Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny czy wiecie może jak moge zakonczyć wykres na różowej?
Bo ja juz nie będe go prowadziła itp
Na fioletowej tez nie prowadze i też zakończyłam go.
EDIT. oki już sama go zamknęłamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 20:32
-
Kourtney, witaj
Cieszę się, że wszystko się dobrze układa i gratuluję córeczki!
Kat, mam nadzieję, że wszystko ok u Ciebiekatsuyoshi lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Kourtney - witaj . Gratulacje jeszcze raz. Pamiętam Cię, jak zaciążyłaś zaraz po pewnej Smerfetce .
Vesper - no ja już sama nie wiem jak z tym prog będzie. Niby gin mówił, że endometrium pogrubione, to prog działa. To się okaże,zobaczymy.
Kat - nie zostawiasz sobie na "pamiątkę" wykresu ? . Hehe żartuje. Ważne,że zaciążono . Teraz to niedługo to powoli zakupywanie ubranek,wyprawki i takich tam... bajecznych rzeczy . A wózek będziesz kupować? Czy po synku zostawiasz? .
katsuyoshi, Bobitta, Vesper lubią tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
nick nieaktualnyVesper wrote:Kourtney, witaj
Cieszę się, że wszystko się dobrze układa i gratuluję córeczki!
Kat, mam nadzieję, że wszystko ok u CiebieVesper lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOla_85 wrote:Dostałam dupka od 16-25 dc na 3 cykle i zobaczymy co bedzie.
-
nick nieaktualnymissy83 wrote:Kourtney - witaj . Gratulacje jeszcze raz. Pamiętam Cię, jak zaciążyłaś zaraz po pewnej Smerfetce .
Vesper - no ja już sama nie wiem jak z tym prog będzie. Niby gin mówił, że endometrium pogrubione, to prog działa. To się okaże,zobaczymy.
Kat - nie zostawiasz sobie na "pamiątkę" wykresu ? . Hehe żartuje. Ważne,że zaciążono . Teraz to niedługo to powoli zakupywanie ubranek,wyprawki i takich tam... bajecznych rzeczy . A wózek będziesz kupować? Czy po synku zostawiasz? .Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 20:51
missy83, Vesper lubią tę wiadomość
-
Meg0809 wrote:Też tak dostawałam od gin od 16 do 25 dc 2x1,żeby w razie co pomóc. No mi niestety nie pomógł dlatego chcę hsg zrobić. A i zawsze co miesiąc przesuwał mi się @ o 1 lub 2 dni przez duphaston.
Mam krótkie cykle - to nawet jakby mi się cykl wydłużył o te 2 lub więcej dni,to wielkiej różnicy co do średniej długości cyklów by to nie zrobiło.
Niby lekarz mi powiedział: że najpierw niech pani zajdzie w ciążę,a potem niech suplementacja prog.w razie czego właśnie... Jakoś on uważa,że jak owulka doszła do skutku,endometrium pogrubione,to z progiem problemu nie ma,że "zaczął działać"..
...a ja mam obawy,że właśnie jakby wystąpił niedobór prog to w czasie trwania II fazy by nie udało się z zagnieżdżeniem/ utrzymaniem ....Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2015, 21:04
Meg0809 lubi tę wiadomość
synek ur. 18.08.2016
-
katsuyoshi wrote:Szczerze mówiąc ubranka wszystkie po synku mam schowane Nawet jak bedzie córeczka to będzie mogła je nosić. A te co są typowo dla chłopca to poprostu bede ubierać jej w domu no bo kto widzi? Dla mnie osobiscie to glupota wywalac bo nie ubierze dziewczynka.. w domu wynosic jeszcze może Z wózkiem sie zastanawiam czy nie kupic przypadkiem 2 osobowego bo jednak Oscar bedzie miał dopiero 2 lata i nie sądze ze bedzie chciał isc do miasta pieszo a mamy kawalek spory.Bardzo dużo rzeczy mam po małym wiec za dużo kupowac nie musze w sumie. Nawet łóżeczko odziedziczy Bo chcemy kupic łóżko piętrowe i małego kłasc spac na dole do tego doczepimy bramke ochronna i nie spadnie. A jak bedzie miał tak 4 latka to juz na górze bedzie spał a drugi dzidzius na dole
Ale będziecie mieć fajnie
No ja też jestem oszczędna. Nie lubię wywalać coś, co dobre i może się przydać,bo lepiej na nową ciążę mieć "nowe" .katsuyoshi lubi tę wiadomość
synek ur. 18.08.2016
-
nick nieaktualnymissy83 wrote:Dobre pomysły
Ale będziecie mieć fajnie
No ja też jestem oszczędna. Nie lubię wywalać coś, co dobre i może się przydać,bo lepiej na nową ciążę mieć "nowe" .Vesper, missy83 lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:No własnie o to chodzi. Po co wydawać kase nie potrzebne jak te ubranka są całe,nie zniszczone... po co mają lezec albo je wywalać i kupować specjalnie nowe. Ja rozumiem ze nie którzy uważają ze nowe dziecko to nowe ubranka ale jak kto woli.
Vesper, Ola_85, missy83, Meg0809 lubią tę wiadomość
-
Kourtney wrote:Czesc dziewczyny. Co u was slychac?
Dawno tu nie zagladalam. Ostatnio mialam nieciekawa przygode po prenatalnych ale na szczescie wszystko sie juz wyjasnilo.w koncu odetchnelam i moge cieszyc sie ciaza
Prawdopodobnie bedzie coreczka
Witaj,
miło że wpadłaś się pochwalić
a takie pytanie mam (ale oczywiście jak nie chcesz to nie odpowiadaj) ile dni przed owulacją współżyliście ?Bobitta
-
Missy, ja też nie wiem, ale od tego cyklu zamierzam pić zioła na II fazę cyklu, to może mi ten prog tak strasznie gwałtownie nie spadnie
Kat, cieszę się, że wszystko ok.
Łomatko, ale bym już chciała się tymi wszystkimi fatałaszkami dla dzidziora zajmowaćmissy83 lubi tę wiadomość
staramy się od września 2015
,,Zwycięzcy nigdy nie rezygnują, rezygnujący nigdy nie zwyciężają"
-
Meg0809 wrote:Też tak dostawałam od gin od 16 do 25 dc 2x1,żeby w razie co pomóc. No mi niestety nie pomógł dlatego chcę hsg zrobić. A i zawsze co miesiąc przesuwał mi się @ o 1 lub 2 dni przez duphaston.
-
nick nieaktualnyBobitta wrote:Witaj,
miło że wpadłaś się pochwalić
a takie pytanie mam (ale oczywiście jak nie chcesz to nie odpowiadaj) ile dni przed owulacją współżyliście ?Bobitta lubi tę wiadomość
-
Kourtney wrote:W dzien owulacji jak wyszedl pozytywny test owulacyjny i na drugi dzien tez. Nie wiem dokladnie czy mialam ta owulke tego dnia co robilam ten test czy kolejnego. Bo dopiero na nastepny dzien bolaly mnie jajniki i mialam takie objawy jak na owulke. Wiec albo w dzien owu albo dzien przed
Pytałam, bo zastanawia mnie teoria na temat płci a czasu współżycia. Ale w sumie to Gin w szpitalu powiedział najlepiej "jak się urodzi to pozna Pani płeć"
opowiedział mi też historie, że po USG był przekonany ,że kobieta urodzi chłopczyka, a urodziła się dziewczynka i był sam w wielkim szoku. Mówi, że w drugą stronę to jeszcze mu się zdarzyło, że nie widział siusiaczka, bo dzidzia sie wstydziła i zawsze jakoś zakrywała nóżki. Ale w tej sytuacji kiedy był przekonany że chlopak, a tu ni ma siusiaczka po urodzeniu... SzokBobitta
-
Dzień doberek
Mi OF wyznaczył owulkę,bo tempka poszybowała w górę. Owulkę mogłam mieć w sobote/niedziele/poniedziałek. Była ponad jednak 2 dniowa przerwa,a więc pozostało tylko domniemywać,czy w razie czego, żołnierzyki mogły poczekać . To jest zawsze ta niewiadoma 8-o.
Dlatego przede mną teraz czekanie.
Spadł dzisiaj śnieżek u nas, cienko, ale jest.
Ola_85 lubi tę wiadomość
synek ur. 18.08.2016
-
nick nieaktualnyDzien Dobry dziewczyny.
A ja z synusiem i fasolką dopiero co wstasliśmy.
Zjedliśmy sobie po jogurciku i zrobiłam sobie herbate z miodem i cytrynką na rozgrzanie.. zimno jest że masakra jakaś.
Mój do pracy dziś i znowu 4 dni z rzedu będziemy widzieć się tylko wieczorem
Chcę robić dzisiaj bigos i wiekszą jego częśc zagotować w słoiki aby było na święta... wczoraj mój ukochany zrobił zakupy ale kurde zapomniał o grzybach i bede musiala leciec dziś w te zimno do miasta a już mialam nadzieje że ominie mnie te wyjscie eh...
Mam nadzieje że chociaż nie bedzie padać.
A jak tam u was u poranku?
-
Cześć ja dalej nie spałam w nocy, nawet nie musiałam do wc o dziwo... Ot tak sobie pomyliłam dzień z nocą. Byłam całkiem wypoczęta Za to nad ranem mogłabym spać do 12 także teraz chodzę jak małe zombie i popijam kawkę trzeba było mówić Kat to bym grzyby tym gołębiem ostatnim posłała u mnie masa bo teść taki grzybiarz że rozdajemy po rodzinie
katsuyoshi lubi tę wiadomość