Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem jak u Was ale u mnie pogoda straszna, leje deszcz, w ogole jakos ciemno;/ Moja depresja sie pogleeeeebia coraz bardziej. Dzis na dobicie jeszcze zrobilam test ktory wyszedl oczywiscie negatywny... A mialo byc bez przedwczesnych testow...
wszystko do dup.....

-
nick nieaktualny
-
u mnie tez pada deszcz i ciemno spokojnie ja tez mam negatyw z wczoraj .Za wczesnie stanowczo na testanusia24 wrote:Nie wiem jak u Was ale u mnie pogoda straszna, leje deszcz, w ogole jakos ciemno;/ Moja depresja sie pogleeeeebia coraz bardziej. Dzis na dobicie jeszcze zrobilam test ktory wyszedl oczywiscie negatywny... A mialo byc bez przedwczesnych testow...
wszystko do dup..... 
anusia24, katsuyoshi, missy83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Karolla moja Kruszynka jeszcze się dobrze nie zagnieździła a już nie pozwala mi jeść jabłek - jabłuszko ze śniadania poszło się paśćKarolla. wrote:Evanlyn, wczoraj bolał mnie brzuch, dziś narazie nie boli, jestem śpiąca i bym non stop piła i to chyba tyle, a jak tam u Ciebie?
zaznaczę że do tej pory jadłam jabłka dziennie kilogramami a M kupował mi nie po kilogramach tylko po skrzynkach... Dziwne że tak wcześnie chyba nie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 12:50

-
Evanlyn wrote:Ola moja Kruszynka jeszcze się dobrze nie zagnieździła a już nie pozwala mi jeść jabłek - jabłuszko ze śniadania poszło się paść
zaznaczę że do tej pory jadłam jabłka dziennie kilogramami a M kupował mi nie po kilogramach tylko po skrzynkach... Dziwne że tak wcześnie chyba nie?
Jak nie masz ochoty na jabłka to ich nie jedz po prostu. Ja zawsze przed okresem moglam jesc slodycze kilogramami teraz nie moglam i nie moge patrzec na slodycze pod jakakolwiek postacia
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
Właśnie że miałam ochotę, o tym że jednak nie mam dowiedziałam się jak już było w brzuszkuKarolla. wrote:Jak nie masz ochoty na jabłka to ich nie jedz po prostu. Ja zawsze przed okresem moglam jesc slodycze kilogramami teraz nie moglam i nie moge patrzec na slodycze pod jakakolwiek postacia

Karolla. lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyDziewczyny powiem tak miło ze są osoby chetne do forum założonego przezemnie

Ciesze sie bardzo że juz nie którzy dołaczyli i z chęcią przywitam każdą z was nie ważne jaki miesiac
Ja jestem w trakcie robienia gularzu z kaszą na obiad.
Ach te objawy ciazowe
Evanlyn, Vesper, anusia24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnytak ja tez uwazam ze na test za wczesnie bo nie kazdej test musi pokazac chociazby cien cienia w 12 czy tez w 14.. sa osoby ktorym dopiero cokolwiek sie pokazalo 17 dni po takze spokonie czekaj nie ma co sie nakrecacOla_85 wrote:u mnie tez pada deszcz i ciemno spokojnie ja tez mam negatyw z wczoraj .Za wczesnie stanowczo na test
anusia24 lubi tę wiadomość
-
testy owu sa drogie i jest ich 5 szt w opakowaniu a jak wyjdzie pozytyw to co zrobie z reszta??Evanlyn wrote:Ola a nie chciałabyś spróbować z owulacyjnym? u mnie się sprawdziły... Chyba że nie chcesz się nakręcać..
poczekam do normalnego testu ciazowego
-
nick nieaktualny

zobaczymy czy zadziała tak jak ma