Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czesc dziewczyny u mnie znow rewolucje, musialam sie wczoraj znow teleportowac do rodzicow na wies...
Szarlotka przykro mi, kurcze a juz tak ładnie sie zapowiadalo No ale w Nowym Roku napewno sie uda! Musi! Jestem z Toba
Kat piekne te Twoje USG! Bardzo wyraznie widac dzidzi widze ze bardzo pragniesz córeczki wiec trzymam kciuki! Nie martw sie, napewno z tymi wynikami wszystko bedzie dobrze
Kochane zycze Wam udanego Sylwestra, a w Nowym Roku duzo zdrówka i spokoju! -
Hej ja dopiro teraz bo do poludnia zakupy a teraz dzieci i salatki i pieczenie i jeszcze musze masami poprzekpadac w miedzy czasie chlopakom jesc pic i dopiero usiadlam dobrze ze budyn stygnie.
-
część jestem Agnieszka . wybaczcie co o sobie robiłam coś durnego . 6 miesięcy temu urodziłam córkę Zosię a w domu mam jeszcze 7 letnia weronikę . po połogu zdecydowałyśmy razem z mężem żeby zacząć się zabezpieczać postanowiłam żeby spróbować antykoncepcję doustna wcześniej zawsze była gumka wiec po 2 zjedzonych opakowaniach i normalnym po okresie zorientowałam się nie mam tabletek zamówiłam w aptece bo miałam tylko odpis wiec w innej nie mogłam zrealizować i nie wiem co mi odbiło i 6 dni po okresie wzięłam tabletki (moja głupota trzeba było w ogóle nie brać okres miałam 2,12 a stosunek bez zabezpieczenia gumki był ok 17,12 i teraz nie mam okresu na razie i nie wiem czy we mnie nie ma jakiegoś dzikiego lokatora niby mój się niby nie zrobił "tego " do środka on ale
teraz mam założona wkładkę i czasem mam takie brązowe plamki wczoraj trochę różowaty śluz
dodam że przed ciąża @ był mniej więcej po 28 dni w tamtym miesiącu cykl 27 dni jak myślicie o mojej głupocie ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWszystkie dziewczyny mają chyba jeszcze szampana w głowach że tu taka cisza
Ja nie spie już od 6
A Nowy rok sobie przespaliśmy ...
No bo i tak my nie mielismy balu zadego czy coś, synek zasnął o 23:00 a ja juz ledwo na oczy patrzałam i tez sie polożyliśmy . A że w mojej okolicy domu za bardzo strzelania nie bylo to w sumie nie slyszalam nawet ze to północ byla kiedy spałam
W sumie w tamtym roku tez spalismy bo maly mial zaledwie kilka miesiecy.Zas znowu 2 lata temu tez spalismy bo wtedy musielismy na rano do pracy oo i tak wygladaja nasze 3 lata witania nowego roku .
Z Reszta ja nie zaluje bo wole sie jednak wyspac niz potem w ciagu dnia sie meczyc bo maly wtedy nie spi. -
nick nieaktualnypotforzasta wrote:Ja poszlam spac po 23 mialam nocke z rocsniakiem i powiem ze sie nie wyspalam ciagle co sie ruszyl to ja sie wybudzalam
Mój fakt spi juz u siebie w pokoju ale kiedy mu sie cos sni i uslysze jakis glos,pisk,placz od razu zrywam sie z lozka bo mysle ze sie obudzil -
katsuyoshi wrote:Wszystkie dziewczyny mają chyba jeszcze szampana w głowach że tu taka cisza
Ja nie spie już od 6
A Nowy rok sobie przespaliśmy ...
No bo i tak my nie mielismy balu zadego czy coś, synek zasnął o 23:00 a ja juz ledwo na oczy patrzałam i tez sie polożyliśmy . A że w mojej okolicy domu za bardzo strzelania nie bylo to w sumie nie slyszalam nawet ze to północ byla kiedy spałam
W sumie w tamtym roku tez spalismy bo maly mial zaledwie kilka miesiecy.Zas znowu 2 lata temu tez spalismy bo wtedy musielismy na rano do pracy oo i tak wygladaja nasze 3 lata witania nowego roku .
Z Reszta ja nie zaluje bo wole sie jednak wyspac niz potem w ciagu dnia sie meczyc bo maly wtedy nie spi.
Witaj Kat.
No my po 1 byliśmy w domu. Przywitalismy Nowy Rok , wypiliśmy sybolicznie szampana i do domku. Tez wole się wyspac bo jak nie pospie w nocy to już potem w dzień jestem nie do zycia i dzień zarwany. To co przespie w nocy to moje. A dziś od rana rześcy jesteśmy. Ja nie pilam a mój trochę wypil ale nie opil się i dziś spoko. Wczoraj zaczelam zastrzyki - tak się balam i się trzeslam ze sama bym sobie nie wbila igly ale mój spisal się na medal i podolal choć nie usmiechalo mu się bo nie lubi takich rzeczy. Ja chyba sama nie dałabym rady bo trzeslam się jak galareta. W sumie to nie bolało nawet tylko takie uczucie beznadziejne i sam widok igly człowieka tak paralizuje.
ponad 3 lata starań...
01.17 IVF- 10 dpt- beta 80, 13 dpt- beta 394, 15 dpt beta 763.
11.01.16 1 IUI , 28.04.16 2 IUI
-
Hej dziewczyny ja sylwka spędziłam w Szczyrku i zostaje tu do niedzieli. Wczoraj miałam nie miła sytuacje i bardzo się boję jej skutków, otóż nasz znajomy nie wiedział o mojej ciąży i pod moją nieobecność nalal mi wódki do soku po czym ja zlapalam łyka tego soku. Nie dużo wódki tam było i mam nadzieje ze nic złego się nie stanie dziecku. Mój M zrobił odrazu jemu awanturę ze takich żartów się nie robi, przeprosił ale co z tego jak juz było po fakcie (((
katsuyoshi lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnypalma wrote:Hej dziewczyny ja sylwka spędziłam w Szczyrku i zostaje tu do niedzieli. Wczoraj miałam nie miła sytuacje i bardzo się boję jej skutków, otóż nasz znajomy nie wiedział o mojej ciąży i pod moją nieobecność nalal mi wódki do soku po czym ja zlapalam łyka tego soku. Nie dużo wódki tam było i mam nadzieje ze nic złego się nie stanie dziecku. Mój M zrobił odrazu jemu awanturę ze takich żartów się nie robi, przeprosił ale co z tego jak juz było po fakcie (((
Oczywiscie dobrze ze twoj tak zareagowal ! Moj tez by sie wkurzyl ! Bo nikt nie a prawa narzucac komus czy pic czy tez nie.
Ale nie masz czym sie martwic .palma lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagawera wrote:część jestem Agnieszka . wybaczcie co o sobie robiłam coś durnego . 6 miesięcy temu urodziłam córkę Zosię a w domu mam jeszcze 7 letnia weronikę . po połogu zdecydowałyśmy razem z mężem żeby zacząć się zabezpieczać postanowiłam żeby spróbować antykoncepcję doustna wcześniej zawsze była gumka wiec po 2 zjedzonych opakowaniach i normalnym po okresie zorientowałam się nie mam tabletek zamówiłam w aptece bo miałam tylko odpis wiec w innej nie mogłam zrealizować i nie wiem co mi odbiło i 6 dni po okresie wzięłam tabletki (moja głupota trzeba było w ogóle nie brać okres miałam 2,12 a stosunek bez zabezpieczenia gumki był ok 17,12 i teraz nie mam okresu na razie i nie wiem czy we mnie nie ma jakiegoś dzikiego lokatora niby mój się niby nie zrobił "tego " do środka on ale
teraz mam założona wkładkę i czasem mam takie brązowe plamki wczoraj trochę różowaty śluz
dodam że przed ciąża @ był mniej więcej po 28 dni w tamtym miesiącu cykl 27 dni jak myślicie o mojej głupocie ? -
nick nieaktualny
-
Palma spokojnie, na pewno nie miało to żadnego zlego wpływu.
Zaczynam czuć się okresowo, zabija mnie moje przeziębienie. Będę testować w pon, ale ze względu na całą sytuację lepiej chyba by bylo jakby nic nie wyszło tym razem, mogłabym w koncu porządnie się leczyć, bo te babcine sposoby to ehhhh.....Sówka35 lubi tę wiadomość