Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Evanlyn - życzę właśnie dobrego samopoczucia... :-*
Niektóre mają spokojne początki ciąży, niektóre właśnie dokuczliwe troszkę... - najważniejsze, by zdrówko było - tego życzę
Pozdrawiam Wszystkie zaciążone, bo nie napisałam w poprzednim poście. Tak jakoś zamyśliłam się o tych finałowych miesiącach... ach... byłoby pięknie tak właśnie do końca roku zaciążyć i wbić się z finałem w końcówkę wakacji
OK miałam nie siedzieć,bo oczęta mi się kleją.Jakiś taki dziś dzień. Idę lepiej,bo nie chcę marudzić..
Evanlyn lubi tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie no i chyba zegnajciee...
Nie pisałam w sumie za bardzo dzisiaj bo zle sie czuje od samego rana a nawet nocy w sumie nie ważne.
Ogólnie grubo zastanawiam sie nad usunieciem konta...
Nie wiem jakos tak ( przepraszam za wyrażenie) hujowo się czuje dawajac wam jakies rady.
Chwilami mam wrażenie jakbym sie za bardzo tutaj panoszyła jakbym wszystko najlepiej wiedziala ....
Wchodze ludzi opierniczam a nawet nie spojrze z ich strony...jestem zlym czlowiekiem... nikt inny tak nie robi i nie wiem czy dobrze w ogole ze sie wtedy odzywam.
mam taki charakter i nie lubie ludziom wciskac bajeczek i sciemiac i dlatego tak trudno jest mi sie powstrzymac aby trzymac jezyk za zebami.
Chyba tutaj nie pasuje.
Lepiej bedzie jak zostaniece bezemnie i moze wtedy bedzie wam sie lepiej gadalo.
Przepraszam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 21:24
-
katsuyoshi wrote:Witajcie no i chyba zegnajciee...
Nie pisałam w sumie za bardzo dzisiaj bo zle sie czuje od samego rana a nawet nocy w sumie nie ważne.
Nie wiem jakos tak ( przepraszam za wyrażenie) hujowo się czuje dawajac wam jakies rady.
Chwilami mam wrażenie jakbym sie za bardzo tutaj panoszyła jakbym wszystko najlepiej wiedziala ....
Wchodze ludzi opierniczam a nawet nie spojrze z ich strony...jestem zlym czlowiekiem... nikt inny tak nie robi i nie wiem czy dobrze w ogole ze sie wtedy odzywam.
mam taki charakter i nie lubie ludziom wciskac bajeczek i sciemiac i dlatego tak trudno jest mi sie powstrzymac aby trzymac jezyk za zebami.
Chyba tutaj nie pasuje.
Lepiej bedzie jak zostaniece bezemnie i moze wtedy bedzie wam sie lepiej gadalo.
Przepraszam.missy83 lubi tę wiadomość
-
No chyba zartujesz! Daj spokoj! Tez dzisiaj mam jakas depresje nerwy mi puszczaja i wszystkiego mam dosc i wszystkiego mi sie odechciewa. Ale nie zostawiaj nas, jutro bedzie lepiej zobaczysz! A i czasem jak trzeba kogos opierniczyc to trzeba. Jak nas zostawisz to bardzo sie na Tobie zawiode!
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyanusia24 wrote:Ja jakbym miala potrzebe to bym szla i sie nie zastanawiala Nie no ale tak powaznie to nie wydaje mi sie aby to bylo jakos przesadnie czesto.
Na usg można też iść normalnie po owu? Nie zagraża niczemu prawda? Czy jak pójdę w czwartek to nie będzie za późno aby stwierdzić kiedy miało miejsce pęknięcie pęcherzyka i jakiej grubości jest endometrium?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 21:45
-
katsuyoshi wrote:Witajcie no i chyba zegnajciee...
Chyba tutaj nie pasuje.
Przepraszam.
Już nie wspomnę o tym jak my będziemy bardzo tęsknić...
Poza tym...szkoda tych komentarzy, polubień i statusu "Autorytet"Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 21:54
anusia24 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Evanlyn wrote:Jak potrzebujesz przerwy - zrób sobie ją a nie że od razu konto usuwać... Każdego chandra łapie, teraz jest źle ale zaraz będzie lepiej... Później będziesz żałowała i jeszcze za nami zatęsknisz...
Poza tym...szkoda tych komentarzy, polubień i statusu "Autorytet" -
missy nie zalamuj sie do kanca roku sie uda ! musi ! :*
kat hormony ci szaleja i glupoty pierniczysz. czasem twoje rady serio podnosza na duchu wiec moze jednak jestes tu potrzebna. przemysl sprawe nic na sile.Evanlyn, missy83 lubią tę wiadomość