Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:Chodzi o refundacje lekow do in vitro. Sa 2 warunki: wiek ponizej 40 lat i amh powyżej 0,7.
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
pap86 wrote:DoveLove rodzilam mojego synka na Inflanckiej
porod sn wspominam nawet ok ale opieka poporodowa slaba. Ale jakie jedzenie pyyyyszne hehehe
-
Hej zaglądam do was czasem
Iza będę trzymać mocno kciuki za ciebie
U mnie dziś 18dc i owu jeszcze nie było ehh.. ja nie wiem co się dzieje.. odkąd się nie starany to jakieś cyrki ehhh
A tak z dobrych wieści to mlpod koniec roku max.od stycznia wracam do was do staranekchoć mam nadzieję,że starych weteranek już tu nie zobaczę no chyba,że z brzuchami
DoveLove, Iza34, Hugolina87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzieki dziewczyny.
Wozek to mamy po corce i nie wiem jak bylby stary i niemodny to drugiego nie kupimy bo po in vitro bedziemy doszczetnie splukani.
Corka wlasnie zrobila mi kolacje, pierwszy raz jej sie to zdazylo. No super.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2018, 19:33
-
nick nieaktualnyAdele hej. Mam Nadzieję że zaliczysz wpadkę do czasu kiedy masz zamiar do nas wrócić
U mnie 14 dc. Myślę że już po owu. Chyba wczoraj była albo dziś. Lutke mam. Na dwa cykle jeszcze, moze Do mojego gina się przejdę pod koniec cyklu tego i spytam co dalejalbo faktycznie do kliniki powinniśmy się zapisać gdzieś.
Mam sporo pracy i naukę do tego. Muszę zrobić hiper mega ściąge żeby zdac ta służbę -
Pap innej opcji nie ma jak w końcu przejąć te wolne brzuchy...
Hugolina a jest jakaś różnica u ciebie podczas brania lutki ? Ja np.znow plamie jak jej nie biorę.. wg mnie czy to będzie klinika czy zwykły gin to małe chyba ma znaczenie.. ważne żeby lekarz był dobry... A o takiego bardzo trudno niestetysama nie wiem gdzie uderzać jak znów nam nie będzie wychodziło.. u mnie w mieście tylko jeszcze jeden lekarz mi zostaje a jak nie on to też musze uderzyć do innego miasta...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iza
ja w szczęśliwym cyklu miałam PMS jak... Mount Everest! chodziłam do pracy z zapasem podpasek.
pap
nie trać nadziei, mnie sie udało po 2,5 roku starań! to i Tobie i Wam wszystkim sie uda !Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 09:05
córka- 2011
syn- 2019 -
nick nieaktualny
-
A ja Wam powiem dziewczyny, że dziś zrobiłam test, bo temperatura się trzyma...termin @ na jutro (tak najczęściej dostawałam @) i chyba nie muszę mówić jaki wynik...ehhh jeszcze miałam nadzieję, że może jednak uda się w tym 16 cyklu bez kliniki...teraz miałam na papierze maluteńki ślad krwi więc lipa. Jeszcze niedawno pisałam, że jakoś się trzymam, że nie jest źle z mą psychiką, ale dostaję powoli doła. Zapewne jutro lub pojutrze tempka spadnie i mnie zaleje
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Iza34 wrote:Chodzi o refundacje lekow do in vitro. Sa 2 warunki: wiek ponizej 40 lat i amh powyżej 0,7.
)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 13:24
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnymother84 wrote:trzeba spełnić tylko te dwa warunki czy np. trzeba być jeszcze mieszkańcem Warszawy? (podaję za przykład Warszawę, bo wiem, że mamy wybraną tą samą klinikę
)
Te dwa warunki sa konieczne do refundacji lekow do in vitro. Pani dr cos mowila ze refundacja nie jest duza ald leki sa drogie i zawsze coś. A to co piszesz o tym zeby byc mieszkancem np.Warszawy to jest warunek zeby skorzystac z doplaty na in vitro, mozna uzyskac cos ok.5tys. doplaty, trzeba byc mieszkancem danego miasta min.2 lata, reszty warunkow nie znam, mnie i tak to nie obejmuje i jestem zniesmaczona tą niesprawiedliwoscia. Nie moja wina ze mieszkam na wsi. -
Iza34 wrote:Te dwa warunki sa konieczne do refundacji lekow do in vitro. Pani dr cos mowila ze refundacja nie jest duza ald leki sa drogie i zawsze coś. A to co piszesz o tym zeby byc mieszkancem np.Warszawy to jest warunek zeby skorzystac z doplaty na in vitro, mozna uzyskac cos ok.5tys. doplaty, trzeba byc mieszkancem danego miasta min.2 lata, reszty warunkow nie znam, mnie i tak to nie obejmuje i jestem zniesmaczona tą niesprawiedliwoscia. Nie moja wina ze mieszkam na wsi.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2018, 18:16
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️