Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Lokokoko wrote:Eh niestety czuje, ze ten cykl pojdzie na straty....
1. Piersi bola, ale nie tak jal w ciągu poprzednich dni. I nie sa juz ciężkie.
2. Sutki wrazliwe, ale tylko gdy "naciskam"
3. Od dwóch dni pojawiają się bóle miesiaczkowe. Krotkie(10-15s) i slabo wyczuwalne... Ale juz sa.
Takze to jeszcze nie moj czas
a który to Twój cs? -
Lokokoko wrote:Z OvF 1.
Ale wczesniej nie mialam pojecia o takiej stronie(wstyd sie przyznac). Ale od kad mysle o dziecku i sie staram obserwuje dokladnie swoje cialo i juz znam pewne symptomyogolnie bedzie to 4cs.
Wiele dziewczyn pisze, że wczesne objawy ciąży podobne są do tych okresowych więc tak jak brzmi motto naszego wątku "póki nie ma @, jest nadzieja"!Lokokoko, magnolia82222 lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
Parsleyek wrote:Wiele dziewczyn pisze, że wczesne objawy ciąży podobne są do tych okresowych więc tak jak brzmi motto naszego wątku "póki nie ma @, jest nadzieja"!
W takiem razie zarazam sie Waszym-naszym? Mottem!
Tak bardzo bym chciala zielony final!:-*LILITH.P lubi tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
marciaa wrote:Dziewczyny w których dniach cyklu trzeba zrobić i powtórzyć ten progesteron?
A tsh dowolnie kiedy ?
4-5 dc i 7 dni po owulacji progesteron
co do tsh, bez znaczeniamarciaa lubi tę wiadomość
-
19Biedroneczka91 wrote:Dziewczyny, czy pojawia sie u Was bol jajnika jakis czas po owulacji? Ja od wczoraj co kilka godzin mam takie wyrazne uklucia w lewym jajniku
Mam dokładnie to samo teraz, trzyma się już 3-4 dzień, a do okresu jeszcze prawie tydzień...Najgorzej jest wieczorami, ledwo umiem wysiedzieć. Ostatnio wzięłam no-spę, ale ból tylko zelżał, nie zniknął. Nie boję się, że może to być torbiel, bo miałam jakieś 10 lat temu takiego gada wielkości mandarynki, to był zupełnie inny ból. Wchłonęła się menda dopiero po antybiotyku wtedy.
A wczoraj jak byłam z moim w sklepie, w kolejce do kasy w momencie zrobiło mi się gorąco, oblał mnie zimny pot i miałam mroczki przed oczami. W życiu mi się coś takiego nie przydarzyło. wtf? -
Dzezabella wrote:Mam dokładnie to samo teraz, trzyma się już 3-4 dzień, a do okresu jeszcze prawie tydzień...Najgorzej jest wieczorami, ledwo umiem wysiedzieć. Ostatnio wzięłam no-spę, ale ból tylko zelżał, nie zniknął. Nie boję się, że może to być torbiel, bo miałam jakieś 10 lat temu takiego gada wielkości mandarynki, to był zupełnie inny ból. Wchłonęła się menda dopiero po antybiotyku wtedy.
A wczoraj jak byłam z moim w sklepie, w kolejce do kasy w momencie zrobiło mi się gorąco, oblał mnie zimny pot i miałam mroczki przed oczami. W życiu mi się coś takiego nie przydarzyło. wtf?
Ja natomiast mam taki bol przed owulka.. A po owulce mam takie cos, ze jak kicham, mocniej kaszlne lub ewentualnie robie siku (to rzadziej) to czuje takie ciagniecie jajknika dosc silne.Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Dzezabella wrote:Mam dokładnie to samo teraz, trzyma się już 3-4 dzień, a do okresu jeszcze prawie tydzień...Najgorzej jest wieczorami, ledwo umiem wysiedzieć. Ostatnio wzięłam no-spę, ale ból tylko zelżał, nie zniknął. Nie boję się, że może to być torbiel, bo miałam jakieś 10 lat temu takiego gada wielkości mandarynki, to był zupełnie inny ból. Wchłonęła się menda dopiero po antybiotyku wtedy.
A wczoraj jak byłam z moim w sklepie, w kolejce do kasy w momencie zrobiło mi się gorąco, oblał mnie zimny pot i miałam mroczki przed oczami. W życiu mi się coś takiego nie przydarzyło. wtf?
Dzezabella wrote:Właśnie to jest takie ćmienie, coś pomiędzy bólem, a ciągnięciem od lewego jajnika i leciutko promieniuje w stronę macicy i prawego jajnika.
Wczesniej pisalas rowniez o ciemnosci przed oczami! Wiec moze z tego bedzie mala zielona kropeczka!! Trzymam mocno kciuki❤Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
bbee wrote:Marcia, głowa do góry!
Daga, nie zazdroszczę podróży z @. Przykro mi, że przylazła
U mnie wieści dobre, temperatura urosła, wykres zaczyna wyglądać. Owu była wtedy kiedy myślałam :)Całą noc mi się śniło, że jest rano i mierzę temperaturę, po czym się okazuje, że śpię i tak w kółko.
To teraz czas odliczania do testowania -
LILITH.P wrote:A mnie owulacja zaskoczyła i chyba była wczoraj. Dzisiaj czuję lekkie klucie w miejscu jajnika. Jakby jajo już pękło i krew drażniła otrzewną... No i temp.wyzej
Może testy jakieś nie udane tym razem. Ważne, że byłaLokokoko lubi tę wiadomość
-
Bella_Bella wrote:Może testy jakieś nie udane tym razem. Ważne, że była
właśnie kupiłam jakieś tańsze w aptece, 16 zł za 30 sztuk... i chyba nie był to zbyt dobry zakup. Wykrywają owulację na 24h przed i dzisiaj doczytałam, że robi się je z porannego moczu. A ja nauczona doświadczeniem z poprzednimi robiłam ok.12 i 18przypuszczam, że jajo uwolniło się nad ranem lub w nocy
-
Bella_Bella wrote:To teraz czas odliczania do testowania
Może dwa dni przed zrobię z ciekawości owulacyjny, bo podobno też ciąże potrafi wykryć... -
bbee wrote:U mnie jeszcze minimum 10 dni do testowania, czekam aż @ nie przyjdzie.
Może dwa dni przed zrobię z ciekawości owulacyjny, bo podobno też ciąże potrafi wykryć...
ja mam termin @ na 31 sierpnia/1 września... i w sumie nie testuję, chyba, że do 3 IX @ nie przyjdziea wtedy będziemy już w Szklarskiej Porębie
-
LILITH.P wrote:mnie się śni, że dostaje @...i dostaje
Wiec tak: dwa dni przed tym jak moj chlopak mi sie oswiadczyl-snily mi sie zareczyny .
Wczoraj snilo mi sie, ze mam cesarke i ze nikt nie chcial mi ponagac. Chociaz znalazlam wyjasnienie twgo snu w senniku.
A dzisiaj snila mi sie @... No i wlasnir zobaczymy czy bedzie to sen proroczy, czy tez jak to niektorzy twierdza, ze sny snia sie na odwrot-oby!Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[