X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Staramy się i wspieramy
Odpowiedz

Staramy się i wspieramy

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 października 2016, 16:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hehe szczerze powiem nie wiem kto jest kim :D

Ale ta pani o imieniu Martyna jest bardzo śliczną kobietom :D

• Mama Ali Autorytet

Wysłany: 7 października 2016, 16:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam można się przyłączyć do was?

y945qxj.pnglwafjpi.png71ykwdg.png
  • palma Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Ali witaj witaj rozgosc się ;)

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 października 2016, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oczywiscie ze tak ;)

• Mama Ali Autorytet

Wysłany: 8 października 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję wam kochane jesteście :-)

• palma Autorytet

Wysłany: 9 października 2016, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Ali jeśli masz ochotę opowiedz coś o sobie :D

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • Mama Ali Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli tak :-) Mam 25 lat i jestem mamą dwóch dziewczynek 7 letniej Helenki i 2 letniej Alicji moje oczka w głowie :-) obecnie staramy się z mężem o trzecie szczęście ( synka ) by chciał ale co będzie to będzie oby zdrowe. W tym miesiącu będzie 2 cykl naszych starań a 6 listopada będę testować :-) tylko zbytnio się nie nakręcam gdyż nie chcę później się rozczarować także do wszystkiego podchodzę na luzie :-) W pierwszą ciążę zaszłam w drugim cyklu choć nawet nie wiedziałam że jestem w ciąży bo normalnie miałam @ a zaraz po tym wzięło mnie na wymioty i pokazały się 2 kreski :-) w drugą zaś szybko udało nam się zajść bo w 1 cyklu ;-) A jak będzie tym razem kto wie pożyjemy zobaczymy :-) To by chyba było na tyle jeśli chodzi o mnie. jeśli macie jakieś pytania to walcie śmiało jeśli będę w stanie to odpowiem na wszystkie wasze pytania :-D Pozdrawiam.

• Evanlyn Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć mama Ali :) moim marzeniem tez było w tym wieku mieć już dwójkę dzieci ale studia i kariera męża sprawiły że we wrześniu skończyłam 25 lat i mam na razie jednego łobuza 3 miesięcznego :D liczyłam na "wpadkę" międzyczasie ale się nie udało :P ale wszystko jeszcze przede mną :P tymczasem zazdroszczę i życzę powodzenia :D

43ktp07wud9y4wpd.png
    uwo9skjoyh555jxd.png
  • Mama Ali Autorytet

Wysłany: 10 października 2016, 13:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć. Dziękuję ci bardzo również życzę powodzenia :-D Dobrze mówisz, że jeszcze wszystko przed tobą jak nie ta wpadka to z kolei będzie ( może być ) następna ;-) Ja ogólnie uwielbiam dzieci tylko jestem strasznie nerwowa i to jest mój minus prócz tego to uparciuch ze mnie jak ja coś powiem np. do dziecka to mąż już się nie odzywa bo dobrze wie że ze mną nie wygra :-) nie mówiąc o rozmowie z nim ............ :-D

• Ola_85 Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczyny :)nie mam czasu na czeste zagladania Amelka zajmuje mi wiecej czasu niz myslalam a po poludniami odbieram synka z przedszkola i tutaj juz wogole nie ma mowy o kompie.Czytam was ale nie pisze zbyt duzo.Sorki
    Dołaczyłam do was na FB :)

km5s8ribs34fnes6.png
  • Mama Ali Autorytet

Wysłany: 11 października 2016, 17:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trudno :-( Może któregoś dnia będziesz miała więcej czasu by troszkę poplotkować z nami :-D

• Sanderka. Przyjaciółka

Wysłany: 12 października 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Staramy się niecałe 2lata . Juz nie wiem co jest nie tak ja czuję jakby hormony bo mam napady gniewu płaczu. Ciągle obrzęk piersi.mało sluzu.gin nie widział dominującego pęcherzyka a drugi kazał się starać bo był pęcherzyk a na drugi dzień dostalam@

"Nigdy nie rezygnuj z marzeń . To że coś nie dzieje się teraz nie oznacza , że nie nastąpi nigdy "
  • anusia24 Autorytet

Wysłany: 12 października 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj Mama Ali wsrod nas :)

Sanderka a mialas robione badania hormonalne? Leczysz sie na cos? Glowa do gory! Przede wszystkim pozytywne myslenie. Ja mam problemy hormonalne, dosc dlugo sie staralismy a jak sie poddalam i zupelnie odpuscilam to wtedy sie udalo.

p19uskjoxacp4928.png
  • palma Autorytet

Wysłany: 12 października 2016, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sanderka może zastanów się nad jakimiś konkretnymi badaniami. Pogadaj z gin o tym ;)

aniołek 9tc (2015rok)
    aniołek 6tc (2018rok)
    f2w33e3k8s0hlqj8.png
  • Mama Ali Autorytet

Wysłany: 13 października 2016, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    anusia24 wrote:
    Witaj Mama Ali wsrod nas :)

Sanderka a mialas robione badania hormonalne? Leczysz sie na cos? Glowa do gory! Przede wszystkim pozytywne myslenie. Ja mam problemy hormonalne, dosc dlugo sie staralismy a jak sie poddalam i zupelnie odpuscilam to wtedy sie udalo.

Witam,witam i o zdrowie grzecznie pytam jak tam u was kobietki ??? Ja jak na razie się trzymam bez przeziębienia jestem i może lepiej tak niech zostanie :-D My z mężem wczoraj zaczęliśmy działać o kolejnego malca ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 13 października 2016, 22:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Ali podziwiam za chęc posiadania trzeciego dziecka :D
    Ja trójki bym nie chciała to nie na moje siły,nerwy i zdrowie.
    Dwójka mi starczy w zupełnosci i załamałabym się jakbym miała miec trzecie .
    Nie to że nie kocham dzieci itp ale ciezko przechodziłam obie ciąże a druga dała mi porządnie popalić na kręgosłup który czuje do tej pory.
    Dlatego biore anty - wiadomo uwazalismy zawsze i wpadki nie bylo ale jednak tym razem wole dmuchać na zimne. Dwójka była w planie i dwójkie mamy wiecej nie chcemy.
    Teraz czas wziac się za siebie - pozbyc się tłuszczyku ,wrócic do formy i figury.

Ola_85 lubi tę wiadomość

• Mama Ali Autorytet

Wysłany: 14 października 2016, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rozumiem :-D Ja chcę trzecie i na tym koniec będzie :-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2016, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi się marzy choć jedno maleństwo :) kiedyś też chciałam trójkę, ale po drugiej stracie stwierdziłam, że chciałabym mieć choć jedno dziecię.

• Aguuuś Ekspertka

Wysłany: 17 października 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zawsze myślałam o 2 maluchów ;) a jak będzie zobaczymy. Na razie bardzo chciałabym aby pojawiło się pierwsze. Rozpoczynamy 2 cykl starań, wiem że to mało ale niestety jestem osoba niecierpliwą.

f2w3rjjgr8ib3mwr.png

Aniołek 7t3d (*)
  • Mama Ali Autorytet

Wysłany: 17 października 2016, 14:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeszcze wszystko przed wami :-)

‹‹ 481 482 483 484 485 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ