Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staramy się i wspieramy
Odpowiedz

Staramy się i wspieramy

Oceń ten wątek:
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć moje kochane :) byłam dzisiaj się wyluzować i znajomych i kurde zamiast się wyluzować to całe popołudnie mnie brzuch boli tak jakbym miała @ dostać :/

miłego wieczoru :*

Ola_85 lubi tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • missy83 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn - życzę właśnie dobrego samopoczucia... :-*

Niektóre mają spokojne początki ciąży, niektóre właśnie dokuczliwe troszkę... - najważniejsze, by zdrówko było - tego życzę :-)

Pozdrawiam Wszystkie zaciążone, bo nie napisałam w poprzednim poście. Tak jakoś zamyśliłam się o tych finałowych miesiącach... ach... byłoby pięknie tak właśnie do końca roku zaciążyć i wbić się z finałem w końcówkę wakacji ;-)

OK miałam nie siedzieć,bo oczęta mi się kleją.Jakiś taki dziś dzień. Idę lepiej,bo nie chcę marudzić..;-)

Evanlyn lubi tę wiadomość

synek 6 lat <3 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
    synek ur. 18.08.2016 <3
    h84fwn15dqixvghy.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Missy :)

nie mogę ostatnio nadrobić co piszecie przez tego mojego M bo ciągle gdzieś mnie wyrywa :P może w następny temat się wbiję :D

missy83 lubi tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane powiedzcie mi czy mogę iść na usg aby mi gin sprawdził czy pęcherzyk pękł i jaka jest grubość endometrium ( byłam 28 paź i 4 listopada) czy nie za dużo jak na tak krótki czas?

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie no i chyba zegnajciee...
    Nie pisałam w sumie za bardzo dzisiaj bo zle sie czuje od samego rana a nawet nocy w sumie nie ważne.
    Ogólnie grubo zastanawiam sie nad usunieciem konta...
    Nie wiem jakos tak ( przepraszam za wyrażenie) hujowo się czuje dawajac wam jakies rady.
    Chwilami mam wrażenie jakbym sie za bardzo tutaj panoszyła jakbym wszystko najlepiej wiedziala ....
    Wchodze ludzi opierniczam a nawet nie spojrze z ich strony...jestem zlym czlowiekiem... nikt inny tak nie robi i nie wiem czy dobrze w ogole ze sie wtedy odzywam.
    mam taki charakter i nie lubie ludziom wciskac bajeczek i sciemiac i dlatego tak trudno jest mi sie powstrzymac aby trzymac jezyk za zebami.
    Chyba tutaj nie pasuje.
    Lepiej bedzie jak zostaniece bezemnie i moze wtedy bedzie wam sie lepiej gadalo.
    Przepraszam.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 21:24

• anusia24 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ?!

p19uskjoxacp4928.png
  • Evanlyn Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Nie pisałam w sumie za bardzo dzisiaj bo zle sie czuje od samego rana a nawet nocy w sumie nie ważne.
    Nie wiem jakos tak ( przepraszam za wyrażenie) hujowo się czuje dawajac wam jakies rady.
    Chwilami mam wrażenie jakbym sie za bardzo tutaj panoszyła jakbym wszystko najlepiej wiedziala ....
    Wchodze ludzi opierniczam a nawet nie spojrze z ich strony...jestem zlym czlowiekiem... nikt inny tak nie robi i nie wiem czy dobrze w ogole ze sie wtedy odzywam.
    mam taki charakter i nie lubie ludziom wciskac bajeczek i sciemiac i dlatego tak trudno jest mi sie powstrzymac aby trzymac jezyk za zebami.
    Chyba tutaj nie pasuje.
    Lepiej bedzie jak zostaniece bezemnie i moze wtedy bedzie wam sie lepiej gadalo.
    Przepraszam.
    Kat ale Ty dramatyzujesz :/ użyłabym innego słowa ale nie będę się wyrażać ;) tym razem to ja Ciebie mam ochotę opier...niczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • anusia24 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No chyba zartujesz! Daj spokoj! Tez dzisiaj mam jakas depresje nerwy mi puszczaja i wszystkiego mam dosc i wszystkiego mi sie odechciewa. Ale nie zostawiaj nas, jutro bedzie lepiej zobaczysz!:) A i czasem jak trzeba kogos opierniczyc to trzeba. Jak nas zostawisz to bardzo sie na Tobie zawiode!

Evanlyn lubi tę wiadomość

p19uskjoxacp4928.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Kat ale Ty dramatyzujesz :/ użyłabym innego słowa ale nie będę się wyrażać ;) tym razem to ja Ciebie mam ochotę opier...niczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

I ja też mam taką ochotę to zrobić!!!

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzisiaj jakaś cholera w powietrzu panuje, cały dzień rycze :/ chandra normalnie

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • anusia24 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Dzisiaj jakaś cholera w powietrzu panuje, cały dzień rycze :/ chandra normalnie
    No dokladnie ja tez!

p19uskjoxacp4928.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane powiedzcie mi czy mogę iść na usg aby mi gin sprawdził czy pęcherzyk pękł i jaka jest grubość endometrium ( byłam 28 paź i 4 listopada) czy nie za dużo tych wizyt jak na tak krótki czas?

• anusia24 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja jakbym miala potrzebe to bym szla i sie nie zastanawiala :D Nie no ale tak powaznie to nie wydaje mi sie aby to bylo jakos przesadnie czesto.

p19uskjoxacp4928.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusia24 wrote:
    Ja jakbym miala potrzebe to bym szla i sie nie zastanawiala :D Nie no ale tak powaznie to nie wydaje mi sie aby to bylo jakos przesadnie czesto.

Na usg można też iść normalnie po owu? Nie zagraża niczemu prawda? Czy jak pójdę w czwartek to nie będzie za późno aby stwierdzić kiedy miało miejsce pęknięcie pęcherzyka i jakiej grubości jest endometrium?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 21:45

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    katsuyoshi wrote:
    Chyba tutaj nie pasuje.
    Przepraszam.
    Jak potrzebujesz przerwy - zrób sobie ją a nie że od razu konto usuwać... Każdego chandra łapie, teraz jest źle ale zaraz będzie lepiej... Później będziesz żałowała i jeszcze za nami zatęsknisz...
    Już nie wspomnę o tym jak my będziemy bardzo tęsknić...

Poza tym...szkoda tych komentarzy, polubień i statusu "Autorytet" :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 21:54

anusia24 lubi tę wiadomość

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    Na usg można też iść normalnie po owu? Nie zagraża niczemu prawda? Czy jak pójdę w czwartek to nie będzie za późno aby stwierdzić kiedy miało miejsce pęknięcie pęcherzyka i jakiej grubości jest endometrium?

• anusia24 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    donia 90 wrote:
    Na usg można też iść normalnie po owu? Nie zagraża niczemu prawda?
    Nigdy nie badalam sie w ten sposob wiec trudno mi jest powiedziec. Ale moze zadzwon do tego lekarza i zapytaj co on o tym sadzi? Bez sensu zebys sie denerwowala

p19uskjoxacp4928.png
  • anusia24 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evanlyn wrote:
    Jak potrzebujesz przerwy - zrób sobie ją a nie że od razu konto usuwać... Każdego chandra łapie, teraz jest źle ale zaraz będzie lepiej... Później będziesz żałowała i jeszcze za nami zatęsknisz...

Poza tym...szkoda tych komentarzy, polubień i statusu "Autorytet" :D
    Swiete slowa, zwlaszcza ostatnie:P

p19uskjoxacp4928.png
  • madziarella88 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    missy nie zalamuj sie do kanca roku sie uda ! musi ! :*

kat hormony ci szaleja i glupoty pierniczysz. czasem twoje rady serio podnosza na duchu wiec moze jednak jestes tu potrzebna. przemysl sprawe nic na sile.

Evanlyn, missy83 lubią tę wiadomość

5b09mg7y1fm9q2ki.png
  • madziarella88 Autorytet

Wysłany: 8 listopada 2015, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dobranoc dziewczeta! jutro znowu poniedzialek ;(

5b09mg7y1fm9q2ki.png
‹‹ 267 268 269 270 271 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ