Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Czyli tak Mam 25 lat i jestem mamą dwóch dziewczynek 7 letniej Helenki i 2 letniej Alicji moje oczka w głowie obecnie staramy się z mężem o trzecie szczęście ( synka ) by chciał ale co będzie to będzie oby zdrowe. W tym miesiącu będzie 2 cykl naszych starań a 6 listopada będę testować tylko zbytnio się nie nakręcam gdyż nie chcę później się rozczarować także do wszystkiego podchodzę na luzie W pierwszą ciążę zaszłam w drugim cyklu choć nawet nie wiedziałam że jestem w ciąży bo normalnie miałam @ a zaraz po tym wzięło mnie na wymioty i pokazały się 2 kreski w drugą zaś szybko udało nam się zajść bo w 1 cyklu A jak będzie tym razem kto wie pożyjemy zobaczymy To by chyba było na tyle jeśli chodzi o mnie. jeśli macie jakieś pytania to walcie śmiało jeśli będę w stanie to odpowiem na wszystkie wasze pytania Pozdrawiam.
-
Cześć mama Ali moim marzeniem tez było w tym wieku mieć już dwójkę dzieci ale studia i kariera męża sprawiły że we wrześniu skończyłam 25 lat i mam na razie jednego łobuza 3 miesięcznego liczyłam na "wpadkę" międzyczasie ale się nie udało ale wszystko jeszcze przede mną tymczasem zazdroszczę i życzę powodzenia
-
Cześć. Dziękuję ci bardzo również życzę powodzenia Dobrze mówisz, że jeszcze wszystko przed tobą jak nie ta wpadka to z kolei będzie ( może być ) następna Ja ogólnie uwielbiam dzieci tylko jestem strasznie nerwowa i to jest mój minus prócz tego to uparciuch ze mnie jak ja coś powiem np. do dziecka to mąż już się nie odzywa bo dobrze wie że ze mną nie wygra nie mówiąc o rozmowie z nim ............
-
Czesc dziewczyny :)nie mam czasu na czeste zagladania Amelka zajmuje mi wiecej czasu niz myslalam a po poludniami odbieram synka z przedszkola i tutaj juz wogole nie ma mowy o kompie.Czytam was ale nie pisze zbyt duzo.Sorki
Dołaczyłam do was na FB -
Staramy się niecałe 2lata . Juz nie wiem co jest nie tak ja czuję jakby hormony bo mam napady gniewu płaczu. Ciągle obrzęk piersi.mało sluzu.gin nie widział dominującego pęcherzyka a drugi kazał się starać bo był pęcherzyk a na drugi dzień dostalam@"Nigdy nie rezygnuj z marzeń . To że coś nie dzieje się teraz nie oznacza , że nie nastąpi nigdy "
-
Witaj Mama Ali wsrod nas
Sanderka a mialas robione badania hormonalne? Leczysz sie na cos? Glowa do gory! Przede wszystkim pozytywne myslenie. Ja mam problemy hormonalne, dosc dlugo sie staralismy a jak sie poddalam i zupelnie odpuscilam to wtedy sie udalo. -
anusia24 wrote:Witaj Mama Ali wsrod nas
Sanderka a mialas robione badania hormonalne? Leczysz sie na cos? Glowa do gory! Przede wszystkim pozytywne myslenie. Ja mam problemy hormonalne, dosc dlugo sie staralismy a jak sie poddalam i zupelnie odpuscilam to wtedy sie udalo.
Witam,witam i o zdrowie grzecznie pytam jak tam u was kobietki ??? Ja jak na razie się trzymam bez przeziębienia jestem i może lepiej tak niech zostanie My z mężem wczoraj zaczęliśmy działać o kolejnego malca -
nick nieaktualnyMama Ali podziwiam za chęc posiadania trzeciego dziecka
Ja trójki bym nie chciała to nie na moje siły,nerwy i zdrowie.
Dwójka mi starczy w zupełnosci i załamałabym się jakbym miała miec trzecie .
Nie to że nie kocham dzieci itp ale ciezko przechodziłam obie ciąże a druga dała mi porządnie popalić na kręgosłup który czuje do tej pory.
Dlatego biore anty - wiadomo uwazalismy zawsze i wpadki nie bylo ale jednak tym razem wole dmuchać na zimne. Dwójka była w planie i dwójkie mamy wiecej nie chcemy.
Teraz czas wziac się za siebie - pozbyc się tłuszczyku ,wrócic do formy i figury.Ola_85 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny