Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEv 36 dniowe a 60 to róznica po za tym mowiłas ze nie mialas takich dlugich z tego co pamietasz wiec nie mowiłabym ze to jest 100% wina cyklu an ie ciazy...
Tak ja w sumie od początku mialam jakies problemy ze sobą, wymioty,krecenia w glowie ogolnie totalna rozsypka.
A teraz taka cisza ze chwilami sie martwie czy wszystko ok.
Evanlyn no wlasnie u niej to normalne bo ona takie cykle miala ciagle wiec wiesz dla niej to zadne zaskoczenie. Ale Ev miala o wiele krótsze a tu taki dlugi tasiemiec wiec dlatego tak kazdy nalega na test aby miec chociaz jedną 100% pewnosc.
Wiec nie ma to tamto musisz zatestowaćEvanlyn, Ev lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEv wrote:Kat ! hahah
Ale taka prawda
Zrób test kochana naprawde Masz daleko do jakiegos sklepu? Pzecież teraz w kazdym prawie sklepie są testy
Kurka czemu to zawsze ja musze namawiac do testowania ? A potem wychodzą te pozytywyWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 11:46
-
katsuyoshi wrote:Ev
Ale taka prawda
Zrób test kochana naprawde Masz daleko do jakiegos sklepu? Pzecież teraz w kazdym prawie sklepie są testy
Kurka czemu to zawsze ja musze namawiac do testowania ? A potem wychodzą te pozytywykatsuyoshi lubi tę wiadomość
-
Wpadłam na chwilę.
Ev - a byłaś u lekarza na usg?
Nie wiem, czy ja coś takiego czytałam, ale może nie wypaść @ , a potem iść następny cykl owulacyjny. Może coś jest na rzeczy?
Ja bym tak nie wytrzymała z ciekawości co się u mnie dzieje
Oczywiście nie nalegam..ale może tak po cichutku namówię,by zrobić teścik..
Albo chociażby na usg do lekarza iśćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 11:51
Ev, katsuyoshi lubią tę wiadomość
synek 6 lat 2010 r. [ 2011-[*],marzec 2015-[*].. ]
synek ur. 18.08.2016
-
Wiem dziewczyny , wiem ! . No kawaleczek do apteki mam ale to najwyzej mezowi napisze zeby po pracy skoczyl i kupil .
Kat kochana !
Evanlyn Przejrzałaś moj niecny plan !Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 listopada 2015, 11:53
Evanlyn, katsuyoshi, missy83, Vesper lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEvanlyn wrote:Może Ev chce wybrać jakąś konkretna date jak ja to zrobiłam
Ev mówiła ostatnio ze ona wie ze nic z tego i ze to napewno cykl i ze boi sie testowac bo bedzie 1 krecha...
Ale i tak nie ma wyjscia bo ma wizyte u dentysty i musi testowac przed wizyta dla bezpieczenstwa
A zakładanie z góry ze bedzie jedna kreska jest totalną bzdurą bo wyszloby na to ze prawie nikt nie powinien testowac
Trzeba myslec pozytywnie tym bardziej z tak dlugim cyklem.
Ja wiem ze nie chce sie nakrecac ale nie robienie testu nie zmieni faktu a co test pokaze to pokaze chociaz bedzie pewnosc . A takie siedzenie w niepewnosci jest meczące.Ev, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
missy83 wrote:Wpadłam na chwilę.
Ev - a byłaś u lekarza na usg?
Nie wiem, czy ja coś takiego czytałam, ale może nie wypaść @ , a potem iść następny cykl owulacyjny. Może coś jest na rzeczy?
Ja bym tak nie wytrzymała z ciekawości co się u mnie dzieje
Oczywiście nie nalegam..ale może tak po cichutku namówię,by zrobić teścik..
Albo chociażby na usg do lekarza iść
Nie nie bylam u lekarza . Test zrobie bo innego wyjscia nie mam .Evanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
katsuyoshi wrote:Nie
Ev mówiła ostatnio ze ona wie ze nic z tego i ze to napewno cykl i ze boi sie testowac bo bedzie 1 krecha...
Ale i tak nie ma wyjscia bo ma wizyte u dentysty i musi testowac przed wizyta dla bezpieczenstwa
A zakładanie z góry ze bedzie jedna kreska jest totalną bzdurą bo wyszloby na to ze prawie nikt nie powinien testowac
Trzeba myslec pozytywnie tym bardziej z tak dlugim cyklem.
Ja wiem ze nie chce sie nakrecac ale nie robienie testu nie zmieni faktu a co test pokaze to pokaze chociaz bedzie pewnosc . A takie siedzenie w niepewnosci jest meczące.
Zgadzam sie z toba ... tylko ja jestem taka dziwna wlasnieEvanlyn, katsuyoshi lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyALe to wszystko ja wam powiem ze to i tak nie zmienia faktu że Ev bedzie córka z nutelli hihi .
No to wez meża tam w obroty i zeby ci kupil ten test a jak nie to raz dwa skocz kupic to tylko chwila nie koniecznie trzeba kupic w aptece zawsze jakis sklep blizszy tez moze miec testyEvanlyn, Ev lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyEv wrote:Ja nie wiem co jest z ta nutella ale odczuwam teraz taki blogi spokoj w zoladku aaaccchhhh cudowne uczucie ^^^
Król Julian bedzie zły hahaEvanlyn, Ev lubią tę wiadomość