Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Hugolina, u mnie w porzadku
Wiadomo, ze robi sie coraz ciezej, bo brzuszek juz calkiem spory, ale nie narzekam. Niedlugo mam usg III trym. Na ostatnim usg mala wazyla juz 1200g
, poki co lezy caly czas poprzecznie, glowke ma dosc wysoko, no ale jeszcze ma czas na obrot.
Ten czas tak leci... Wydaje mi sie, ze tak calkiem niedawno zobaczylam dwie kreski na tescie. Chetnie zwolnie za lekko ponad 2 m-ce swoj brzuszekDoveLove lubi tę wiadomość
Synek 2016 💚
Córka 2018 💖
Synek 2021 💚 -
Iza34 wrote:Mothet a tak z ciekawosci, dlaczego wybraliscie Novum?
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
Lucecita wrote:Hugolina
a bierzesz metforminę cały czas ?
Adele
krzywą cukrową przede wszystkim zrób
Tak mam w planach krzywa cukrowa no i wszystkie hormony w sumie powtórzę.. -
nick nieaktualnymother84 wrote:Czytaliśmy sporo opinii i wybierałam mdzy Trójmiastem, Poznaniem i Warszawą i padło na novum. Głównie sugerowaliśmy się opiniami. Dojazd mamy ok.250 km w jedną stronę. No zobaczymy jak to będzie, za lekko ponad miesąc pierwsza wizyta
My to tak na chybil trafil a raczej moj gin polecil Novum i jeszcze jedna klinike zeby tam zrobic badania nasienia, potem polecil androloga z Novum, troche poczytalismy i tam zostaliśmy. Pozniej po wizycie wstepnej patrzylam na ceny w innych klinikach, w jednej byly duzo niższe, inne mialy inne pakiety ale ceny porownywalne.
Mother a patrzylas na Gamete w Łodzi? -
nick nieaktualny
-
To co hugolina-mowisz,ze razem najpierw posylamy mezow na badanie nasienia a jak wyjdzie ok to co? Chcialam isc we wrzesniu juz do gina ale nie starczy nam funduszy w tym miechu raczej
musimy kupic oc do auta meza . Moze starczy chociaz zeby wlasnie zrobil badanie nasienia,o.
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt
-
Dziewczyny tak się cieszyłam z tej drugiej ciąży. Wczoraj byłam na usg i prawdopodobnie pusty pęcherzyk ciążowy. Lekarka nie daje mi raczej nadzieji bo musiałabym zajść 1,5 tyg później co jest nie możliwe bo szybko wyszedł mi test i beta ponad 200 w terminie @. Poza tym starań wtedy nie było. Teraz mam czekać. Jak coś się będzie działo to się mam odezwać.
-
Lavende86 wrote:Dziewczyny tak się cieszyłam z tej drugiej ciąży. Wczoraj byłam na usg i prawdopodobnie pusty pęcherzyk ciążowy. Lekarka nie daje mi raczej nadzieji bo musiałabym zajść 1,5 tyg później co jest nie możliwe bo szybko wyszedł mi test i beta ponad 200 w terminie @. Poza tym starań wtedy nie było. Teraz mam czekać. Jak coś się będzie działo to się mam odezwać.
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
Iza34 wrote:My to tak na chybil trafil a raczej moj gin polecil Novum i jeszcze jedna klinike zeby tam zrobic badania nasienia, potem polecil androloga z Novum, troche poczytalismy i tam zostaliśmy. Pozniej po wizycie wstepnej patrzylam na ceny w innych klinikach, w jednej byly duzo niższe, inne mialy inne pakiety ale ceny porownywalne.
Mother a patrzylas na Gamete w Łodzi?
laski, a ja mam dylemat. Zawsze mierzę tempkę o 6 rano, ale dziś obudziłam się o 4.10 i musiałam iść do wc bo bym zalała łóżkoprzed wstaniem o tej 4.10 zmierzyłam tempkę i była 36,91, potem od razu poszłam spać i o 6 zmierzyłam raz jeszcze i było 37,09. Dodam, że dziś mam termin @, wczoraj tempka 37,03 i teraz nie wiem czy mam brać pod uwagę tą pierwszą temp. czy drugą. Jeśli pierwszą to wychodzi na to, że spada i zbliża się @. Z drugiej str czytałam różne opinie, że trzeba 3 h spać, gdzieś z kolei, że wystarczy godzina snu i nic się nie zmieni z temp jak wstało się tylko do wc, a potem spało...gdzieś, że się dodaje 0,05 za każde pół h przyspieszenia, ale wtedy to mi kosmos wychodzi. no nie wiem...wpisałam tą drugą, ale zignorowałam, jednak jestem ciekawa, może jest jeszcze jakiś cień szansy, że się udało...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2018, 09:16
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
witam, mam do odsprzedania leki, które zostały mi po staraniach o drugiego dzidziusia:
ENCORTON 3 opakowania 10 mg po 20 tabletek data do 10/ 2019 oraz 2x do 02/2020
ESTROFEM tez 3 opakowania 2 mg po 28 tabletek data 04/2020
VITAMINUM E Medana 2 opakowania 400 mg po 30 kapsułek data ważności 03/2020.Yvonne -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMother ja nie raz wstaje do wc i po 1-2 godz. mierze temp.i zapisuje. Dzis wstalam i przeszlam do lozka corki o 5 a o 6 mierzylam temp. i taką zapisalam. Nie powinno sie tak robic ale co, nie bylo kiedy zmierzyc jak córka wolala. Spalas 2 godz.to smialo wpisuj ta druga temp. A jak skorygujesz ta z godz.4 to dopiero ci kosmos wyjdzie bo musialabys dodac 0.2 st. Trzymam kciuki za brak spadku.
-
nick nieaktualny