Staramy się i wspieramy
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry ;*
U nas dobrze czyli boli kręgosłup, szyjka, pachwiny brzuch. Standardowo... Mała wczoraj jakoś mało aktywna i dziś rano tez. Jeszcze dwa tygodnie i chce urodzić.
Selja strasznie się cieszę z dwóch kresek
Widzę że Mama Ali też to ma ;* pokazujcie foty testów:D bo to takie piękne uczucie ❤Selja, Meg0809 lubią tę wiadomość
aniołek 9tc (2015rok)
aniołek 6tc (2018rok)
-
Cieszę się że mnie jeszcze pamiętacie
U mnie udało się po drugiej inseminacji czyli tej, która jest najmniej skuteczną
A że właśnie się wprowadziliśmy do nowego mieszkania i nie liczyłam ze się uda to dawaj sprzątanie noszenie ciężkich kartonów itp
Dwa dni po przeprowadzce musiałam zrobić test żeby sprawdzić czy odstawić Lutke - niespodzianka dwie kreski ale uznałam ze test zepsuty bo trochę się przeterminowal
Kupiłam jeszcze dwa testy i następnego dnia najpierw jeden potem drugi i zaczęliśmy wierzyć że się udało potem dwie bety potwierdzające i jutro idę do lekarza żeby mi powiedział co dalej
To tak w skrócie
Miłego dnia
Ps Mama Ali wiedziałam że do mnie dołączysz
anusia24, Mama Ali, Effy, Meg0809, Evanlyn lubią tę wiadomość
-
Mama Ali super! Gratulacje
Palma juz niedlugo... Zycze Wam wszystkiego dobrego i czekam na same dobre wiesci
Selja ach.. to zazwyczaj tak jest.. jak sie zupelnie nie spodziewasz... cudownie ze sie udalo! Teraz sie oszczedzaj!Selja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama Ali wrote:Nie da wrzucić bo nie mam konta premium cholerka jedynie ja czyjąś pocztę mogę dodać
wejdz na ta strone ktora ci podalam czyli
http://ifotos.pl/
tam wrzuc sobie zdjecie i skopiuj linka ktorego wklejasz tutaj .
Selja czekam na wiesci od lekarza Dbaj tam o siebie !Selja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySelja wrote:Witajcie, nie wiem czy mnie ktoś jeszcze pamięta ale chciałam się pochwalić że po ponad dwóch latach udało się
Pozdrawiam wszystkie nowe dziewczyny i ściskam te ze starej gwardiiSelja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny gratulacje! ☺
Nowo przybyłym jak i starej gwardii powodzenia życzę i cały czas i całym sercem trzymam kciuki za 2 kreseczki u Was!
To jest wspaniały wątek, mam masę sentymentu, byliście że mną podczas starań, czekania na testowania i początkach ciąży i nigdy tego nie zapomnę bo to było bardzo ważne dla mnie!
Filipek za 2 dni kończy 2 miesiące, czas pędzi jak oszalały, est rozkoszny lobuzem, ale marzy mi sie żeby się wyspać hee ☺
Pozdrawiamy i poczytujemy tu Was! BuziakiMona_Lisa, Ola_85, Meg0809 lubią tę wiadomość
-
Selja wrote:Witajcie, nie wiem czy mnie ktoś jeszcze pamięta ale chciałam się pochwalić że po ponad dwóch latach udało się
Pozdrawiam wszystkie nowe dziewczyny i ściskam te ze starej gwardiiSelja lubi tę wiadomość