Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
WaldhauzerM wrote:Witam ponownie... Chyba dzisiaj pójdę wcześniej spać.. Normalnie święto.
-
Moze i patologia to nie ani alkoholu moze tez nie jest ale Kobieta ma ewidentnie w dupie te dzieci albo czasami mam wrazenie ze traktuje je jak rodzenstwo bo wzorem na pewno dla nich nie jest tzn pewnie jest ale zlym wzorem i przykladem im swieci ale oczywiscie wierze ze sa rodziny wielodzietne z wyboru a nie tak poprostu .. znam dziewczyne jest w moim wieku ma trojke dzieci ale ma fajnie ma meza tylko po prostu chciala corke a tu 3 syn nie zdziwie sie jak kiedys sie na czwarte zdecyduja jeszcze sa mlodzi
-
Patka to ja przyznam szczerze tez jestem ciekawa kto jej funduje wszystko bo państwo polskie rodzinom wielodzietnym naprawde nie pomaga. Nie mnie oceniać postępowanie tych ludzi. Pragnę wierzyć ze kazda matka kocha swoje dzieci i daje im wszystko co tylko jest w stanie im zapewnić.
-
WaldhauzerM wrote:No czuję się jeszcze czuję he he.. Chce iść wcześniej spać żeby już było jutro..
Od kilku dni mam biegunkę i straszne wzdęcia..masakra. -
nick nieaktualny
-
Ja też nie mam nic przeciw wielodzietnmści bo sama mam 3 braci. Ale boli mnie jak widzę ludzi może i poukładanych ale biedni i mający dużo dzieci.. A człowiek chce i nie może no to co ma pomyśleć?? Kiedyś nawet moja ogólna mi powiedziała że tam gdzie ubóstwo jest pełno dzieci a Ci co warunki mają nie mogą..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
ana1122 wrote:A bole na @? Mdłości? kiedy powinnaś dostać? robiłaś sikanca?
@ powinna być ok poniedziałku.. Jajniki czasem bolą a ból jak na @ miałam jeden dzień.. Sikaniec był rano negatywny..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
WaldhauzerM wrote:Ja też nie mam nic przeciw wielodzietnmści bo sama mam 3 braci. Ale boli mnie jak widzę ludzi może i poukładanych ale biedni i mający dużo dzieci.. A człowiek chce i nie może no to co ma pomyśleć?? Kiedyś nawet moja ogólna mi powiedziała że tam gdzie ubóstwo jest pełno dzieci a Ci co warunki mają nie mogą..
-
Gaduaaa wrote:To tak chyba mało co? Albo ja za dużo...? 50/37.5 a zaczynałam z takim tsh jak ty
-
Ale my młodzi gorzej się stresujemy nawet zwykłymi sprawami. Mam też znajomych co co chwilę W ciąży mimo że mają już 5 dzieciaków. Ciężko im bo kasy brakuje więc każdy im mówi żeby uważali I więc nie robili to oni że nie. że jak ma być to będziecie i już. tylko że takim podejściem to robią krzywdę też dzieciom.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 marca 2016, 22:21
Tissaia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKurde, a ja dziś prawie uleglam i prawie bym zatestowala. Mam jeden test ciążowy w domu na czarną godzinę i wyczytałam na nim ze mozna go robić nawet 7 dni po ewentualnym zaplodnieniu. I o każdej porze dnia.
I prawie odpakowalam W ostatniej chwili stwierdziłam ze jednak nie
Trzeba być twardym, nie miętkimKasia1987 lubi tę wiadomość
-
Tissaia wrote:Kurde, a ja dziś prawie uleglam i prawie bym zatestowala. Mam jeden test ciążowy w domu na czarną godzinę i wyczytałam na nim ze mozna go robić nawet 7 dni po ewentualnym zaplodnieniu. I o każdej porze dnia.
I prawie odpakowalam W ostatniej chwili stwierdziłam ze jednak nie
Trzeba być twardym, nie miętkim
He he a jednak.. Racja ktoś musi być twardy..
Ale wyciągnęłas test z tego papierka?? Bo to go się powinno zużyć od razu żeby gdzieś nie zawilgotniał..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnyWaldhauzerM wrote:He he a jednak.. Racja ktoś musi być twardy..
Ale wyciągnęłas test z tego papierka?? Bo to go się powinno zużyć od razu żeby gdzieś nie zawilgotniał..
Z pudełka wyjęłam Ale nie odpakowalam z tej folii na szczęście.
Co do grudek to ja czasem mam dużo malutkich grudek w sluzie.
A duża ta Twoja grudka?