Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
LILITH.P wrote:właśnie kupiłam jakieś tańsze w aptece, 16 zł za 30 sztuk... i chyba nie był to zbyt dobry zakup. Wykrywają owulację na 24h przed i dzisiaj doczytałam, że robi się je z porannego moczu. A ja nauczona doświadczeniem z poprzednimi robiłam ok.12 i 18
przypuszczam, że jajo uwolniło się nad ranem lub w nocy
ja tez kiedyś kupiłam testy nie pamiętam firmy,ale nie wykryły owu w ogóle więc poszłam na usg , akurat byłam coś koło 12 dc doktor powiedział że do 2 dni powinna być owu więc kontynuowałam robienie testów ale mimo to żaden się nie zabarwił nawet na ta sama lub ciut jaśniejsza barwę,, później kupiłam inne testy i wszystko pokazywały .. może to zależy jaką mają czułość ,, no i na pewno od tego jaki u danej kobiety jest wyrzut hormonuWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 13:16
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
czarnulka24 wrote:ja tez kiedyś kupiłam testy nie pamiętam firmy,ale nie wykryły owu w ogóle więc poszłam na usg , akurat byłam coś koło 12 dc doktór powiedział że do 2 dni powinna być owu więc kontynuowałam robienie testów ale mimo to żaden się nie zabarwił nawet na ta sama lub ciut jaśniejsza barwę,, później kupiłam inne testy i wszystko pokazywały .. może to zależy jaką mają czułość ,, no i na pewno od tego jaki u danej kobiety jest wyrzut hormonu
domowe laboratorium pokazywało mi pięknie termin owu... heh, trudnoczarnulka24 lubi tę wiadomość
-
LILITH.P wrote:domowe laboratorium pokazywało mi pięknie termin owu... heh, trudno
27.08.17 22.00 i 22.01 - moje 2 największe skarby
07.06.2019 synek
3 aniołki w niebie [13tc,
10tc,
10tc] Cb
BARDZO SKUTECZNA MODLITWA W SPRAWACH TRUDNYCH I BEZNADZIEJNYCH - Modlitwa do Św. Rity -
Madziula
Bella
Jak Wasze dzisiejsze wizyty dziewczyny? :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 14:22
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
"Im bardziej w życiu ma się pod górkę, tym piękniejsze będą później widoki" -
odnośnie szyjki macicy przed @, ja dziś mam 26dc i badałam sobie to niestety jej nie mogłam dotkąć jest tak wysoko i znów od czasu do czasu mam kłucia jajników
odnośnie testów owulacyjnych to sprawdzałam paskowe LH Vitum i domowe labolatorium i wydaje mi sie że LH Vitum znacznie lepsze35 lat, 2 ciąża -
Parsleyek wrote:Madziula
Bella
Jak Wasze dzisiejsze wizyty dziewczyny? :*
Stresuje się jak przed matura
Ale chyba dobrze będzie co ?Dzezabella, Bella_Bella lubią tę wiadomość
-
19Biedroneczka91 wrote:Kochana objawy te same, testujemy razem;) moze odczarujemy sierpien:)
Kochana, może to będzie jakieś pozytywne zrządzenie losuAle zastanawiam się jeszcze, czy nie testować dodatkowo 23.08, bo mam ginekologa po południu i nie wiem, czy iść do niego na żywioł, czy się "przygotować"
A co do proroczych snów, to mnie się czasem sprawdzają, ale trzeba jak najwięcej szczegółów zinterpretować. Mnie się ostatnio śniło kilka rzeczy, i ich interpretacja wskazywała na "szczęśliwe, duże pozytywne zmiany w Twoim życiu" itp19Biedroneczka91, Lokokoko lubią tę wiadomość
-
Nadrabiam nadrabiam ufff i udalo sie
. Ja tylko facelle kupuje, domowe labolatorium wcale sie u mnie nie zabarwialo. Mnie chyba cos pobiera ciagle mi zimno leze w wyrku i nie wychodze. Jeszcze tylko jutro i weekend
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 15:08
Dzezabella lubi tę wiadomość
-
magnolia82222 wrote:odnośnie szyjki macicy przed @, ja dziś mam 26dc i badałam sobie to niestety jej nie mogłam dotkąć jest tak wysoko i znów od czasu do czasu mam kłucia jajników
odnośnie testów owulacyjnych to sprawdzałam paskowe LH Vitum i domowe labolatorium i wydaje mi sie że LH Vitum znacznie lepsze
Ja wlasnie tez nie moge jej wybadacwydaje mi sie ze w srodku wszystko mam rozpulchnione 29dc.
I dzis jak podnioslam mojego bratanka to poczulam takir wlasnie uklucie hmm ciagniecie w podbrzuszu... Nie wiem jak to dokladnie okreslic
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Lokokoko wrote:Ja wlasnie tez nie moge jej wybadac
wydaje mi sie ze w srodku wszystko mam rozpulchnione 29dc.
I dzis jak podnioslam mojego bratanka to poczulam takir wlasnie uklucie hmm ciagniecie w podbrzuszu... Nie wiem jak to dokladnie okreslic
Loko, a kiedy testujesz kochana? -
Dzezabella wrote:Loko, a kiedy testujesz kochana?
Za dwa dni mam termin @. Wiec do tego czasu nie rusze nawet testu.nie chce sie rozczarowac. A w terminie @ juz raczej powinnen test byc wiarygodny
Ahh, ale z drugiej strony mam takie cod, ze w ogole nie chce testowac... Boje sie, znowu tej jednej kreski! Najchetniej bym nie testowala tylko poczekala jeszcze ze dqa tyg. (Oczywiscir jal malpisko nie przylezie)
A u Ciebir jak sytuacja wyglada?❤Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
MMadziula wrote:Ja na godzinę 18 mam :-*
Stresuje się jak przed matura
Ale chyba dobrze będzie co ?
Nie ma innej opcji!29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
Bella i MMadziula trzymamy mocno kciuki za Was
Lokokoko ja mam termin na niedziele, szyjka wysoko, od czasu do czasu pobolewania jajników, a dzisiaj jakas taka senność i zmęczenie a nic takiego nie robiłam.
Dzisiaj byłam na mieście na chwilke i miałam ochote kupić test ciążowy by sprawdzić czy tak czy nie, ale stwierdziłam że to wyrzucanie pieniędzy w błoto, bo i tak nic nie wykaże. Kupie sobie na niedziele i z rana zatestuje, no chyba że ta wstrętna @ przyjdzie35 lat, 2 ciąża -
Bella_Bella wrote:Ja właśnie w trasie do gina, termin na 16:00. Stres jest.
Trzymam kciuki! Oby jajo (albo i kilka) duże już było!
Lokokoko, Bella_Bella lubią tę wiadomość
29 lat. Moja historia [blog]: waiting4.pl
magnolia82222 wrote:Bella i MMadziula trzymamy mocno kciuki za Was
Lokokoko ja mam termin na niedziele, szyjka wysoko, od czasu do czasu pobolewania jajników, a dzisiaj jakas taka senność i zmęczenie a nic takiego nie robiłam.
Dzisiaj byłam na mieście na chwilke i miałam ochote kupić test ciążowy by sprawdzić czy tak czy nie, ale stwierdziłam że to wyrzucanie pieniędzy w błoto, bo i tak nic nie wykaże. Kupie sobie na niedziele i z rana zatestuje, no chyba że ta wstrętna @ przyjdzie
No wlasnie. Zycze powodzenia! Hmm no to widzisz juz cos sie dzieje, oby to kropeczka dawala juz znac o sobie
Ja pamietam jak miesiac temu testowalam i oczywiscie negatywy. To bylam na tyle glupia i zdesperowana, ze nawet jak malpa juz przylazla to w 1szy dzirn @ zrobilam test jak i rowniez po zakonczenu malpy testowalam-dla pewnosci. Wariatka.Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[