Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Ola_85 wrote:ja mam susze ,susze
missy83 lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnyA może być tak że jak u męża w rodzinie po stronie jego mamy są bliźniaki ( dziewczynka i chłopczyk) a u mnie jak i po stronie mamy jak i taty są bliźniaki i tez dziewczynka i chłopczyk to czy duże jest prawdopodobieństwo że mogą mi się trafić bliźniaki?
-
Hej Kobitki ponownie
Vesper - dzięki za rady. Wiadomo,trafiały mi się te plamienia już wcześniej,ale w mailu do gina przedstawiłam ostatni cykl,że bardzo długo te brudzenia były,a nie wspomniałam że w poprzednich cyklach też miałam,tyle że krócej trwały. On się wypowiedział o tym teraz zakończonym cyklu tylko,że takiego pojedynczego incydentu nie nalezy od razu brutalnie leczyc. Pewnie mu chodzi o to,by porównać czy następne cykle też będą obfitowały w długo ciągnące się czasowo brudzenia przed @.
Myślę nad monitoringiem cyklu.
---
Oj racja,osóbki się wykruszają i cisza nastaje,no co - te najbardziej wygadane zaciążyły i teraz na fioletowej wspierają i doradzają innym... . Gromadzą nową ekipę . Może i my tam kiedyś lub niedługo zdążymy i ram dołączyć . Pozdrowienia, Kat !!!! .
donia - a na pewno jest większe prawdopodobieństwo bliźniaków w takich rodzinach gdzie były ciąże mnogie,aniżeli w tych gdzie nie występowałyWiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 21:10
Vesper lubi tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
witam ponownie
dziekuje niesmialo za wszelie gratulacje;) oby jutrzejszy test tez pokazal dwie kreseczki..
w pracy sie jakos skupic nie moglam. ale przezylam.
trzymam kciuczki za pozostale czekajace na testowanie - ola, anusia, donia
missy ja bym sie jeszcze z jednym lekarzem skonsultowala. co dwie glowy to nie jedna jak to sie mowi. a co lekarz to inne zdanie wiec moze warto jeszcze popytac odnosnie twoich plamien.
lece cos zjesc, do wanny i powoli spac. zmeczona ;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2015, 22:41
missy83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
czesc
ale tu cichutko od rana. ja wyjatkowo wczesnie wstalam. nie moglam spac
zrobilam drugi test. na szczescie tez pozytyw. druga kreska znow blada, ale rozowa i widoczna
a ja durna nadal nie wierze :pOla_85, anusia24, Vesper, Meg0809, owu lubią tę wiadomość
-
Meg0809 wrote:Ola ja dotrzymam towarzystwa póki co choć wolałabym, żebyśmy wszystkie przeszły na fioletowa stronę oby już niedługo.
Meg0809 lubi tę wiadomość
-
madziarella88 wrote:czesc
ale tu cichutko od rana. ja wyjatkowo wczesnie wstalam. nie moglam spac
zrobilam drugi test. na szczescie tez pozytyw. druga kreska znow blada, ale rozowa i widoczna
a ja durna nadal nie wierze :pmadziarella88 lubi tę wiadomość
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
anusia24 wrote:Jejku nawet tam pelno tej papierologi... A jesli by Was zapisali to jaki jest jeszcze potem czas oczekiwania na ten zabieg??
Jakby nas zakwalifikowali to mielibysmy się zglosic w okolicach lutego na rozpoczęcie stymulacji i porobienie badan.ponad 3 lata starań...
-
nick nieaktualny
-
madziarella88 wrote:dzieki za gratulacje ;*
no i zycze powodzenia!! oby wszystko poszlo po waszej mysli ! ♡
Dzięki również. A Ty jakies objawy do tego czasu mialas czy tak z ciekawości testowalas?ponad 3 lata starań...
-
nick nieaktualny
-
zuzanna wrote:Dzięki również. A Ty jakies objawy do tego czasu mialas czy tak z ciekawości testowalas?
pierwsza sprawa niecierpliwosc i przeczucie. dlatego test. objawy jakos nieszczegolnie. Bole podbrzusza ( ale to przed okresem tez sie pojawia) no i piersi cos nie przestaja bolec a przed okresem to zawsze u mnie odpuszczalo