Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:NO tak to zależy od klimatu w szkole to udało Ci sie ja albo sobie wmawiam psychicznie albo faktycznie tak fatalnie się czuję... a co wc do średnio co półtora godziny chodzę jak więcej piję to częściej nawet rozumiem Cię, ja też bym nie rozpowiadała też nie lubię być w centrum uwagi
dobrze było jak było
chociaż i tak z lekarzem zwlekałam, zanim powiedziałam mamie też trochę czasu minęło.. i do 8 tyg. ciąży ostro na WFie ćwiczyłam, zawsze lubiłam
jedynie co.. byłam śpiąca.. wracałam ze szkoły, spałam do 19, brałam się za naukę i znowu o 22 spać
Evanlyn lubi tę wiadomość
-
owu wrote:dobrze było jak było
chociaż i tak z lekarzem zwlekałam, zanim powiedziałam mamie też trochę czasu minęło.. i do 8 tyg. ciąży ostro na WFie ćwiczyłam, zawsze lubiłam
jedynie co.. byłam śpiąca.. wracałam ze szkoły, spałam do 19, brałam się za naukę i znowu o 22 spać
-
Bobitta wrote:https://ovufriend.pl/wykres,3546e5c16575a39e8c3a824e678cf3dd.html
Faktycznie, wyżyny i niziny . A sukces. Ale ile serduszek..wow . U mnie 1/3 tego.. Ano jak w tym cyklu nie wyjdzie, to tak w nast. będziemy z m. szaleć . Nie ma co się oszczędzaćWiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2015, 14:17
Evanlyn, Bobitta, Vesper lubią tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
missy83 wrote:Dzięki, Bobitta
Faktycznie, wyżyny i niziny . A sukces. Ale ile serduszek..wow . U mnie 1/3 tego.. Ano jak w tym cyklu nie wyjdzie, to tak w nast. będziemy z m. szaleć . Nie ma co się oszczędzaćmissy83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
katsuyoshi wrote:Pewnie że nasz dom
Ale jak nikogo nie ma to raczej nie bede pisała do scianykatsuyoshi, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyowu wrote:Zawitam jak zobaczę 2 kreski...
Dziewczyny czasem wpadają się posmiać bo u nas dzieją się cuda i widy zwiazane z naszą glupota
Bo chcę cie poinformować ze masz do czynienia z glupimi ludzmi
Wiec się zastanów czy chcesz z takimi przebywać
Haha a to że jesteśmy glupie to wiemy od kilku dni -
hej, dziewczyny
Cześć Malutka, przyciągnęłaś mnie myślami
Zaczynam od Was i relacjonuję, co u mnie.
Dobra wiadomość jest taka, że owu była i to wtedy, kiedy na wykresie (potwierdza ją piękny wynik progesteronu) - czyli gin gwałciciel mylił się, co do bezowulacyjnego cyklu. Niestety w sobotę (trzecie badanie z rzędu) progesteron spadł masakrycznie i stąd plamienie... myślę, że to dlatego, że spadł nagle.
Na dodatek moja infekcja ma charakter nawracającej, zrobiłam posiewy, mam leki i kurację podtrzymującą na 6 miesięcy (no, chyba, że kurację przerwie ciąża)...
także szykuję się do nowego cyklu
Będę Was powoli nadrabiać
Buziole i dziękuję, że jesteściestaramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
nick nieaktualnykatsuyoshi wrote:Ja tam zapraszam mimo to
Dziewczyny czasem wpadają się posmiać bo u nas dzieją się cuda i widy zwiazane z naszą glupota
Bo chcę cie poinformować ze masz do czynienia z glupimi ludzmi
Wiec się zastanów czy chcesz z takimi przebywać
Haha a to że jesteśmy glupie to wiemy od kilku dni
Sama do mądrych nie należę
Ale poczekam do 2 kresek.
Vesper, kuruj sie!
Ja po 10 dniach na duphastonie miałam @ tak intensywna, ze kręciło mi się w głowieVesper lubi tę wiadomość
-
Witajcie dziewczynki ale dziś mnie wypizgało, co za pogoda.
Widziałam się z kumpelą, w lutym rodzi. Nie mogłam się napatrzeć na jej brzuszek, taki piękny...wymacałam go na wszystkie strony, to podobno przynosi szczęście:)missy83 lubi tę wiadomość
Demeter