Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
daga_00 wrote:Trzymam kciuki żeby Ci się udało!!!!!!
Bardzo bym chciała...
Poza tym to badanie ponoć jest mało przyjemne
I jeszcze dodatkowo będę musiała zrobić na to jak się zachowują żołnierzyki u mnie w śluzie. Niby po 12h od serduszkowania się sprawdza. Czy któraś z Was to miała robione? -
Parsleyek wrote:Mi gin kazał brać przez 14 dni i następnego zrobić test - czyli nie odstawiam tylko kolejnego ranka robię test. Jeśli będzie negatywny nie brać już wtedy dupka i czekać na okres. Jeśli pozytywny brać dalej i dzwonić do niego.
Ja będę brała pierwszy raz, zobaczymy jak skutki uboczne
Ja przy II ciąży brałam dupka ale coś około 5 tyg zaczęłam brać , u mnie skutków ubocznych nie było , no ale wiadomo każdy organizm przyswaja dane leki inaczej27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Marcia, głowa do góry!
Daga, nie zazdroszczę podróży z @. Przykro mi, że przylazła
U mnie wieści dobre, temperatura urosła, wykres zaczyna wyglądać. Owu była wtedy kiedy myślałam :)Całą noc mi się śniło, że jest rano i mierzę temperaturę, po czym się okazuje, że śpię i tak w kółko. -
bbee wrote:Marcia, głowa do góry!
Daga, nie zazdroszczę podróży z @. Przykro mi, że przylazła
U mnie wieści dobre, temperatura urosła, wykres zaczyna wyglądać. Owu była wtedy kiedy myślałam :)Całą noc mi się śniło, że jest rano i mierzę temperaturę, po czym się okazuje, że śpię i tak w kółko.
A mnie owulacja zaskoczyła i chyba była wczoraj. Dzisiaj czuję lekkie klucie w miejscu jajnika. Jakby jajo już pękło i krew drażniła otrzewną... No i temp.wyzej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 07:42
-
marciaa wrote:Testowalam i negatywny
lekki spadek też na wykresie, ehh... paskudny ten sierpień
aczkolwiek @ jeszcze nie ma, czekamy zatem
u mnie wrzesień będzie bez owu - mamy urlopik i będziemy się relaksowaćWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 07:56
-
marciaa wrote:Testowalam i negatywny
nie łam się, poczekaj na rozwój sytuacji:*
jak się nie udało tym razem będziemy walczyć dalej -
daga_00 wrote:Dziewczyny u mnie też lipa. @ przyszła jak w zegarku.... i to najgorszy scenariusz bo jutro wracamy do Polski a ze mnie będzie ciekło... kurczę myślałam że podchodzę do tematu luźno a czuje rozczarowanie... widzę wyraz takiego jakby smutku u mujoego Wojtka.. on mnie wspiera i bardzo się kochamy... chciałby też już drugie dziecko. No nic.. oby w następnym cyklu się udało. Coś ten sierpień dla nas nie jest łaskawy....marciaa wrote:Testowalam i negatywny
Kurcze co z tym sierpniem?!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 07:56
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
hej dziewczynki
marciaa byłaś moją faworytką, taki ładny wykresik może jednak jeszcze nie wszystko stracone kochana, trzymam kciuki
dziewczyny, ściskam mocno wszystkie te które nawiedziła @
czytając Wasze posty coraz bardziej przekonuję się do tego, że my wszystkie fiksujemy od tej kontroli. Wydaje mi się, że to własnie stwarza podstawową barierę i siedzi u nas w głowie, że jednak się nie udaje. Może jednak dziewczyny powinnyśmy odpuścić taką kontrole na maksa, że sprawdzamy wszystko co tylko możliwe. Ja wiem, że niektóre z nas starają się juz dość długo, ale moze faktycznie lepiej troche odpuścić.
35 lat, 2 ciąża