Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
91patka91 wrote:Gimzo nie zanudzasz! Nie można nic w sobie dusić.. oby się udało nam wszystkim.. tylko czym to idzie nie wiem mam 24 lata w maju 25 i już mam problem nigdy bym nie pomyślała że bedzie tak ciężko
Kochana mam siostrę cioteczna rok starszą od Ciebie. Prawie rok się starali w końcu się udało ale stracili i okazało się że ma PCOS. W takim wieku.. Masakra.31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
Mnie to już chyba wszyscy ginekolodzy przebadali w Ciechanowie, każdy swoje usg, każdy swoje paluchy wkładał i każdy co innego gada. W styczniu 2 razy usg miałam. Raz w 5dc usg i hormony u jednego i wyszło ok, endo powiedziała żeja dziwny przypadek jestem. W 16dc kolejne usg u innego gina i powiedział że prawy jajnik policystyczny bo 68mm miał. 17dc okresu dostałam. 5lutego wróciłam do endo a ta z kolei, że jajnik był duży na owu. I kogo słuchać?
-
Gizmo wrote:Mnie to już chyba wszyscy ginekolodzy przebadali w Ciechanowie, każdy swoje usg, każdy swoje paluchy wkładał i każdy co innego gada. W styczniu 2 razy usg miałam. Raz w 5dc usg i hormony u jednego i wyszło ok, endo powiedziała żeja dziwny przypadek jestem. W 16dc kolejne usg u innego gina i powiedział że prawy jajnik policystyczny bo 68mm miał. 17dc okresu dostałam. 5lutego wróciłam do endo a ta z kolei, że jajnik był duży na owu. I kogo słuchać?
-
ana1122 wrote:A kojarzysz ginekologa androloga z Ciechanowa Pawlak? leczy mężczyzn?
Ma specjalizację z andrologii więc chyba leczy mężczyzn. Osobiście tylko babki u niego widziałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 06:46
-
Gizmo wrote:Pawlak ma 2minuty ode mnie prywatny gab. Bardzo go chwalą jako ginekologa. Kiedyś krążyło powiedzenie, że jak chcesz szybko znac płeć dziecka to tylko Pawlak powie prawdę
Ma specjalizację z andrologii więc chyba leczy mężczyzn. Osobiście tylko babki u niego widziałam. -
W poniedziałki i czwartki przyjmuje w Medicusie na ul. Spółdzielczej. Tam zapisów nie ma. Lekarz przyjmuje w kolejności jak kto przyjdzie od 16ej. Taka niby informacja wisi na drzwiach przychodni. Przejdę się później jak chcesz to zobaczę czy cos sie zmieniło.
A skąd jesteś Ana?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 07:45
-
nick nieaktualny
-
Hej kobitki
Aleście popisały! Próbowałam nadrabiać, ale musiałabym spędzić na czytaniu całą godzinę w pracy hehe U mnie 2 dzień okresu, humor mi się poprawiać zaczął. Od jutra wracam do mierzenia tempki, jak już fale powodziowe ustaną
:*33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
nick nieaktualnyJa przypuszczam ze albo mam coś nie tak z poziomem prolaktyny albo z progesteronem. No nic... Jutro wyniki badań sprzed owulacji a w poniedziałek kolejna seria badań hormonów..
Wszystko się okaże niebawemWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 08:28
-
Czesc laseczki;) jak dzien sie zaczal u mnie temp. 36 teraz kawka i ciacho:) milego kochane !Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
29. 07.2020 HSG są drożne. ✊
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Letrox, metformina, duphaston.
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
TSH 1,31 FT4 1,55 Homocyteina 7,22
ASA, APA, AOA ujemne
Zespół antyfosfolipidowy ujemy
Antykoagulant toczniowy ujemny
Kariotyp mój i męża prawidlowy
ANA 2 dodatanie, ANA 3 ujemne
Cross match 8, allo mlr 28
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
„Na złym fundamencie nie da się zbudować dobrego domu”
-
Gaduaaa wrote:no Tissai faktycznie Ci spada... dziwne.. a co to są za numerki 1,2,3 w wykresie?
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Tissaia wrote:Ja przypuszczam ze albo mam coś nie tak z poziomem prolaktyny albo z progesteronem. No nic... Jutro wyniki badań sprzed owulacji a w poniedziałek kolejna seria badań hormonów..
Wszystko się okaże niebawem [/QUOTE
Witaj ja też badała te hormonyJuz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Sierpień 2021 Mutacje: MTHFR C677T, A1298C heterozygota oraz PAI-1 (4G/5G) heterozygota
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualny
-
Tissaia chyba podobnie się borykamy tez robiłam te same hormony to po możemy sobie przeanalizować pidpotrzylam Twój wykres ładny ze tak napiszę a widzę że też troszkę masz suplementów A te lubrykanty i niepokolanek na co są?
Tissaia lubi tę wiadomość
Juz pięć lat czekam na Ciebie i czekać bede dalej 🤱 ❤️
Luty 2020 cb
Grudzien 2020 7 tc moj 👼
Luty 2021 hashimoto
Acard
ASA, APA, AOA ujemne
Kir Bx z brakującymi 3
Accofil od Luty 2023
Mąż wszystko ok
-
nick nieaktualnyNiepokalanek to inaczej Castagnus, brałam to na wyregulowanie cyklu bo miałam plamienia kilka dni przed okresem. Jak brałam C. W 3 poprzednich cyklach to plamienia znikły i temperatury w fazie lutealnej ładne były. Teraz przerwę musiałam zrobić na miesiąc no i temperatura się spierniczyla jak widać po wykresie. Nie zdziwię się jak w tym cyklu plamienie wróci.
A lubrykant to na ruchliwość plemników, bo ze,sluzem plodnym bywało u mnie kiepsko
Fajnie będzie z kimś wyniki porównaćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 lutego 2016, 09:16