Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Kat no co TY! niech każdy będzie sobą, różnice są piękne i warto się im przyglądać. Jeśli to Twój jedyny powód, to zostań z nami!
poza tym czasem potrzeba pieprzu, czasem cukru życie takie jest, buziaki!
edit:
mam nadzieję, że z Twoim zdrowiem w porządku, trzymaj się zdrowo, Kat niech Cię nie dotyczą smutki, ani chandry!Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2015, 22:55
Selja, Evanlyn lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
katsuyoshi wrote:Witajcie no i chyba zegnajciee...
Nie pisałam w sumie za bardzo dzisiaj bo zle sie czuje od samego rana a nawet nocy w sumie nie ważne.
Ogólnie grubo zastanawiam sie nad usunieciem konta...
Nie wiem jakos tak ( przepraszam za wyrażenie) hujowo się czuje dawajac wam jakies rady.
Chwilami mam wrażenie jakbym sie za bardzo tutaj panoszyła jakbym wszystko najlepiej wiedziala ....
Wchodze ludzi opierniczam a nawet nie spojrze z ich strony...jestem zlym czlowiekiem... nikt inny tak nie robi i nie wiem czy dobrze w ogole ze sie wtedy odzywam.
mam taki charakter i nie lubie ludziom wciskac bajeczek i sciemiac i dlatego tak trudno jest mi sie powstrzymac aby trzymac jezyk za zebami.
Chyba tutaj nie pasuje.
Lepiej bedzie jak zostaniece bezemnie i moze wtedy bedzie wam sie lepiej gadalo.
Przepraszam. -
Myślę że dobry u mnie tez raczej nie zgodziło się to co mówi owu z tym co naprawdę się działo do tej pory nie wiem czy ta owulacja wystąpiła 25 czy 27
A czujesz się jakbyś miała normalnie @ dostać?
Ja dzisiaj okropnie dostałam pierwszy raz mdłości, jeszcze nie jadłam śniadania bo nie mogę wcisnąć no i wczoraj minął mi termin @ i cały dzień brzuch mnie bolał tak jakbym ją faktycznie dostała...no może trochę lżej... Chyba nie będę miała spokojnych początków
-
Evanlyn wrote:Myślę że dobry u mnie tez raczej nie zgodziło się to co mówi owu z tym co naprawdę się działo do tej pory nie wiem czy ta owulacja wystąpiła 25 czy 27
A czujesz się jakbyś miała normalnie @ dostać?
Ja dzisiaj okropnie dostałam pierwszy raz mdłości, jeszcze nie jadłam śniadania bo nie mogę wcisnąć no i wczoraj minął mi termin @ i cały dzień brzuch mnie bolał tak jakbym ją faktycznie dostała...no może trochę lżej... Chyba nie będę miała spokojnych początkówEvanlyn lubi tę wiadomość
-
Ola_85 wrote:tak cały czas mnie boli brzuch jak na @ ale mocniej
Ola_85 lubi tę wiadomość
-
Ola_85 wrote:a jak u ciebie ze sluzem??bo ja mam susze nawet kropeczki nic zero.
-
nick nieaktualny
-
owu wrote:dziewczyny, jaki termometr polecacie jeśli chodzi o obserwację cyklu? zastanawiam się czy najtańszy z microlife da radę
Kat, każda rada, którą dajesz jest cenna!owu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane
Dzis czuje sie o wiele lepiej jakby ktos wymienił mi ciało ...
Swoją drogą w końcu świeci od rana słoneczko !!!!
Po za tym też chciałam wam powiedzieć ze założyłam sama temat na fioletowej
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/lipcoweczki,8803.html
Powód tego jest taki że na forum Lipiec 2016 jest taki tłum że ja nie wiem co tam sie w ogóle dzieje i czuje że tam w ogóle nie pasuje...Na początku było ok ale teraz chwilami jakbym pisała do siebie ..No i te smęty tez mnie dobijają
Rozumiem każda ma swoje tam ale no kurde bez przesady.
Wiadomo że teraz w organizmie dzieje sie tysiac różnych rzeczy a ja nie chce siedziec na forum gdzie jedna drugą dołuje
Oczywiscie jesli ktoś ma ochote to ja zapraszam do mnie .Evanlyn, Vesper lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Witajcie kochane
Dzis czuje sie o wiele lepiej jakby ktos wymienił mi ciało ...
Swoją drogą w końcu świeci od rana słoneczko !!!!
Po za tym też chciałam wam powiedzieć ze założyłam sama temat na fioletowej
https://bellybestfriend.pl/forum/w-ciazy-ogolne/lipcoweczki,8803.html
Powód tego jest taki że na forum Lipiec 2016 jest taki tłum że ja nie wiem co tam sie w ogóle dzieje i czuje że tam w ogóle nie pasuje...Na początku było ok ale teraz chwilami jakbym pisała do siebie ..No i te smęty tez mnie dobijają
Rozumiem każda ma swoje tam ale no kurde bez przesady.
Wiadomo że teraz w organizmie dzieje sie tysiac różnych rzeczy a ja nie chce siedziec na forum gdzie jedna drugą dołuje
Oczywiscie jesli ktoś ma ochote to ja zapraszam do mnie .
Mogę do Ciebie?????katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Pewnie że tak Miło mi bedzie zyc w starym składzie takze na fioletowej
Doszłaś już do siebie po tym jak nas wkurzyłaś?katsuyoshi lubi tę wiadomość