Starania 40+
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze_Blizniaki wrote:Dziewczyny, myślicie, że 12 dpo test sikany negatywny to zero szans...? Cykle normalnie 28 dniówek, teraz owu dopiero 17 DC była.„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
❤️10.03.2022 r. - witaj mój Cudzie❤️ -
nick nieaktualny
-
Akinom 59 wrote:Hekate a ty co nic tu nie piszesz!? Jak się masz i co u cb proszę mi tu zdać relację🤭😁😘
Póki co jest dobrze i tylko martwię się, że małego jeszcze nie czuję, mimo ze 17+2 d mija dzisiaj, no ale łożysko mam na przedniej ścianie.
Nic nie kupuję, bo wciąż nie dowierzam i się boję, mimo braku ryzyka potwierdzonego Nifty.
Czad szybko płynie - nie widać jakoś specjalnie póki co po mnie mojego stanu i wciąż się ukrywam 😉
A co u Ciebie?„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
nick nieaktualnyHekate42 wrote:Czekam na kontrole i USG - 18.10.
Póki co jest dobrze i tylko martwię się, że małego jeszcze nie czuję, mimo ze 17+2 d mija dzisiaj, no ale łożysko mam na przedniej ścianie.
Nic nie kupuję, bo wciąż nie dowierzam i się boję, mimo braku ryzyka potwierdzonego Nifty.
Czad szybko płynie - nie widać jakoś specjalnie póki co po mnie mojego stanu i wciąż się ukrywam 😉
A co u Ciebie? -
Akinom 59 wrote:U mnie dobrze, dawaj zdjęcie niech cię wreszcie poznam,zobaczę,brzuszek też! Kalcia już dawno dala„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
U mnie trzeci dzień spóźnienia. Cały czas czuję się jak tuż przed @. Beta z piątku negatywna. Sikany w niedzielę też. Czekam, ale to czekanie jest okropne. Buuuu.2004 starsza dzidzia
2016 młodsza dzidzia
Od czerwca 2021 starania o trzecią dzidzię 😁
11.2021 cb
2007 cb -
Niebieska Gwiazda wrote:To może wrzuć sam brzuszek😄mi wystarczy😆„Trudności, z którymi zmagasz się dzisiaj, przechodzą w siłę, której potrzebujesz na jutro. Tylko się nie poddawaj !”
😇11.02.2021 r.
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jeszcze_Blizniaki wrote:Czwarty dzień opóźnienia. Rano sikany negatywny. Latam siku czesto, odrobinę z piersi mi leci.
Wyciek z piersi moze wiązać się z wysoką prolaktyną.A to z kolei może opóźnić@.
Mi też leci,ale ja przestałam karmić 6tyg i może mi lecieć(kropelkować po nacisnięciu)jeszcze długo.Tak twierdzi endokrynolog.Zdziwiłam się ostatnio bo nawet kilka lat,choć u mnie to szybciej tak myślę. -
Robiłam badania prolaktyny podczas pobytu w szpitalu na endokrynologii. Niestety wizytę poszpitalną mam dopiero pod koniec października...
Mogę tu podać wyniki...
Prolaktyna godz. 22.00: 12,13
Prolaktyna godz 02.00: 29,62
Prolaktyna godz 06.00: 28,95
To było w 3 dniu cyklu2004 starsza dzidzia
2016 młodsza dzidzia
11.2021 cb
2007 cb -
A, i jeszcze wynik z 21 dnia cyklu prolaktyna 21.
Oczywiście z poprzednich wakacyjnych to cykli są wyniki.
Czy to za wysoka prolaktyna żeby w ogóle zajść w ciążę?!?! Czemu mi lekarz nie powiedział...?Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 października 2021, 13:29
2004 starsza dzidzia
2016 młodsza dzidzia
11.2021 cb
2007 cb -
Jeszcze_Blizniaki wrote:A, i jeszcze wynik z 21 dnia cyklu prolaktyna 21.
Oczywiście z poprzednich wakacyjnych to cykli są wyniki.
Czy to za wysoka prolaktyna żeby w ogóle zajść w ciążę?!?! Czemu mi lekarz nie powiedział...?
Ten wyciek skonsultuj z endokrynologiem lub ginekologiem. -
nick nieaktualny
-
U mnie 33 dzień, wczoraj beta negatywna, lekarz nie robił USG bo mówił, że za wcześnie. Zero plamienia, lekkie ciągnięcia jak na @. Zero objawów.
Już mnie ta sytuacja wykańcza.
Jest jeszcze szansa że w końcu beta wyjdzie dodatnia?2004 starsza dzidzia
2016 młodsza dzidzia
11.2021 cb
2007 cb