Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
donia 90 wrote:A może to przejść czy to juz pewne ze @ przyjdzie i ten cykl jest juz na straty?
Kochana dopóki wredota nie przychodzi zawsze jest nadzieja. Dlaczego od razu na straty?
Nie wiemy dlaczego ten miesiączkowy ból się u ciebie tak wcześniej pojawił ale to nie od razu zły sygnał. Czekaj cierpliwie, jeszcze trochę ci zostało do okresu.Demeter -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDemeter wrote:Kochana dopóki wredota nie przychodzi zawsze jest nadzieja. Dlaczego od razu na straty?
Nie wiemy dlaczego ten miesiączkowy ból się u ciebie tak wcześniej pojawił ale to nie od razu zły sygnał. Czekaj cierpliwie, jeszcze trochę ci zostało do okresu.
A miał ktoś jeszcze takie objawy i okazało się później ze @ nie przyszła i to ciąża?katsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydonia 90 wrote:A miał ktoś jeszcze takie objawy i okazało się później ze @ nie przyszła i to ciąża?
Co chwile zadajesz pytania o swoje objawy.
Rozumiem zastanawiasz sie co to jest ale my niestety nie jestesmy w stanie udzielic ci tej odpowiedzi.
Kazda z nas jest inna i kazda ma objawy inne.
Nie mozna porównywac ich do siebie bo mozesz je zle odczytac a potem są rozczarowania.
Zluzuj i czekaj do dnia spodziewanej a wszystko sie wyjasni.
Stres i panikowanie tutaj nic nie pomoże , tylko bedziesz siedziec i sie zastanawiac co to jest albo jeszcze co gorsza wmawiac sobie jakies objawy lub sie ich doszukiwac to najgorsze co moze byc.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2015, 19:32
Vesper, anusia24, madziarella88 lubią tę wiadomość
-
donia 90 wrote:Gin powiedział ze endometrium jest dobre bo powinno być 5-7 mm a mam 8. A Twoim zdaniem to jakie powinno być?
Kat, fajna strona - mam nadzieję, że dołączę
Evanlyn, tak, to zależy od plemników. Jak mąż młody to da radę produkować codziennie, a jak częsty seks to na ovu może nie starczyć dzielnych żołnierzykówkatsuyoshi lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyVesper wrote:Mnie mówiono, że w okolicach ovu 8 mm, a później 9-15 (faza lutealna)
Kat, fajna strona - mam nadzieję, że dołączę
Evanlyn, tak, to zależy od plemników. Jak mąż młody to da radę produkować codziennie, a jak częsty seks to na ovu może nie starczyć dzielnych żołnierzykówVesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:Czy ty oby nie przesadzasz?
Co chwile zadajesz pytania o swoje objawy.
Rozumiem zastanawiasz sie co to jest ale my niestety nie jestesmy w stanie udzielic ci tej odpowiedzi.
Kazda z nas jest inna i kazda ma objawy inne.
Nie mozna porównywac ich do siebie bo mozesz je zle odczytac a potem są rozczarowania.
Zluzuj i czekaj do dnia spodziewanej a wszystko sie wyjasni.
Stres i panikowanie tutaj nic nie pomoże , tylko bedziesz siedziec i sie zastanawiac co to jest albo jeszcze co gorsza wmawiac sobie jakies objawy lub sie ich doszukiwac to najgorsze co moze byc.
Ok, lepiej będzie jak przestanę tutaj pisaćkatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:No i tak wlasnie to wyglada bo ktos napisze prawde to od razu fochy...
To moze ja stad pójde w uj i nie wróce...
czesc.
Ach te hormony w ciąży. Spokojnie Kat. Mnie też czasami coś wkurza ale akurat dziś mam mnóstwo cierpliwości. Widać, że dziewczyna jest początkująca i chce znać odpowiedź na każde pytanie. Jak to mówią, kto pyta nie błądzi. W końcu po to jest to forum aby pogłębiać wiedzę na temat starań i naszych organizmów. Niech dziewczyna nauczy się poznawać swoje ciało.Przed nią jeszcze długa droga;)missy83 lubi tę wiadomość
Demeter -
Hej dziewczyny. Ją się staram z mężem o maleństwo już 13 cykl. Dzisiaj jestem 6 dzień po owulacji dzisiejsza moja temperatura to 37.09. W sierpniu zrobilam sobie ostatni raz badania na TSH i Prolaktyne.
TSH - 2,413ulU/ml
Prolaktyna - 3,59ng/ml
Od tamtego czasu zazywam tabsy na TSH Euthyrox 50 po jednej tabletce codziennie pół godziny przed pierwszym posiłkiem.
A na Prolaktyne Dostinex 0,5mg 1/4 tabletki dwa razy w tygodniu.
Jak wredota do mnie zawita to sobie powtorze wyniki, ale szczerze to mam już dość tych co miesięcznych rozczarowańAngelika091992