Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
Anusia, ja wiedzialam że nic te badania nie wniosą, ale myślałam że będą bardziej wylewni.. jak poczytałam trochę na internecie, to wychodzi na to że wszystko jest ok, bo nie wykryto żadnych martwic, ropienia, itp. Tylko "doczesna i kosmki łożyska". Wiec tu jest plus, jutro idę do gina na kontrol i omówienie wyniku. Zobaczymy co powie.
-
Tasza wrote:Dlaczego od razu nie zrobisz tsh, ft3 i ft4? tsh powinno byc - najlepiej poniżej 1.
Na ostatniej wizycie lekarz nie zleciła i powiedziała, żeby odczekać do tych 4 m-cy starań. Jeżeli w tym cyklu się nie uda to faktycznie nie będę bez sensu czekać i wybiorę się na badania.
Mama dwóch Aniołków [*] [*] 8 tc 05.01.2017 -
Mama Ali czyli w niedziele testowanie? Trzymam kciuki!
Niesmiala za Ciebie rowniez trzymam kciuki, oby wszystko szlo w dobrym kierunku Daj znac czego ciekawego sie dowiesz ja tez w tym cyklu sie wybiore do ginekologa bo swoich wynikow histopatologicznych jeszcze nikomu nie pokazywalam -
Nieśmiała wrote:MamaAli, czyżby coś było na rzeczy? trzymam kciuki
Ja się zaraz wybieram na kontrol pozabiegową. Ciekawe co lekarz powie.
Mam taką nadzieję kochana aby było coś na rzeczy z tymi wymiotami
Anusia- Tak w niedzielę mam testowanie i cholernie się stresuje Za kciuki bardzo dziękuję przydadzą się -
MamaAli, no tak działać. Tylko ostatnio zauważyłam u siebie sprzeczne myśli, jedne mowią rób rób, a drugie "a jeśli to się powtórzy?". I już sama nie wiem co robić...
Bardzo bym chciała być Mamą ale faktycznie coraz cześciej boję się powtórki... -
Nieśmiała- kochana nie myśl o tym w ten sposób bo wtedy nic z tego nie będzie. Musisz się przede wszystkim wyluzować i nic na siłę pamiętaj tylko tak jak ja spontanicznie wtedy kiedy masz ochotę ale bez tych myśli czy się udało czy nie bo to psychika wtedy dostaje a organizm wariuje.
Zmierzyłam sobie jeszcze raz temp po kąpieli i mam 37,6 zobaczymy ile będzie rano Pamiętaj kochana nic na siłę musisz być wyluzowana a nie spięta i zrobić to z miłości a nie z przymusu Będzie dobrze zobaczysz. -
Witajcie, nie wiem czy mnie ktoś jeszcze pamięta ale chciałam się pochwalić że po ponad dwóch latach udało się
Pozdrawiam wszystkie nowe dziewczyny i ściskam te ze starej gwardiiEvanlyn, anusia24, Katti, palma, Meg0809, Ola_85 lubią tę wiadomość
-
Selja wrote:Witajcie, nie wiem czy mnie ktoś jeszcze pamięta ale chciałam się pochwalić że po ponad dwóch latach udało się
Pozdrawiam wszystkie nowe dziewczyny i ściskam te ze starej gwardii
-
Selja wspaniale wiesci! Gratulacje Duzo duuuużo zdrówka
Niesmiala bardzo sie ciesze ze jest dobrze to teraz nabieraj sil!!!
Mama Ali hmm ja sie nie wypowiem w tej kwestii... ALe czekam na jutrzejsze wiesci!
Milego wieczoruSelja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySelja wrote:Witajcie, nie wiem czy mnie ktoś jeszcze pamięta ale chciałam się pochwalić że po ponad dwóch latach udało się
Pozdrawiam wszystkie nowe dziewczyny i ściskam te ze starej gwardii
Ogromne Gratulacje Kochana !!! Ciesze się że w końcu wam się udało i słoneczko zaświeciło
Opowiadaj co u was jak maluszekSelja lubi tę wiadomość
-
anusia24 wrote:Selja wspaniale wiesci! Gratulacje Duzo duuuużo zdrówka
Niesmiala bardzo sie ciesze ze jest dobrze to teraz nabieraj sil!!!
Mama Ali hmm ja sie nie wypowiem w tej kwestii... ALe czekam na jutrzejsze wiesci!
Milego wieczoru
doczekasz się tylko trzeba trochę cierpliwości
Cóż kobietki dobrej nocy życzę ja uciekam spać jestem już padnięta w sumie już od południa chciało mi się spać ale nie miałam możliwości Jeszcze raz trzymajcie kciuki a jutro może coś się uda