Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Kat tamto to jakbyś opisała co ja tam czułam...próbuje z nimi gadać ale ne mogę się oswoić i wbić i czuje się jakby mnie olewały
Doszłaś już do siebie po tym jak nas wkurzyłaś?
Ja sie nie wkurzyłam na was tylko jakos tak sie wczoraj czulam nie wiem czemu.Evanlyn lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Własnie dokładnie tak sie tam czuje... było fajnie do jakiegos czasu ale jak pojawil sie az taki tlum to teraz praktycznie nie ma jak sie wbic w rozmowe.....
Ja sie nie wkurzyłam na was tylko jakos tak sie wczoraj czulam nie wiem czemu.
Ja się dzisiaj tez paskudnie czuję...wczoraj cały dzień brzuch mnie bolał na @ a dzisiaj chandra od rana. Nawet nie zdążyłam wstać z łóżka a już lewą nogą hekatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Nie mówię że na nas tylko że nas wkurzyłaś
Ja się dzisiaj tez paskudnie czuję...wczoraj cały dzień brzuch mnie bolał na @ a dzisiaj chandra od rana. Nawet nie zdążyłam wstać z łóżka a już lewą nogą he
W ogranizmie u ciebie byla wczoraj burza :d
Ja to nazywam walką:
Fasolka kontra miesiączka
Teraz pomalu ci ten ból powinien mijac bo już jestes po spodziewanej... oczywiscie wiadomo potem pojawią sie inne objawy ciążowe.
A dlaczego nie jestesmy na Lipiec 2016 ?? to chyba nasza sprawa nieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 10:12
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:i tak trzymaj w koncu termometr to podstawa
zobaczymy z tego mojego mierzenia wyjdzie, póki co jem "dupka" i wyczekuję @ albo i nie
i jeszcze pytanie.. duphaston znacznie wpływa na temperaturę w drugiej fazie cyklu? niby działania "termogennego" nie ma, ale na wykresach ponoć widać jakąś różnicę.. -
katsuyoshi wrote:no tak wczoraj mialas termin @ o ile pamietam to dlatego..
W ogranizmie u ciebie byla wczoraj burza :d
Ja to nazywam walką:
Fasolka kontra miesiączka
Teraz pomalu ci ten ból powinien mijac bo już jestes po spodziewanej... oczywiscie wiadomo potem pojawią sie inne objawy ciążowe.
A dlaczego nie jestesmy na Lipiec 2016 ?? to chyba nasza sprawa nie
A to z tym pytaniem to śmieszne teraz ani odpowiedzieć ani nie
Owu ten termometr faktycznie tani ale jest naprawdę fajny 15 zł chyba za niego dałam ale możesz szaleć i z drogimikatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Swoją drogą jak mozna pisac swój pamietnik?
Bo ja jak chcialam i zrobiłam rozpocznij to wrzuca mnie tylko na liste pamietników i nie ma nigdzie czegos abym mogła swoj napisac
dziwne, mi od razu otworzyło stronę "o sobie" a później już pisanieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 10:22
-
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:Swoją drogą jak mozna pisac swój pamietnik?
Bo ja jak chcialam i zrobiłam rozpocznij to wrzuca mnie tylko na liste pamietników i nie ma nigdzie czegos abym mogła swoj napisac
Evanlyn wrote:No tak myślałam że to Fasolka się tak buntuje... Już mówiłam M że to dziecko to będzie takie same jak on heh
Owu ten termometr faktycznie tani ale jest naprawdę fajny 15 zł chyba za niego dałam ale możesz szaleć i z drogimi
moim zdaniem szkoda kasy na droższe... niestety zostawiam ostatnio w aptece tyle kasy, że ...katsuyoshi, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:No tak myślałam że to Fasolka się tak buntuje... Już mówiłam M że to dziecko to będzie takie same jak on heh
Owu ten termometr faktycznie tani ale jest naprawdę fajny 15 zł chyba za niego dałam ale możesz szaleć i z drogimi
Cos w tym musi byc w koncu po kims geny bedzie miało
Ja mam termometr elektroniczny dla dzieci kupiłam go nim mały się urodził w zestawie z nozyczkami i nie moge na niego narzekać jak widać z fasolunia sie nie pomylił
Tak ja nie odpowiedzialam na to pytanie
Zignorowałam je:)Evanlyn, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:A co ty takiego kupujesz w tej aptece ze tyle kasy wydajesz.
Wybacz jesli cos pominełam.
inofem, duphaston.. - moje leki
jeszcze tu dziecię chore co chwilę (1 rok przedszkola)...
czasem się zastanawiam, czy nie iść do szkoły na farmaceutę i swojej apteki nie otworzyć ^^
Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyowu wrote:inofem, duphaston.. - moje leki
jeszcze tu dziecię chore co chwilę (1 rok przedszkola)...
czasem się zastanawiam, czy nie iść do szkoły na farmaceutę i swojej apteki nie otworzyć ^^
Załapiemy sie na darmówkeEvanlyn, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
owu wrote:hahaha tak z pewnością
już inofem zamawiam przez Internet, bo w zwykłej aptece za 30 saszetek zapłaciłam 70 zł oO a tak mam 60 w tej samej cenie z wysyłkąowu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Różnica konkretna :)a na co jest ten inofem jak mogę zapytać?
przy PCOS - reguluje układ hormonalny, łatwiej o owulację etc.. zawiera mio-inozytol - on główne oddziałowuje przy PCOS i kwas foliowyEvanlyn, Vesper lubią tę wiadomość