Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
ana1122 wrote:Ja tez zaczynam nowy cykl z clo. A ty jakie masz tabletki? nie mogę się doczekac. Nowa iskierka nadziei
Na mnie CLO działa, rosną pęcherzyki, ale ciężko pękają i bardzo mi upośledza śluz i endometrium.
Teraz mam stymulację z letrozolem. Bardzo bym chciała aby było wszystko ok, bo koleżance nic nie wyrosło (ani po clo, ani po letrozolu). Kiedy masz monitoring?23cs -
ana1122 wrote:W który dniu cyklu zaczynasz brać i przez ile dni?
ana1122 wrote:Jeszcze tydzień do @. Więc narazie czekam. A Nie dostajesz nic na pękanie pęcherzyków?
ana1122 wrote:Ja właśnie nie wiem jak brać bo słyszałam że biorą od 3 albo 5 dc, A nie pamiętam co mówił moj ginekologana1122 wrote:mam aby clo. Duphastonu mi nie przepisał
skorpionek82 wrote:Ja mam tabletki lametta od 3dc przez 5dni potem monitoring najpóźniej do 15dc a od 18 dc duphaston aż do 30dc ☺Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 20:52
23cs -
nick nieaktualnyOstatnio czytałam, że panowie najczęściej nasienie do badania wożą za paskiem od spodni, więc jeżeli nie biust to może ta opcja? mój mąż też w tym tygodniu uda się na badania, bo jeśli moja @ przyjdzie, to kolejne zalecenie gin, a czuję już, że zbliża się wielkimi krokami i kolejny miesiąc mogę spisać na straty.
-
ana1122 wrote:Co myślicie o żelu conceive plus? Czy któras używała?23cs
-
No ja właśnie myślę O kupnie ze względu na brak śluzu. Takimi normalnymi zelami nie można bo robią dodatkową barierę dla plemników więc pomyślałam o tym
-
Cześć Dziewczyny!
Pozwólcie, że do Was dołącze. Zaczęłam pisać na innym forum dla staraczek ale tyle tam osób, że nie sposób ogarnąć, a tu widzę nowa grupa Mam 26 lat. To nasz drugi cykl starań. Jestem już po owulacji w tym miesiącu, teraz czekam do 7.02 żeby zacząć testować.. Jest ty może jakaś alergiczka lub astmatyczka?Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2016, 22:31
początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro masz jakieś choroby? Na coś się leczysz? 2 cykl to dopiero początki. Do roku przeważnie pary zachodzą . no Ale życzę tobie jak najszybciej tak jak i wszystkim
-
Dariaa wrote:Jakos żyje jest trochę lepiej po lekach, caly dzień w łóżku mąż kolo mnie skacze nie mogę narzekać
Daria jak tam się czujesz? może powinnas isc do lekarza. Na kręgosłup dobry jest olfen, pomaga -
Ana, ogólnie to od urodzenia jestem alergikiem. Poza tym astma, AZS i problemy z kręgosłupem ("zmiany degeneratywne, osteofity, protuzja jądra miażdżystego, ucisk na worek oponowy i konflikt w kanale kregowym") które związane są z uprawianym kiedyś sportem. Mój neurologa nie chciał wierzyć, że to moje wyniki. I to jest największą moja zmora i obawa. Chociaż sama już nie wiem.. Astma też mnie męczy.
A Ty? Od kiedyś się starasz, bo między postami dużo by szukać czasempoczątek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Caro wrote:Ana, ogólnie to od urodzenia jestem alergikiem. Poza tym astma, AZS i problemy z kręgosłupem ("zmiany degeneratywne, osteofity, protuzja jądra miażdżystego, ucisk na worek oponowy i konflikt w kanale kregowym") które związane są z uprawianym kiedyś sportem. Mój neurologa nie chciał wierzyć, że to moje wyniki. I to jest największą moja zmora i obawa. Chociaż sama już nie wiem.. Astma też mnie męczy.
A Ty? Od kiedyś się starasz, bo między postami dużo by szukać czasem
Niby sport to zdrowie A tu takie rzeczy piszesz. Myślę że narazie nie masz co się martwić. Spokojnie I na luzie podejdź do tematu. Powinno się udać bez problemu.
My się staramy 3 lata Ale Jeszcze nie tracę nadziei