Starając się o pierwsze dziecko
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja nie testowałam i teraz nie mam jak bo jestem w pracy, ale wiem że nic z tego PMSa mam nieziemskiego w jednym momencie mam ochote kogoś ubić, a zaraz po tym wyć mi się chce :p
Kasiulka szkoda ale może następny cykl będzie nasz
Udanej imprezy :* zaszalejKasiulka90 lubi tę wiadomość
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
01.2021 puste jajo (* 8 tc) -
Skarpeta wrote:Tule Was moje kochane Kasiulka to baw się dobrze i szalej do rana Plamka to szkoda... :'( ale w sumie u Was inny plan a dziewczyny kolejny cykl nasz... Musi buziaki dla Was
Maj jest nasz
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
welonka wrote:Hej
Czy ktoś wie co u Agi ,jaszmurki ,Marudy, Erastel i Gacki bo coś dziewczyny ucichly?
Ja duphaston jakoś brałam do 17-18tydzien a jakoś od 20 do 27 luteine dopochwo e a do 17tugodnia plamilam, i powiem że dopóki brałam duphaston czy luteine byłam spokojniejsza jak odtsawilam leki to trcohe panikowlam
Hej Welonka, dziękuję że pytasz :* czytam forum, ale ostatnio za bardzo nie mam o czym pisać. Tak jak Kasiulka pisała pojawił się u mnie jakiś dziwny wyciek z piersi, najprawdopodobniej spowodowany zaburzeniami hormonalnymi, czekam teraz na wizytę u gina, w między czasie będę umawiać K. na ponowne wyniki, żeby sprawdzić czy coś się zmieniło.
W między czasie wróciłam do dietetyka będę mieć teraz tworzoną specjalną dietę, która pomaga przy zaburzeniach płodności.
A temperaturę postanowiłam przestać mierzyć póki co. Jeszcze bardziej się denerwowałam, że skacze, że za niska. Chce trochę z tym wszystkim wyluzować.Kasiulka90 lubi tę wiadomość
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
HSG - oba drożne :-)2018
PCOS - długie cykle, problem z owłosieniem, owulacja jest!
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
Wyniki nasienia -ok 2018, 2020
ovarin,
Stymulacja clo trzecie podejście, metformina
IVF start styczeń 2022 ❄️
21.03 - transfer ❄️😭
2 czerwca - histeroskopia-biopsja+cd138 ok
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
welonka wrote:Hej
Czy ktoś wie co u Agi ,jaszmurki ,Marudy, Erastel i Gacki bo coś dziewczyny ucichly?
Ja duphaston jakoś brałam do 17-18tydzien a jakoś od 20 do 27 luteine dopochwo e a do 17tugodnia plamilam, i powiem że dopóki brałam duphaston czy luteine byłam spokojniejsza jak odtsawilam leki to trcohe panikowlam
Hej, juz mialam jakis czas temu pisac, ale jakos sie nie skladalo a teraz wywolana do tablicy pochwale sie, choc jeszcze nie do konca w to wierze, ze na wizycie 13tego w piatek widzielismy malutkiegacka89, Skarpeta, Marza89, Ineczka, mi88 lubią tę wiadomość
-
Jaszmurka wrote:Hej, juz mialam jakis czas temu pisac, ale jakos sie nie skladalo a teraz wywolana do tablicy pochwale sie, choc jeszcze nie do konca w to wierze, ze na wizycie 13tego w piatek widzielismy malutkie
Gratulacje! Pamiętam, że długo się staraliście, więc teraz tym bardziej pozytywne myślenie i do przodu Ale ta wiosna zaczyna obfitować
Obok mnie ostatnio 2 bociany przeleciały, dzisiaj bardzo blisko kolejny, więc sezon płodny rozpoczęty idealnieKasiulka90 lubi tę wiadomość
Laura 01.09.2019 🩷
Szymon 27.12.2023 🩵 -
Gacka ale możecie staracir się czy czekacie aż wyjaśni się sytuacja z wyciekiem z piersi , i skąd nagle takie zawirowania w hormonach ?myślę że to dobry pomysł odstawić mierzenie temperatury na jakiś czas . Trzymaj się :*
Jaszmurka gratulacje niech maluszek teraz rosnie , życzę bardzo nudnej i spokojnej ciąży :*Kasiulka90 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, od czasu do czasu zaglądam na wasz wątek i mam do was pytanie. Jeśli moglybyscie mi odpowiedzieć bardzo byście mi pomogły sytuacja wygląda tak. Mój cykl zaczął się 26.03 zaraz po skończeniu miesiaczki od 7-11 dnia cyklu wypadły by mi dni płodne. Cykl mam 25/28 dni. Więc myślę że nawet jakby się przesunął na te 28 dni to 14 dnia cyklu powinna być owulacja. Ostatnie współżycie było 11 dnia cyklu. Teraz mija mi 26 dzień cyklu. Wg kalendarzyka powinnam mieć @ wczoraj. Ale jak na razie nic nie widać i nie słychać. Z tym że przez cały tydzień pobolewalo mnie po środku podbrzusza, a nie tak jak zwykle jeden jajnik czy drugimi zazwyczaj jak mnie bolało to dzień przed. I tym razem to nie ściskając ból ale takie kłócie. No i nie mam sucho. Sluzu na bieliźnie jest mało. Ale w "środku" jest. Przed okresem zazwyczaj było sucho.Temperatura jest na poziomie 37.0. A zazwyczaj mi spadała do 36.1 albo 36.2.Więc zrobiłam test ciążowy. 25 dnia cyklu. Tylko nie z porannego moczu. Wynik negatywny. Więc moje pytanie, czy mam wierzyć w ten wynik czy powtórzyć test?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2018, 11:57
30.10.17r.- zaczynamy starania
Ovarin + Dhupaston start
09.2017 stwierdzone Policystyczne jajniki -
welonka wrote:Gacka ale możecie staracir się czy czekacie aż wyjaśni się sytuacja z wyciekiem z piersi , i skąd nagle takie zawirowania w hormonach ?myślę że to dobry pomysł odstawić mierzenie temperatury na jakiś czas . Trzymaj się :*
Jaszmurka gratulacje niech maluszek teraz rosnie , życzę bardzo nudnej i spokojnej ciąży :*
A jak ty się czujesz?Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️ -
Karota045 wrote:Hej dziewczyny, od czasu do czasu zaglądam na wasz wątek i mam do was pytanie. Jeśli moglybyscie mi odpowiedzieć bardzo byście mi pomogły sytuacja wygląda tak. Mój cykl zaczął się 26.03 zaraz po skończeniu miesiaczki od 7-11 dnia cyklu wypadły by mi dni płodne. Cykl mam 25/28 dni. Więc myślę że nawet jakby się przesunął na te 28 dni to 14 dnia cyklu powinna być owulacja. Ostatnie współżycie było 11 dnia cyklu. Teraz mija mi 26 dzień cyklu. Wg kalendarzyka powinnam mieć @ wczoraj. Ale jak na razie nic nie widać i nie słychać. Z tym że przez cały tydzień pobolewalo mnie po środku podbrzusza, a nie tak jak zwykle jeden jajnik czy drugimi zazwyczaj jak mnie bolało to dzień przed. I tym razem to nie ściskając ból ale takie kłócie. No i nie mam sucho. Sluzu na bieliźnie jest mało. Ale w "środku" jest. Przed okresem zazwyczaj było sucho.Temperatura jest na poziomie 37.0. A zazwyczaj mi spadała do 36.1 albo 36.2.Więc zrobiłam test ciążowy. 25 dnia cyklu. Tylko nie z porannego moczu. Wynik negatywny. Więc moje pytanie, czy mam wierzyć w ten wynik czy powtórzyć test?
Powtórz po terminie miesiączki po 28 dc
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
Kasiulka90 wrote:Karota045 powtórz test jutro z porannego moczu. Powodzenia :*
Dziewczyny, ja się zwlekam z łóżka xD Super imprezka była
E to musiało być nieźle jak dopiero z wyra wychodzisz
Kac gigant jest?
28.04.2020
2940 g 54 cm Szczęścia
gacka89 wrote:Welonka byłam narazie tylko u internisty, gina mam niestety dopiero 10 maja. Nie wiem skąd to wynika, bo styczniowe badania wskazały że hormony mam w porządku. Ale starań nie przerywam a nóż widelec akurat się uda.
A jak ty się czujesz?
A u nas leci od środy od nowa jak najwiecej leżę bo szyjka skraca się czuje się coraz gorzej i obawiam się że nie wytrzymam do końca . W ogóle nic się nie układa ze wszystkim pod górkę . -
welonka wrote:Ciekawe skąd nagle takie zawirowania co mogło tak wpłynąć na hormony , a może to po oviarninie ?
A u nas leci od środy od nowa jak najwiecej leżę bo szyjka skraca się czuje się coraz gorzej i obawiam się że nie wytrzymam do końca . W ogóle nic się nie układa ze wszystkim pod górkę .
O kurcze, odpoczywaj jak najwięcej. Trzymam kciuki by wszystko poszło jak należy. :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 kwietnia 2018, 14:28
Laparoskopia- torbiel okołojajnikowa, jajowody drożne
wczesne dojrzewanie
Moje wyniki -ok
ovarin,
21.03 - transfer ❄️😭
24.08- transfer ❄️😭
został nam ostatni ❄️