Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
No niestety znam takie przypadki z rodziny, przed ciążą ząbków nie wyleczyla a potem nie mogła wytrzymać i niestety jakoś musiało dac radę ale ciężko, więc jak masz możliwość to działaj teraz, oczywiście jeżeli okaże się że nic z tego, czego rzecz jasna Ci nie życzę!!!!
-
nick nieaktualnyTeż jestem tego samego zdania, lepiej wyleczyć i mieć 9 miesięcy spokoju.
Mnie wypadła plomba i za każdym razem szłam do dentysty, żeby ją zrobić ale w końcu wychodziło tak, że nie miałam kiedy.. Masakra.
Ja się trochę przespałam, zrobiłam obiad i mojego do pracy wygoniłam, teraz leżę i odpoczywam. Zapewne jutro po teście zacznę ryczeć i się denerwować więc na błysk wyczyszczę cały dom z nerwów
Uuuu, haha, domyślam się, że byli przeciwni?
Na pewno nie jest źle, dadzą sobie radę jakoś -
anusia24 wrote:Ola u mnie czekanie na testowanie. Oczywiscie jak zwykle watpie ze cos z tego bedzie Nie mam zielonego pojecia kiedy mogla byc owulacja ale chyba jednak byla, dzis juz mam taka temp jak zazwyczaj mialam w lutealnej..
-
Szarlotka pamietaj- pozytywne myslenie! Mam nadzieje ze jutro bedziemy swietowac tu na forum
Haha no byli byli ciezko bylo pepowine odciac Upieklam im sernik na pocieszenie:P
Ola, fajnie by bylo zeby skonczylo sie tak jak u Ciebie Ale to juz wola nieba... -
nick nieaktualnyhttp://zapodaj.net/85a546ce4686b.jpg.html
http://zapodaj.net/88211f6bd98e8.jpg.html
http://zapodaj.net/c08d6a5d57ee4.jpg.html
http://zapodaj.net/0800a062dc1d1.jpg.html
Tak to u mnie wygląda.. Albo faktycznie młoda ciąża i Beta zaczyna dopiero co wzrastać bo zagnieżdżenie było w Czwartek albo znowu biochemiczna.. No nic, zostaje mi tylko czekać do Poniedziałku. Na razie dupka biorę cały czas, witaminy.. Zobaczymy co to będzie się działo.
P.S. Mam nadzieje, ze coś widać na tych zdjęciach.
Jeden test jest 25 ml a drugi 10 ml.Ola_85, martta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej jestem na wiosce a nie wzielam komputera stad moje milczenie Szarlotka trzymam mocno kciuki zeby jutro byla juz wyrazna krecha! Wyglada na to ze to bardzo mozliwe wiec niesmialo Ci gratuluje Szampana otworze jutro
Ja to juz w ogole jestem bez nadziei:P Powiem Wam ze az tak bardzo nieprzezywajaca jeszcze nie bylam, jestem przekonana ze nic z tego, moj organizm zachowuje sie jak co miesiac...
Ale nie czuje sie z tego powodu przygnebiona W sumie nawet nie wiem dlaczego jestem taka spokojna jak nigdy -
nick nieaktualny
-
Anusia bo ciaza to przychodzi w najmniej spodziewanym czasie tak jak to bylo u mnie nastawilam sie na cykl bez owu i tak nastawilam sie na okres i te wszystkie bole podciagalam pod zbliazajaca sie @.Ilosc dni wyzszych temo dala mi dopiero puncik do zrobienia testu.Wiec u ciebie moze byc podbnie trzymam kciuki i czekamy na ciebie z szarlotka po tamtej stronie
Szarlotka123, anusia24 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, rozmaz juz za mną, wszystko w porządku, teraz mam na 12.03 kalposkopie i jak będę miała wynik jednego i drugiego wybiore się do mojego lekarza. Ciekawe co wyjdzie w tej biopsji. A dzisiaj chyba przed czasem przychodzi @ Brzuch boli, apetyt na rzecz niewiadomą ehh..
Szarlotka czekam z niecierpliwością na wiadomość, trzymam kciuki i mam nadziję że zafasolkowałaś
anusia, musi nam się udać!! -
Dziewczyny radziłyscie mi żebym poszła do ginekologa z problemami z prolaktyną bo narzekałam ze po owulacji bolaly mnie piersi. I musze sobie zrobić termin ale....na usg dzidziusia ☺☺☺☺ 2 dni przed spodziewana @ bolal mnie brzuch jak na nią. Chodziłam do ubikacji cały czas żeby sprawdzić czy juz dostałam. ..i byłam taka zła ze znowu się nie udało. A tu proszę byłam tez nakręcony tym ze wyszukiwałam informacji w internecie i wszędzie pisało ze z takimi objawami mam problemy z prolaktyna i nici z ciazy bez zastosowania hormonów o nieprzyjemnych skutkach ubocznych..happy
martta, Sówka35, Szarlotka123, Ola_85, anusia24 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej.Zajrzałam tu do Was,bo dopada mnie chandra znów:-( Miałam nadzieję,e ten cykl będzie z zielonym finałem,ale dziś znów temp spadła a bóle typowo małpowe i kto wie czy dziś wieczorem małpisko nie zawita,bo boli intensywnie ;-( Ponarzekać sobie chciałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2016, 12:19
-
nick nieaktualny