Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
magnolia82222 wrote:Bella i MMadziula trzymamy mocno kciuki za Was
Lokokoko ja mam termin na niedziele, szyjka wysoko, od czasu do czasu pobolewania jajników, a dzisiaj jakas taka senność i zmęczenie a nic takiego nie robiłam.
Dzisiaj byłam na mieście na chwilke i miałam ochote kupić test ciążowy by sprawdzić czy tak czy nie, ale stwierdziłam że to wyrzucanie pieniędzy w błoto, bo i tak nic nie wykaże. Kupie sobie na niedziele i z rana zatestuje, no chyba że ta wstrętna @ przyjdzie
magnolia82222 lubi tę wiadomość
-
Lokokoko wrote:Ja wlasnie tez nie moge jej wybadac
wydaje mi sie ze w srodku wszystko mam rozpulchnione 29dc.
I dzis jak podnioslam mojego bratanka to poczulam takir wlasnie uklucie hmm ciagniecie w podbrzuszu... Nie wiem jak to dokladnie okreslic
Wybacz ale to już zboczenie - kiedy testujesz?Lokokoko lubi tę wiadomość
-
Lokokoko wrote:No wlasnie. Zycze powodzenia! Hmm no to widzisz juz cos sie dzieje, oby to kropeczka dawala juz znac o sobie
Ja pamietam jak miesiac temu testowalam i oczywiscie negatywy. To bylam na tyle glupia i zdesperowana, ze nawet jak malpa juz przylazla to w 1szy dzirn @ zrobilam test jak i rowniez po zakonczenu malpy testowalam-dla pewnosci. Wariatka.
Lokokoko ja też tak miałam...takie już z Nas wariatkiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2016, 15:38
Lokokoko lubi tę wiadomość
-
Lokokoko wrote:No wlasnie. Zycze powodzenia! Hmm no to widzisz juz cos sie dzieje, oby to kropeczka dawala juz znac o sobie
Ja pamietam jak miesiac temu testowalam i oczywiscie negatywy. To bylam na tyle glupia i zdesperowana, ze nawet jak malpa juz przylazla to w 1szy dzirn @ zrobilam test jak i rowniez po zakonczenu malpy testowalam-dla pewnosci. Wariatka.Lokokoko, Oczekiwanie lubią tę wiadomość
-
wvmvw wrote:Kazdy musi to przejsc nie przejmuj sie
Hahaha, widze ze sama nie jestem _:-D dobrze miec kogos kto rozumie
MMadziula: termin @ mam za dwa dni. Wiec do tego czasu ani rusz z testem. Chociaz wydaje mi sie, ze ten cykl straconyKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Lokokoko wrote:Hahaha, widze ze sama nie jestem _:-D dobrze miec kogos kto rozumie
MMadziula: termin @ mam za dwa dni. Wiec do tego czasu ani rusz z testem. Chociaz wydaje mi sie, ze ten cykl straconytego Ci życzę
-
kolorek wrote:kochane czy plamienie implantacyjne może mieć kolor ciemny brązowy i czy może być jeden dzień drugi dzień nie i znowu nastepny dzień?
Z tego co mi wiadomo to chyba moze tak byc. Jednak nie jestem ekspertka. Nysle, ze inne dziewczyny lepiej sie wypowiedza
Trzymam kciuki!Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Lokokoko wrote:Dziekuje kochana! Ale nie nastawiam sie na nic. Nie chxe spadac ze skrajnosci w skrajnosc!! A u Ciebie jak tam MMadziula?
dowiem się może czegoś u lekarza dziś
-
Lokokoko, ja też w ostatnim cyklu się do końca łudziłam, że może jednak
nie przejmuj się
Pogoda u nas fatalna! Nic się nie chce, przydałoby się poćwiczyć, bo za nim zajdę w ciążę to przybiorę na wadzę ;/ Będzie ciężej po ciąży to zrzucić...
W ogóle to powiem Wam, że strasznie nie lubiłam w pierwszej ciąży ważenia się u ginekologa i jestem może nienormalna, ale przeraża mnie ta perspektywa ;P Nie znoszę się ważyć mimo, że nie mam nadwagi (jeszcze). -
Lokokoko wrote:Ale co masz konkretnie na mysli ?
Trzymam kciuki za wizyte :-* -
magnolia82222 wrote:MMadziula Ty nam przynoś dobre wiadomości
mocno w Ciebie wierzymy
-
MMadziulka wszystko sie ulozy! Jestem pewna!
A co do cwiczen, to ja juz od poczatku Lipca mam zamiar cwiczyc. Meczylam mojego,zeby wniosl mi orbitek i za kazdym razem jal na niego patrze to obiecuje sobie, ze od jutra juz na pewno. Mam 171 i 55 kg... Ale chodzi mi o to, ze nie jestem zbyt zadowolona z rzezbta jak przyjdzie Bobo to nie bedzie na to czasu, a w ciazy balabym sie, ze moge jakos zaszkodzic... Wiem. Wiem sa cwiczenia dla kobiet w ciazy. Mimo to balabym sie
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
bbee wrote:Lokokoko, ja też w ostatnim cyklu się do końca łudziłam, że może jednak
nie przejmuj się
Pogoda u nas fatalna! Nic się nie chce, przydałoby się poćwiczyć, bo za nim zajdę w ciążę to przybiorę na wadzę ;/ Będzie ciężej po ciąży to zrzucić...
W ogóle to powiem Wam, że strasznie nie lubiłam w pierwszej ciąży ważenia się u ginekologa i jestem może nienormalna, ale przeraża mnie ta perspektywa ;P Nie znoszę się ważyć mimo, że nie mam nadwagi (jeszcze).
Lokokoko, bbee lubią tę wiadomość
-
MMadziula wrote:Wiesz co stałe mam bóle jak na @ , tylko latam do łazienki . Nie spodziewam się dobrych wiadomości ....może gdzieś w głębi serca mam malutka nadzieje , ale staram się ją uciszyć
Na pewno w drugim cyklu nie będę tak szalała codziennie zbo to jednak dobre nie jest. Jak to niektórzy mówią to musi być "złoty" strzał
hehe
35 lat, 2 ciąża