Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Szarlotka przykro mi ale przynajmniej z dwojga złego nie miałas zabiegu i odrazu sie mozecie starać bardziej
u mnie też z plamień zrobiła sie @
więc w tym cyklu daję czadu i liczę na fasoleczkę :p
ogólnie jak na razie nie jest źle, tylko dłużej niz zawsze pobolewa mnie brzuch ale ogólnie jest ok
miłego dniaaniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny możecie zerknąć na mój wykres robiłam dzisiaj test i negatyw,problem w tym że ciągle mi się zmienia na wykresie termin owulacji.Co o tym myślicieStarania od marca 2014
4 ciążę biochemiczne[*],1poronienie
Niski progesteron,niedobór wit.d3
09.05.2016 hsg+laparoskopie,histeroskopie
10.07.20016 [ *] -
Tzn mi sie wydaje ze teraz masz zle wyznaczona ta owulacje... Przynajmniej ja bym temu nie ufala. Ja bym obstawiala miedzy 24-26 dniem. No ale to takie gdybanie... Mysle ze musisz spokojnie jeszcze poczekac U mnie jest podobny problem bo jestem prawie przekonana ze zle mi wyznaczylo... Wedlug OF juz wczoraj powinnam miec @ ...
-
nick nieaktualny
-
Powiem Ci szczerze ze sama sie sobie dziwie Pierwszy raz tak chlodno do tego podchodze i w sumie w ogole mnie nie kusi, z moich obserwacji wynika ze cykl jak cykl- nie rozni sie niczym od pozostalych... Jestem z siebie dumna ze coraz mniej się przejmuje
Ale dziekuje Wam za to ze trzymacie kciuki i tak mnie dopingujecie Wiadomo poki nie ma @ to po cichutku ciagle sie marzy...
Szarlotka123 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
silvia wrote:Dziewczyny możecie zerknąć na mój wykres robiłam dzisiaj test i negatyw,problem w tym że ciągle mi się zmienia na wykresie termin owulacji.Co o tym myślicie
-
Dzięki kochane jesteście jeszcze jest nadzieją,może poczekam do poniedziałku, martwię się się bo w razie czego muszę od razu brać progesteron. Co i tak nie zmienia faktu ze nigdy przez 11 miesięcy nie miałam takiej pięknej temperatury nawet po clo i progesteronie. Jakby w cyklu bez wspomagaczy organizm się zresetowal.Jutro mam urodziny to byłby cudowny prezent❤ Trzymajcie kciuki, dam znać
anusia24 lubi tę wiadomość
Starania od marca 2014
10.07.20016 [ *] -
Anusia24 oczywiście trzymam mocno kciuki za ciebie mam nadzieję że Tobie się uda
anusia24 lubi tę wiadomość
Starania od marca 2014
10.07.20016 [ *] -
nick nieaktualny
-
Niee, napewno nie... Zawsze przed @ spada mi te 0,2st, a poza tym juz naprawde czuje sie jak na malpe, brzuch mi sie twardy zrobil i mam silne skurcze, jak zwykle przy @.. Takze zamiast po test to po tampony zaraz polece... No coz, zycie Teraz wszystkie bedziemy szly rowno
Sówka35 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny