Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Evanlyn.katsuyoshi mam nadzieje ze my tez nie dlugo do was dolaczymy na fioletowa strone.:)najwyzej bedziemy sie wymieniały rzeczami ktroe nam zostały przy dzieciach hee ja tak mialam z kolezanka wymienialam sie rzeczami np pieluszkami ktore mi zostaly a ona mi dawal chusteczki albo sliniaki hee
katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_85 wrote:Evanlyn.katsuyoshi mam nadzieje ze my tez nie dlugo do was dolaczymy na fioletowa strone.:)najwyzej bedziemy sie wymieniały rzeczami ktroe nam zostały przy dzieciach hee ja tak mialam z kolezanka wymienialam sie rzeczami np pieluszkami ktore mi zostaly a ona mi dawal chusteczki albo sliniaki hee
Dla mnie najwazniejsze aby trzymac sie razem Bo to tylko miesiące wiec licze ze jak zafasolkujecie to do nas tam na forum wpadniecieanusia24, Evanlyn, madziarella88, Ola_85, Vesper lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Licze na to ze do nas dołączycie dla mnei to nie ważne ze bedziecie np sierpnióweczki
Dla mnie najwazniejsze aby trzymac sie razem Bo to tylko miesiące wiec licze ze jak zafasolkujecie to do nas tam na forum wpadniecie
oczywiscie ze w naszym gronie łatwiej ja przynajmniej ze swojej strony zapewniam ze bede stałym bywalcem fioletowej strony jesli mi sie tylko uda.Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej
Kat, założyłaś nowy wątek?
Dziewczyny, melduję się, żebyście sie nie martwily, ze gdzies zniknelam, ale na jakis czas musze sobie zrobic przerwe od forum, bo siedze mysle o tych objawach i w ogole za duzo mysle Bede do Was zagladac, ale narazie troszeczke mniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 12:07
katsuyoshi, Evanlyn, Ola_85, Vesper, missy83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKarolla. wrote:Hej
Dziewczyny, melduję się, żebyście sie nie martwily, ze gdzies zniknelam, ale na jakis czas musze sobie zrobic przerwe od forum, bo siedze mysle o tych objawach i w ogole za duzo mysle Bede do Was zagladac, ale narazie troszeczke mniej.
bo na lipiec 2016 odkad pojawilo sie stado kobiet zaczeli tworzyc swoja grupe i ignorowac inne..Evanlyn lubi tę wiadomość
-
Karolla. wrote:Hej
Dziewczyny, melduję się, żebyście sie nie martwily, ze gdzies zniknelam, ale na jakis czas musze sobie zrobic przerwe od forum, bo siedze mysle o tych objawach i w ogole za duzo mysle Bede do Was zagladac, ale narazie troszeczke mniej.
-
To prawda, ciezko jest odnalezc sie w nowej grupie, tym bardziej jesli tworza kolko zamkniete na innych. Ja osobiscie tez najlepiej sie czuje w Waszym towarzystwie Mam nadzieje ze na tym fiolecie tez uda mi sie kiedys do Was dolaczyc
Evanlyn, missy83 lubią tę wiadomość
-
anusia24 wrote:To prawda, ciezko jest odnalezc sie w nowej grupie, tym bardziej jesli tworza kolko zamkniete na innych. Ja osobiscie tez najlepiej sie czuje w Waszym towarzystwie Mam nadzieje ze na tym fiolecie tez uda mi sie kiedys do Was dolaczyc