Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
madziarella88 wrote:pierwsza sprawa niecierpliwosc i przeczucie. dlatego test. objawy jakos nieszczegolnie. Bole podbrzusza ( ale to przed okresem tez sie pojawia) no i piersi cos nie przestaja bolec a przed okresem to zawsze u mnie odpuszczalo
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWeszłam aby przekazac co z Evanlyn...cytuje jej wiadomosc:
"Evanlyn Dzisiaj, 18:02
Kat ja jeszcze w szpitalu słabo z internetem, mam podwyższone CRP we krwi co jest spowodowane jakimś starym przeziębieniem doktor chce profilaktycznie to leczyć i dostałam antybiotyk także nie mam pojęcia kiedy wyjdę jak tylko będę mogła to się odezwę :* tymczasem trzymaj kciuki "
To tyle.
Czesc. -
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:Weszłam aby przekazac co z Evanlyn...cytuje jej wiadomosc:
Kat ja jeszcze w szpitalu słabo z internetem, mam podwyższone CRP we krwi co jest spowodowane jakimś starym przeziębieniem doktor chce profilaktycznie to leczyć i dostałam antybiotyk także nie mam pojęcia kiedy wyjdę jak tylko będę mogła to się odezwę :* tymczasem trzymaj kciuki "
To tyle.
Czesc.
A Ty jak Kat się czujesz? -
nick nieaktualny
-
Witam wszystkie kobietki
Czy mogę się do was przyłączyć?
Przeczytałam cały wątek i bardzo się do Was wszystkich przyzwyczaiłam, i nie moge się oderwać Pomimo, że przez forum jeszcze bardziej się nakręcam, to jednak wracam tutaj i czytam co u was. A teraz postanowiłam się wreszcie ujawnić i nie być już incognito
Poza tym przeżywam wielkie doły w tym cyklu i potrzebuję się chyba wyżalić, a nie bardzo mam komuanusia24, Meg0809, Vesper, Ola_85 lubią tę wiadomość
♥️ Matylda jest z nami od 15.08.2019 ♥️
Novum ICSI
Czynnik męski (azoospermia -> cryptozoospermia)
Punkcja 17.06.2017 -> 6 zapłodnionych komórek = 6 zarodków
ET 20.06.2017
Crio 31.10.2018
Crio 01.12.2018 Beta - 9dpt 109 - 11dpt 370 - 26dpt Harmony OK. Dziewczynka
2 mrożaki -
Bobby29 wrote:Witam wszystkie kobietki
Czy mogę się do was przyłączyć?
Przeczytałam cały wątek i bardzo się do Was wszystkich przyzwyczaiłam, i nie moge się oderwać Pomimo, że przez forum jeszcze bardziej się nakręcam, to jednak wracam tutaj i czytam co u was. A teraz postanowiłam się wreszcie ujawnić i nie być już incognito
Poza tym przeżywam wielkie doły w tym cyklu i potrzebuję się chyba wyżalić, a nie bardzo mam komu -
Angelika091992 wrote:Ja dzisiaj jestem 8 dzień po owulacji i mnie coś podbrzusze pobolewa, boje się że wredota się zbliża i 13 cykl będzie zmarnowany...
-
katsuyoshi wrote:Weszłam aby przekazac co z Evanlyn...cytuje jej wiadomosc:
To tyle.
Czesc.
Hej Kat dzięki za wieści! przekaż proszę życzenia zdrowia dla Evanlyn. mam nadzieję, że wszystko szybciutko się ułoży. Do 8 tygodnia płód nie jest połączony z łożyskiem, więc antybiotyk nie powinien w żaden sposób wpłynąć na małe dziecko. Zresztą, pewnie lekarze wiedzą, co robią zdrowia dla Ciebie i Evanlyn!
witaj BobbySelja lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
katsuyoshi wrote:Weszłam aby przekazac co z Evanlyn...cytuje jej wiadomosc:
To tyle.
Czesc.
Dzięki Kat za wiadomość, biedna dziewczyna zamiast się cieszyć ciążą wśród bliskich to kwitnie w szpitalu i się stresuje.
Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze i wróci do nas z uśmiechem na twarzy.missy83 lubi tę wiadomość
Demeter