Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Missy, Demeter dobrze mówi, że można łączyć inofolic z niepokalankiem. Ostatni gin mówił mi, że ponoć kwasu foliowego nie da się przedawkować
wg mnie dobrze by było, żebyś poszła na porządny monitoring, żeby zobaczyć, czy nie ma niedomogi lutelalnej. wtedy łatwiej będzie podjąć lekarzowi decyzję o ewentualnym suplementowaniu proga.
no, o ile pamiętam - to chyba nie jest u Ciebie pierwszy raz, jeśli chodzi o plamienie?
zasada jest taka - wystarcza Ci wkładka to plamienie, potrzebna jest podpaska - krwawienie. Krwawienie rozpoczyna nowy cykl, nie plamienie... Plamienie może natomiast być zarówno przed jak i po @.
Madziarella widzę cień, mocno kibicuję!
Kat, Selja, Bobittamissy83, madziarella88 lubią tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
madziarella88 wrote:dziewczyny ! nie wytrzymalam zrobilam test przed chwila. .
wyszedl mi rozowy cien ale widoczny golym okiem.
nie wiem jak wstawiac tu zdjecie bo bym wam pokazala.
nie wie. czy odbierac ten test za pozytywny czy nie..
zeswiruje zaraz !!!madziarella88 lubi tę wiadomość
-
Ola_85 wrote:a ja dzis mam relaksik poszlam sie odstresowac zrobilam paznokietki w soczystym rozu i rzeski uzupelniłam
Ja tez się już odstresowuje. Wolne jutro wiec się pospi dluzej a teraz kawka i smakołyki na polepszenie nastroju w ten smetny dzieńponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
madziarella88 wrote:http://ifotos.pl/zobacz/201511101_srwxprn.jpg to ten test.. mozecie ocenic bo ja nic nie wiem juz.. cieszyc sie czy nie.. rece mnie sie trzesa
Madziarrella - gratulacje Dla mnie ewidentnie cień kreski. Super. ale ten miesiąc owocny jest. My wczoraj zlozylismy wniosek o in vitro..., tylko nie wiem czy będzie on pozytywnie rozpatrzony bo trzeba przedstawić dokumentacje min roczna staran. A my pierwsze badania mamy ze stycznia- wiec roku jeszcze nie ma. Mam jechać dowieźć te papiery wiec będę musiala się zapytać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 18:08
madziarella88 lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hmm fakt, ja nie jestem dobrym przykladem w tych kwestiach bo ogolnie moje cykle sa dziwaczne Ale w Twoim przypadku moze to dobry znak? Mysle ze nie powinnas sie tak mocno tym przejmowac bo z tego co widac wszystko idzie ku dobremu
donia 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanusia24 wrote:Hmm fakt, ja nie jestem dobrym przykladem w tych kwestiach bo ogolnie moje cykle sa dziwaczne Ale w Twoim przypadku moze to dobry znak? Mysle ze nie powinnas sie tak mocno tym przejmowac bo z tego co widac wszystko idzie ku dobremu
Ale się ciesze oby tak zostało w tamtym cyklu ( wiedziałam że to lipa bo za często serduszkowalam) to temp miałam równa i dopiero poszła w dół w dzień @. Oby ta mała ilość męża żołnierzyków starczyła Bo wiadomo ze wystarczy jeden wariat albo więcej jeśli ciąża mnoga -
donia 90 wrote:Ale się ciesze oby tak zostało w tamtym cyklu ( wiedziałam że to lipa bo za często serduszkowalam) to temp miałam równa i dopiero poszła w dół w dzień @. Oby ta mała ilość męża żołnierzyków starczyła Bo wiadomo ze wystarczy jeden wariat albo więcej jeśli ciąża mnoga
donia 90 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyanusia24 wrote:Dokladnie! Ja tez jestem zdania ze jakosc jest bardzo wazna Wydaje mi sie ze juz niedlugo (tfu tfu nie zapeszyc ) bedziecie mieli z mezem co swietowac I tego Wam zycze Mysle ze teraz to powinnas sie relaksowac i nie myslec o objawach bo to tylko napedza bolu glowy Ja niestety nie robilam pomiarow temperatury wiec ani nie mam czego ani do czego porownywac... W kazdym razie zadnych typowych objawow nie mam, i raczej jestem pewna ze i tym razem nic z tego... Ale to nic Jeszcze posiedze na tym rozowym forum, bardziej sie rozgoszcze
Ma na 39 tylko 4,60 ilość mąż ale faceci mają mniej i żony, dziewczyny, kochanki i inne zachodzą