Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak, zabezpieczaliśmy się Skoro takie panują tam zasady to się do nich stosowaliśmy Chociaż lekko nie było ;p
Masz rację, że to pewnie stres Ale i tak się jakoś człowiek głupio i niepotrzebnie nakręca :p
A temperaturę mierzę i się utrzymuje na wysokim poziomie, chociaż dzisiaj już ciut niższa byłaSkarpeta lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Kasiulka90 wrote:Skarpeta, no właśnie mam nadzieję, że nie będzie powtórki z wakacji, kiedy miałam cykle 50 i 65 dni. Obawiam się, że nie miałam teraz owulacji, bo temperatura nie skoczyła. I nie mam pmsu. Ale tak się składa, że jutro mam zakrapianą imprezkę, więc zamierzam użyć testu - który czekał pół roku w szafce xD Nie było sensu testować. Teraz też na 99% nic z tego, ale najwyżej będę piła z żałości xD
Plamka, właściwie to mój mąż mnie tym męczył i w końcu sam zadzwonił i nas umówił hehe
życzę Ci aby ten 1% przyniósł Ci szczęście i żebyś nie musiała pić z żałości na tej imprezie, a żebyś popijała tylko soczek
i rano koniecznie napisz co i jak... trzymam kciuki żeby to nie była powtórka z przeokrutnie długich cykli...Plamka_92 lubi tę wiadomość
Staramy się o dzidziusia -
Plamka_92 wrote:To dobrze, że mąż się stara i mu zależy
U mnie też na 99,99% nic z tego, a mnie i tak kusi, żeby zatestować :p niemożliwa czasem jestem :p
pozytywnie niemożliwa... ale jak ta temperatura wysoka... to kto wie...Plamka_92, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
Skarpeta wrote:życzę Ci aby ten 1% przyniósł Ci szczęście i żebyś nie musiała pić z żałości na tej imprezie, a żebyś popijała tylko soczek
i rano koniecznie napisz co i jak... trzymam kciuki żeby to nie była powtórka z przeokrutnie długich cykli...
Ja też, ja też tak życzę!Skarpeta, Kasiulka90 lubią tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Skarpeta wrote:życzę Ci aby ten 1% przyniósł Ci szczęście i żebyś nie musiała pić z żałości na tej imprezie, a żebyś popijała tylko soczek
i rano koniecznie napisz co i jak... trzymam kciuki żeby to nie była powtórka z przeokrutnie długich cykli...Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 kwietnia 2018, 20:12
Plamka_92, Skarpeta lubią tę wiadomość
-
Plamka_92 wrote:A co będziemy sobie żałować
też tak uważam, po to jesteśmy hahah
ja chwilowo uciekam ide po piwo... mam takie zboczenie że pijam rzadko ale tylko perłe eksport, jak biegałam zamarzyła mi się więc... no cóż musze jeszcze się przejść do sklepu
wypije oczywiście nasze zdrowieKasiulka90 lubi tę wiadomość
tak zrobię
perełka to lublin chyba
kiedyś byłam tam w Białce? chyba tak, to tam był wybór pereł...
na mazowszu są 3 może 4 a wtedy tam to oczopląsu dostałam prawie...
ale ja i tak lubię tylko eksport ;pPlamka_92 lubi tę wiadomość
Skarpeta wrote:tak zrobię
perełka to lublin chyba
kiedyś byłam tam w Białce? chyba tak, to tam był wybór pereł...
na mazowszu są 3 może 4 a wtedy tam to oczopląsu dostałam prawie...
ale ja i tak lubię tylko eksport ;p
Tak, tak Lublin
W Białce nad jeziorem?
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Zasada jednego procenta się nie sprawdza xD Test oczywiście negatywny To już prawie rok, więc na pewno bez pomocy medycznej by się nie udało. Do 11 maja niedaleko. Zobaczymy, jak się sprawy potoczą. Dzisiaj mam kierowców, więc wieczór jest mój! Będzie szaleństwo