Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa jestem po Becie.. To czekanie do jutra mnie wykończy.. Naprzytuałam się rano z narzeczonym i teraz tak mnie bolą piersi, ze zaraz nie wytrzymam.. Tak to zero plamień, śluz biały i jest go baaaardzo dużo, czasami się czuje, jakbym się posikała..
Kat, trzymam kciuki, żeby było jak najlepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 10:37
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Ja jestem po Becie.. To czekanie do jutra mnie wykończy.. Naprzytuałam się rano z narzeczonym i teraz tak mnie bolą piersi, ze zaraz nie wytrzymam.. Tak to zero plamień, śluz biały i jest go baaaardzo dużo, czasami się czuje, jakbym się posikała..
Kat, trzymam kciuki, żeby było jak najlepiej
Jak tam dzisiaj twoja tempka?
Udostepnij nam wykres w ustawieniachWiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 10:42
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Jutro według wykresu a według obliczeń 4,5. Temperaturę mierzę o 12, więc jeszcze poczekam
Powinno sie mierzyc rano zaraz po przebudzeniu o stalej porze najlepiej
Inaczej tempka nie jest wiarygodna bo jak juz sie chodzi itp to tempka rosnie w ciagu dnia lub tez spada i tak naprawde nie wiesz czy jest dobra.
Szarlotka123, Sówka35, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Ups.. Obiecuje poprawę!
Jeszcze takie pytanie grzie mierzysz tą tempke tzn w jakim miejscu?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 10:57
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Ja prawie w ogóle nie chodzę, ostatnio leże w łóżku i wychodzę na betę , jeszcze do wc
No ale na przyszlosc juz wiesz
A w jakim miejscu mierzysz?
W tym cyklu wiec nie ma co patrzec na tempke bo ona bedzie nas myliła jesli nie uda sie w tym cyklu zafasolkowac to od nastepnego masz wskazowki chociaz jak poprawnie mierzyc tempkeSzarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySzarlotka123 wrote:Mierzę dowcipnie No tak, dobrze, ze mi powiedziałaś bo teraz już wiadomo Kurde, nie wiem czemu nie ma śluzu białego tylko jest kremowy na stronie.. A test ciążowy w detektorze oznak ciąży wychodzi 80%.. Ciekawe..
A ten dekoder to jakas bzdura totalna Ja mialam 18 % na test pozytywny hehe
On tak dodaje kilka % kazdego dnia i dlatego to rosnie a nei że jest ciaza i test wyjdzie pozytywny
To dobrze ze mierzysz tam ja tam mierzylam w pierwszym cyklu a w drugim juz pod jezykiem i moim skromnym zdaniem uwazam ze pod jezykiem jest jednak lepiej i wygodniej
Kurde ale ten czas mi sie dluzy do tej wizyty -
nick nieaktualny
-
Szarlotka kat ma rację temp. mierz najpóźniej do godziny 8 rano potem czy leżysz czy nie zawsze będzie wyższa.
Dziewczyny nie dawać się chorobom kto to widział w tak ładną zimę chorować
martta, Szarlotka123 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dzięki Szarlotka no planuje wyczekać do niedzieli/poniedziałku Jak tylko wrócę z pracy to mam zamiar leżeć, pić dużo ciepłych napojów jak mówi pani doktor i ogólnie działać w materii metod naturalnych!
a wyniki bety będziesz miała dzisiaj?Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 grudnia 2015, 13:45
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny