Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kat
no co TY! niech każdy będzie sobą, różnice są piękne i warto się im przyglądać. Jeśli to Twój jedyny powód, to zostań z nami!
poza tym czasem potrzeba pieprzu, czasem cukru
życie takie jest, buziaki!
edit:
mam nadzieję, że z Twoim zdrowiem w porządku, trzymaj się zdrowo, Kat
niech Cię nie dotyczą smutki, ani chandry!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 22:55
Selja, Evanlyn lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
EJJJJ co to za dołujace słowa tutaj piszesz.Rozumiem ze to sprawa hormonow ale wybaczam.katsuyoshi wrote:Witajcie no i chyba zegnajciee...
Nie pisałam w sumie za bardzo dzisiaj bo zle sie czuje od samego rana a nawet nocy w sumie nie ważne.
Ogólnie grubo zastanawiam sie nad usunieciem konta...
Nie wiem jakos tak ( przepraszam za wyrażenie) hujowo się czuje dawajac wam jakies rady.
Chwilami mam wrażenie jakbym sie za bardzo tutaj panoszyła jakbym wszystko najlepiej wiedziala ....
Wchodze ludzi opierniczam a nawet nie spojrze z ich strony...jestem zlym czlowiekiem... nikt inny tak nie robi i nie wiem czy dobrze w ogole ze sie wtedy odzywam.
mam taki charakter i nie lubie ludziom wciskac bajeczek i sciemiac i dlatego tak trudno jest mi sie powstrzymac aby trzymac jezyk za zebami.
Chyba tutaj nie pasuje.
Lepiej bedzie jak zostaniece bezemnie i moze wtedy bedzie wam sie lepiej gadalo.
Przepraszam.
-
Myślę że dobry
u mnie tez raczej nie zgodziło się to co mówi owu z tym co naprawdę się działo
do tej pory nie wiem czy ta owulacja wystąpiła 25 czy 27 
A czujesz się jakbyś miała normalnie @ dostać?
Ja dzisiaj okropnie
dostałam pierwszy raz mdłości, jeszcze nie jadłam śniadania bo nie mogę wcisnąć
no i wczoraj minął mi termin @ i cały dzień brzuch mnie bolał tak jakbym ją faktycznie dostała...no może trochę lżej... Chyba nie będę miała spokojnych początków

-
tak cały czas mnie boli brzuch jak na @ ale mocniejEvanlyn wrote:Myślę że dobry
u mnie tez raczej nie zgodziło się to co mówi owu z tym co naprawdę się działo
do tej pory nie wiem czy ta owulacja wystąpiła 25 czy 27 
A czujesz się jakbyś miała normalnie @ dostać?
Ja dzisiaj okropnie
dostałam pierwszy raz mdłości, jeszcze nie jadłam śniadania bo nie mogę wcisnąć
no i wczoraj minął mi termin @ i cały dzień brzuch mnie bolał tak jakbym ją faktycznie dostała...no może trochę lżej... Chyba nie będę miała spokojnych początków 
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
No mnie bolała bardziej szyjka i mieszało mi się to ze skurczami na @ tylko lżejszymiOla_85 wrote:tak cały czas mnie boli brzuch jak na @ ale mocniej
Szyjka to dawała mi nieźle w kość... Ola tak bym chciała żeby to się stało
Ola_85 lubi tę wiadomość

-
Zaraz po owulacji chyba przez tą cyste zalewał mnie kremowy śluz że nie było nowy żeby bez wkładki wyjść, czułąm się jak podczas płodnych. Później miałam kilka dni całkowitej suszy, potem wróciły kremowe ale one już nie pachniały tak kwaśno (sorry jeśli obrzydziłam no ale to czućOla_85 wrote:a jak u ciebie ze sluzem??bo ja mam susze nawet kropeczki nic zero.
) tylko były takie ładne, ale jakby trochę rozwodnione a nie takie gęste jak zawsze były
czasami się zdarzało że śluz był taki "szorstki" ale przeźroczysty a w nim takie zbite kropki kremowego... Dziwne dziwne

-
nick nieaktualny
-
Owu ja mam microlife i spełnia swoją role doskonaleowu wrote:dziewczyny, jaki termometr polecacie jeśli chodzi o obserwację cyklu?
zastanawiam się czy najtańszy z microlife da radę 
Kat, każda rada, którą dajesz jest cenna!
owu lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualnyWitajcie kochane

Dzis czuje sie o wiele lepiej jakby ktos wymienił mi ciało ...
Swoją drogą w końcu świeci od rana słoneczko
!!!! 
Po za tym też chciałam wam powiedzieć ze założyłam sama temat na fioletowej
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/lipcoweczki,8803.html
Powód tego jest taki że na forum Lipiec 2016 jest taki tłum że ja nie wiem co tam sie w ogóle dzieje i czuje że tam w ogóle nie pasuje...Na początku było ok ale teraz chwilami jakbym pisała do siebie ..No i te smęty tez mnie dobijają
Rozumiem każda ma swoje tam ale no kurde bez przesady.
Wiadomo że teraz w organizmie dzieje sie tysiac różnych rzeczy a ja nie chce siedziec na forum gdzie jedna drugą dołuje
Oczywiscie jesli ktoś ma ochote to ja zapraszam do mnie .
Evanlyn, Vesper lubią tę wiadomość
-
Kat !!!!!katsuyoshi wrote:Witajcie kochane

Dzis czuje sie o wiele lepiej jakby ktos wymienił mi ciało ...
Swoją drogą w końcu świeci od rana słoneczko
!!!! 
Po za tym też chciałam wam powiedzieć ze założyłam sama temat na fioletowej
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/lipcoweczki,8803.html
Powód tego jest taki że na forum Lipiec 2016 jest taki tłum że ja nie wiem co tam sie w ogóle dzieje i czuje że tam w ogóle nie pasuje...Na początku było ok ale teraz chwilami jakbym pisała do siebie ..No i te smęty tez mnie dobijają
Rozumiem każda ma swoje tam ale no kurde bez przesady.
Wiadomo że teraz w organizmie dzieje sie tysiac różnych rzeczy a ja nie chce siedziec na forum gdzie jedna drugą dołuje
Oczywiscie jesli ktoś ma ochote to ja zapraszam do mnie .

Mogę do Ciebie?????
katsuyoshi lubi tę wiadomość

-
nick nieaktualny
-
Kat tamto to jakbyś opisała co ja tam czułam...próbuje z nimi gadać ale ne mogę się oswoić i wbić i czuje się jakby mnie olewałykatsuyoshi wrote:Pewnie że tak
Miło mi bedzie zyc w starym składzie takze na fioletowej 

Doszłaś już do siebie po tym jak nas wkurzyłaś?
katsuyoshi lubi tę wiadomość