Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHekate42 wrote:Moniczko, dziękuję🤗
Dziś słabo 😖
Migrena nie daje mi żyć od wczoraj, a i brzuch twardy i boli😢
Oby do piątku- bo zwariuję z tej niepewności 🤦♀️
Wiem że teraz masz do dupy czas,bo i rozwód i sprzeczki z partnerem
Mam nadzieję że to nic poważnego?!
Medytuj to też relaksuje , jestem z tobą słońce ❤️😘Hekate42, Wiedźma lubią tę wiadomość
-
Cześć kochane ❤️ Hekate będzie wszystko dobrze. Wiedźma jak test? Robiłaś?
Ja wczoraj miałam trudny dzień. Rano rozwód a po południu miałam kolejne usg i pewne już jest że maleństwo obumarło 😔. Teraz czekam na poronienie ehh. Dziękuję że jesteście i wspieracie ❤️Wiedźma lubi tę wiadomość
Synuś 2007 ❤️
Wrzesień 2021 💔 6 tc
🍀11.11.21 szczęśliwa owulacja
🍀23.11.21 beta 70,2 🍀
🍀25.11.21 beta 217,7 (210%) 🙏
🍀30.11.21 beta 2814,0 🙏
Pierwsze usg 14.12.2021 🙏
Kolejna wizyta 20.12.21
Cukrzyca ciążowa ▶️ dieta -
nick nieaktualnyKasiaCh wrote:Cześć kochane ❤️ Hekate będzie wszystko dobrze. Wiedźma jak test? Robiłaś?
Ja wczoraj miałam trudny dzień. Rano rozwód a po południu miałam kolejne usg i pewne już jest że maleństwo obumarło 😔. Teraz czekam na poronienie ehh. Dziękuję że jesteście i wspieracie ❤️
Bardzo mi przykro słoneczko,sporo na raz jak dla jednej osoby,nie wiem jak cię pocieszyć ,mogę tylko wirtualnie mocno cię przytulić 😢❤️ -
KasiaCh wrote:Cześć kochane ❤️ Hekate będzie wszystko dobrze. Wiedźma jak test? Robiłaś?
Ja wczoraj miałam trudny dzień. Rano rozwód a po południu miałam kolejne usg i pewne już jest że maleństwo obumarło 😔. Teraz czekam na poronienie ehh. Dziękuję że jesteście i wspieracie ❤️
Przepraszam niechcący polubiłam 😥😥😥 bardzo mi przykro kochana. To strasznie trudny czas i ogrom trudnych emocji. Przytulam Cię bardzo mocno. Brak mi nawet słów 💗 przykro mi że tym razem nie było dobrych wieści.KasiaCh lubi tę wiadomość
-
KasiaCh matko tak mi przykro, że tyle Cię spotkało w jednej chwili 😪 Trzymaj się jakoś Kasia-musi w końcu wyjść słońce-jeszcze będzie dobrze 😘
KasiaCh lubi tę wiadomość
-
KasiaCh wrote:Cześć kochane ❤️ Hekate będzie wszystko dobrze. Wiedźma jak test? Robiłaś?
Ja wczoraj miałam trudny dzień. Rano rozwód a po południu miałam kolejne usg i pewne już jest że maleństwo obumarło 😔. Teraz czekam na poronienie ehh. Dziękuję że jesteście i wspieracie ❤️KasiaCh lubi tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
Wyglada na to, że wszystko jest w normie.
Przeziernosc karkowa 2,2 mm
Kość nosowa widoczna.
Serce, mózg i wszystkie inne organy prawidłowe.
Obie rączki i nóżki.
Przepływy prawidłowe.
Nie chciał się pokazywać - musiałam wyjść na korytarz, pochodzić i napić się wody.
Serce 149 uderzeń❤️
Prawdopodobnie chłopak.Akinom 59, Lady_Dior, Allende, Nunia, Aga1 lubią tę wiadomość
„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
nick nieaktualnyHekate42 wrote:Wyglada na to, że wszystko jest w normie.
Kość nosowa widoczna.
Obie rączki i nóżki.
Przepływy prawidłowe.
Nie chciał się pokazywać - musiałam wyjść na korytarz, pochodzić i napić się wody.
Serce 149 uderzeń❤️
Prawdopodobnie chłopak.Hekate42, KasiaCh lubią tę wiadomość
-
Hekate42 gratuluję 😍 Teraz już musi być dobrze 😍
Hekate42, KasiaCh, Wiedźma lubią tę wiadomość
-
Hekate42 wrote:Wyglada na to, że wszystko jest w normie.
Kość nosowa widoczna.
Obie rączki i nóżki.
Przepływy prawidłowe.
Serce 149 uderzeń❤️
Prawdopodobnie chłopak.
Hekate ale super, gratuluję 😍 jeśli rzeczywiście chłopak, to podajmy sobie rączki 🤗Hekate42, Akinom 59 lubią tę wiadomość
-
Bardzi mi przykro.Ona: AMH 0,13 po suplementacji i HW 0,36 IO
stan przedcukrzycowy
On: Problem męski - słaba morfologia
I klasa 2022r. 1% (wcześniej 0%) 2023r. 0%
II klasa 2022r. 5% 2023r. 15%
Koncentracja plemników 42,6 mln/ml
Ruch postępowy 2022r. 55% 2023 66%
Ruch całkowity 2022r. 60% 2023 70%
Brak ruchu 2022r. 40% 2023r. 30%
DFI: 2021r. 41% 2022r. 26% 2023r. 30%
Stymulacja XI.22 - 4 komórki - 3 dojrzałe
1 zapłodniona zatrzymana w 4 dobie.
Stymulacja III 23 - 1 ładna komórka , niestety za szybki przyrost i pękła
Suplementacja: q10, DHEA, Miovelia Pro, Miovelia NAC, L-carnityna
leki Glucophage 3x500
XII starania naturalne
X 23 histeroskopia - antybiotykoterapia
Bakterie w nasieniu - antybiotykoterapia.
Przerwa, w międzyczasie starania bez nadziei.
-
Akinom 59, Niebieska Gwiazda, Lady_Dior, Hekate42, KasiaCh, Ata76 lubią tę wiadomość
-
Kasiu bardzo mi przykro że tak się to potoczyło Wierzyłam że jednak będzie to dobra wiadomość i dobry czas. Życie czasami doświadcza nas zbyt mocno. Choć wiem, że Ci ciężko wierzę, tak jak Hekate pisze, że lada chwila jak się wszystko ułoży przyjdzie dla Ciebie szczęśliwy cykl.
Hekate dziękuję :* Żeby tylko przeziębienie poszło już z naszego domu. Senność się włącza powoli popołudniami Wizytę planuję za 2 tygodnie (mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze), żeby była szansa na serduszko Czytałam o Twojej trudnej ostatnio sytuacji, wysyłam dobre energie ....niechaj się wszystko już teraz poukłada jak należy -
Jejku, Kasiu, trzymaj się dziewczyno! Kiepsko czas niedługo odejdzie w niepamięć. Przytulam.
Dziewczyny, miałam w 23 DC biopsję endometrium. Lekarka mówi, że po biopsji pierwszy cykl jest bardziej płodny niż zwykłe cykle .
Macie doświadczenia? I w ogóle plamienie po biopsji chyba płynnie mi przechodzi w początek okresu...KasiaCh lubi tę wiadomość
2004 starsza dzidzia
2016 młodsza dzidzia
Od czerwca 2021 starania o trzecią dzidzię 😁
11.2021 cb
2007 cb -
Jeszcze_Blizniaki wrote:Jejku, Kasiu, trzymaj się dziewczyno! Kiepsko czas niedługo odejdzie w niepamięć. Przytulam.
Dziewczyny, miałam w 23 DC biopsję endometrium. Lekarka mówi, że po biopsji pierwszy cykl jest bardziej płodny niż zwykłe cykle .
Macie doświadczenia? I w ogóle plamienie po biopsji chyba płynnie mi przechodzi w początek okresu...
Miałam 2 razy, ale co do płodności, to się nie wypowiem, bo wtedy się nie starałam
😇11.02.2021 r.
Dziękuję Wam kochane moje za wsparcie ❤️
Póki co dalej czekam na poronienie. Czuję się dobrze, zaakceptowałam sytuację. Nie zamierzam się poddawać 🥰. Mam wspaniałego partnera i wiem że nam się uda. Może prezent urodzinowy mi sprawimy 😀.
Wiedźma piękna kreseczka 😍❤️ Gratuluję z całego serduszka ❤️
Buziaki dla Was kochane i spokojnego weekendu.
P. S. Trzymajcie kciuki, aby udało nam się kupić jutro kociaka. Jest niestety zarezerwowany ale jeśli pierwszy chętny zrezygnuje to będzie nasz 🥰.Wiedźma, Akinom 59 lubią tę wiadomość
Synuś 2007 ❤️
Wrzesień 2021 💔 6 tc
🍀11.11.21 szczęśliwa owulacja
🍀23.11.21 beta 70,2 🍀
🍀25.11.21 beta 217,7 (210%) 🙏
🍀30.11.21 beta 2814,0 🙏
Pierwsze usg 14.12.2021 🙏
Kolejna wizyta 20.12.21
Cukrzyca ciążowa ▶️ dieta -
Kasiu bardzo mi przykro🙁 ale wierze, ze niedługo się uda, piszesz ze masz cudownego partnera i to jest wspaniałe ze potraficie się wspierać, zawsze to łatwiej jest przejść przez wszystko.
Trzymam kciuki za kociaka 😁KasiaCh lubi tę wiadomość
-
Wiedźma, Hekate42, Niebieska Gwiazda, Akinom 59, Lady_Dior, KasiaCh lubią tę wiadomość