziś 35 dc... jeszcze kilka dni pewnieStaramy się o dzidziusia