Starania o drugiego maluszka
-
WIADOMOŚĆ
-
Calanthe cieszę się, że wszystko dobrze.
Wiera no to korzystajcie teraz z wolnego ♥️
Mother co za cholerna @
Ja zgłosiłam, bo myślę, że zawsze można odmówić. U nas niewiadomo kiedy otworzą ale też wątpię. -
Ewi mój tydzień temu ważył 7500 ale w domu go ważyłam wiec plus minus.
Iza trzymam się, dziekuje ze pytasz. I o dziwo nawet dobrze, najgorzej jest rano się zebrać z łóżka a potem jakoś leci. Czy dzisiaj będzie powtorka? 🙈
Calanthe cieszę się ze wszystko oki😘 -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry!☺️ Witam się majówkowo z rozpoczętą @✌️ jak w zegarku przyszła. Rozpoczynam kolejny cykl działań 😁✌️
nadzieja_86 lubi tę wiadomość
Po 6 cs I ciąża (synek 2014 r.)
Starania o drugie dziecko od maja 2017 roku
II ciąża 10tc/8tc [*] (20.11.2018)
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
08.09.2020 test ciążowy +
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Iza34 wrote:Jestem zawiedziona. Wczoraj mial przyjechac kurier z bardzo wazna czescia do laktatora, nawet smsa dostalam ze bedzie i nue dotarł ☹.
Po niedzieli jak już wszystko będzie to wstawię Wam 2zdjęcia dla porównania więc będziecie miały podróż w czasie trochę 😂
Dziewczyny żeby nie było że ja snobka tylko o sobie to oczywiście codziennie wszystko czytam i przeżywam z Wami - już chyba nawet się uzaleznilam od tego forum 😉 Uwielbiam czytać co u Was wszystkich się dzieje, nie lubię tylko tych wiadomości o @ ( moher😘) no i oczywiście ✊ cały czas 😊mother84, AdelaX lubią tę wiadomość
-
Kasia koniecznie foty tej metamorfozy potem daj 😁
A z tymi kurierami to właśnie różnie to bywa, gdyby taka kanapa zmieściła się do paczkomatu...😂Kasia 1805, AdelaX lubią tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
mąż: teratozoospermia, ŻPN - styczeń 2020 operacja i po niej poprawa w badaniach nasienia
Ja: Hashimoto i mutacje: MTHFR C677T i A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) homozygota
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualny
-
Robię dziś test znowu bledzina, a teoretycznie owulka już powinna być dziś albo jutro. Coś się opóźni może albo może nie bedzie...
Moje dziecko wczoraj zobaczyło reklamę żelu na ząbkowanie i mówi "o dzisiuś fuuuj. Dzidziusie są głupie!" Pytam dlaczego tak mówi? "No bo dzidziusie są małe, wszystko brudzą i śmierdzą kupą" oj w takim razie ciężko widzę jakby się dowiedział, że dzidziuś będzie w domu 🤣
Jakoś mam doła, przeczytałam dziś, że jedna mama z naszej grupy z przedszkola napisała że rozmawiała z wychowawczynią i jest tylko jedno dziecko zgłoszoneCzyli moje 🤦 Super 😬
-
Wiera pytanie czy uruchomią jak tylko jedno? U nas na razie cisza że strony przedszkola, zgłosiliśmy że od czerwca chcemy dać, ale jak to będzie wyglądało to nikt nie wie. Jeśli chodzi o testowanie to może na dniach owu będzie, działajcie co jakiś czas
u nas synek jak długo pytał o rodzeństwo tak od długiego czasu na razie przestał.
U nas też pada, ale db, bo już taka susza...tylko ja nie lubię takiej pogody, bo zaraz zamulona siedzę.
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyCalanthe ja sobie zdaje sprawe ze oni nie wiedza co dostarczaja (no poza wielka opona do traktora ktora zanowil moj mąż 😂). Jakos do poniedzialku musze sobie poradzic, są spodoby.
Wiera jak ja nie cierpialam tych testow owun no ale wszystkiego probowalam.
Mother nie lubie @.
A ja wybralam sie na spacer, ubralam Ole, wyszlam- za cieplo, przebralam, wyszlam-ok, jestem daleko od domu a tu zimny wiatr az mi po plecach chlodno i chmury burzowe. Czas wracac.
P.s.Warszawke d... swędzi, drugi synus tesciowej z rodziną maja dzis przyjechac. Bo przeciez oni nie moga miec wirusa.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2020, 14:35
-
Mother może jeszcze jakieś dziecko się znajdzie z innej grupy (są cztery) ale pewnie będzie ilość znikoma więc właśnie raczej nic z tego. Do tego co z wyżywieniem, musiałabym pewnie paczki robić, bo catering pewnie też nie będzie działał.
Mnie dziś od rana głowa boli, po tabletce nie bardzo przeszłapewnie od pogody, albo od gnicia w łóżku, bo spałam dziś do prawie 9 a padłam koło 23 😅 Tyle, że z przerwami, bo synek się przebudził, bo coś mu się śniło, poszłam go utulić i sama z nim zasnęłam, po 2 w nocy się ocknęłam i przeniosłam się do sypialni, a potem mąż mnie obudził jak wstawał przed siódmą, ale zasnęłam jeszcze.
Iza w sumie to teściowa najbardziej ryzykuje, że się zgadza na odwiedziny. Ja testy właściwie lubię, nie próbowałam z temperaturą, bo jakoś upierdliwa mi się wydaje.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2020, 15:59
-
A ja wydałam dziś 550 zeta i zamówiłam te badania z test dna✌️
Co do testów owu to ja je polubiłam 😂
Tempka mnie stresuje. Jak teraz pod koniec cyklu mierzyłam 5 dni to już spać nie mogłam i się budziłam o 5...😂
Wiera u nas na ponad 20 osób w grupie, na razie odpowiedź dało 13 rodziców, z czego tylko dwóch posyła. Nas zapisali, że od czerwca, więc tyle dobrego ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2020, 16:17
Wiera lubi tę wiadomość
cb [*] - grudzień 2019
29.09.2020 ♥️ -
nick nieaktualnyWiera tesciowa uwaza ze to zadne ryzyko. Juz zaczynaja ludziska jezdzic i sie odwiedzac. Wczoraj byla ciotka męża, nawet maseczki nie miala.
Wogole myslalam ze mam sojusznika w mojej mamie. Ona tez uwaza ze nie powinnam isc szczepic ani na usg bioderek. A ze szczepienia w poniedzialek nici, cos tam komus nie pasuje. -
Dziewczyny poki co w przedszkolach bedzie tylko opieka i duzo obostrzen
byc moze nawet dzieci nie beda w swojej grupie ze swoja panią. Powiem szczerze,ze troche wspolczuje dzieciom ktore teraz rodzice posla do przedszkoli. Jest jedna wielka niewiadoma,bedzie zupelnie inaczej niz zawsze, dzieci nie beda mogly bawic sie tak swobodnie jak zawsze, beda czuly ze jest dziwnie i inaczej. Wiem o czym mowie-jestem przedszkolanką. U nas Wawa jeszcze tydzien nie otwiera przedszkoli (to troche gra polityczna)ale od 11tego pewnie otworzy. Mamy wiele niewiadomych,jakies dziwne zalecenia.. zeby z przedszkolami zaraz nie bylo jak z DPSami,ze beda ogniskami zakazen i na 2tyg przedszkolanki zpstana zamkniete z dziecmi.. 😥🤔
Szymonek jest z nami od 11.093490gram, 57cm, 10pkt