Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Kat no masz racje duzo dziewczyn odpadlo z forum:( niestety a szkoda bo tez jestem ciekawa co tam u nich i ich pociech. ja brałam kiedys anty a co potrzebujesz?
ja sie zastanawiam czy nie isc na ip tak dla spokoju bo w razie co moze podadzą mi te leki na płucka albo uspokoja ze jest ok, bóle jak byly tak są twardnienia tez wiec sama juz nie wiem...
Meg ja te zycze tyle pracy przy budowie domu zebys nie zauwazyla kiedy będą 2 krechy na tescie
Anusia czemu chcecie wyjechac?katsuyoshi013 lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnypalma bo chodzi o to ze nie dostalam @ w tamtym miechu a biore anty juz 1.5 listka mam za soba...
Miałam tylko 2 razy plamienie ale to wygladało tak ze mialam malutką kropeczke krwi jednego dnia i po 2 dniach mialam kolejny raz ale troche wiecej niz kropeczke i to tylko jednorazowo
Czytalam na necie ze brak okresu przy anty moze się pojawic...
A mnie to martwic zaczyna czy one mi zadziałaly no wiesz nie chce wpadki,ciazy
Nie chce miec kolejnego dziecka . Nam dwójka starczy w zupełnosci i tak ciezko przechodziłam druga ciąże - kregosłup do tej pory daje mi znaki
Wiem ze moge miec zaraz tu komentarze ze ja nie chce dziecka a inne chca i nie moga itp... -
ja pamiętam że lekarz mi tłumaczył ze przez 3 miesiące rozne rzeczy się mogą dziać, widocznie tak zareagowałas na hormony. dla swietego spokoju zrob test, ale dla mnie jest jasne ze bedzie negatyw.
pamietam ze moj okres przy anty nawet okresem nie powinnam nazwać bo był tak skąpy i bardzo się z tego cieszyłam.
niech organizm przyjmie do siebie te tabletki moze byc tak ze masz je zle dobrane i dlatego tak sie dzieje ale to juz lekarz musi stwierdzic a nie ja.
aaaa i jesli zaczelas je brac w 1 dzien@ to odraazu działaja a jesli w innym dniu cyklu to po tygodniu.
a jakie tabsy bierzesz?katsuyoshi013 lubi tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnytak wiem ze dzialają od razu jak w 1 dzien @ ale ja zaczełam po @ bo dopiero wtedy dostalam recepte i pierwsze dni uwazalismy dopiero po 8 dniach juz normalnie bez uważania. Ogolnie kiedy mialam te jednorazowe plamienia to czulam sie tak jakbym miala dostac @ ale tylko na tych plamkach sie skonczylo.
Feanolla sie nazywajaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 października 2016, 18:36
-
No to może tak mniej więcej będzie @ wyglądać. Jeżeli za miesiąc powtórzy się to albo jej wcale nie bd to idź do lekarza. Wiadomo nie ma żartów każdy lek to w końcu chemia, jakaś substancja chemiczna i różnie się na nie reaguje a zdrowie najważniejsze;)
Ja teraz bym na Twoim miejscu obserwowała co się będzie dalej działo.aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
nick nieaktualnypalma kupilam test zaraz bede robic trzymajcie zeby byl negatyw !
ola mi sie pomysl podoba
moge zalozyc jak chcecie tylko nazwe wymyslcie itp
EDIT:
Negatyw uffWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 11:15
anusia24, martta lubią tę wiadomość
-
Haha Kat trzymam kciuki Wydaje mi sie ze nie masz powodu do zmartwien. Ja tez kiedys bralam anty, co prawda w celach leczniczych ale tez mialam podobne zawirowania. Tak jak Palma mowi poobserwuj kolejny miesiac jak to bedzie wygladalo i wtedy ewentualnie skonsultuj to z lekarzem.
Ja w sumie tez bym sie dopisala do takiej grupykatsuyoshi013 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny Byłam tu rok temu, teraz wchodzę rzadziej, ale czytam Was Fajnie, że większości się udało Pamiętam jak rok temu Kat testowała, a tu już taka piękna buźka na zdjęciu
Ja wciąż czekam ...Ola_85 lubi tę wiadomość
Potrafimy kochać i marzyć, dlatego wszyscy jesteśmy zwycięzcami...
PCO
wysoka prolaktyna
Prawie 20 miesięcy starań ...
październik 2015 - 6tc (*)
Sierpień 2016- HSG - drożne jajowody
Wrzesień 2016- seminogram M. - wyniki dobre, jedynie obniżona nieco ilość plemników o prawidłowej budowie -
nick nieaktualnyagape ja cie pamietam doskonale milo ze wpadłas.
No to wymyslajcie nazwe i założe
Tak negatyw taka ulga ze szok hehe
Moja córka nie lubi jezdzic w wózku - zawsze płacze,krzyczy nawet pół godz dopiero potem zasypia jak widzi ze nie biore jej na rece i zawsze to samo kiedy tylko wychodze na dwor . -
Agape wątpię żeby ktokolwiek Cię zapomniał
Karol jest na odwyku od...leżaczka jest deko ciężko bo teraz chce ciągle na ręce i nie mam czasu pisać na forum za dużo bo znoszę jego jęki (nie daję się szantażować oczywiście i rączki są tylko w kryzysowych sytuacjach) a na fb wiadomo lepszy dostęp.katsuyoshi013 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
A ja już wysłąłam Ci zaproszenie do przyjaciółek bo inaczej nie wyślę wiadomości ale to będzie niewidoczne dla znajomych co się dzieje na tej grupie???
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 14:43
katsuyoshi013 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny