Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga22 -koszmar, współczuję........
Waldi- jak temp spadła? No co Ty, dalej super to wygląda.
Ja- a ja nic 9 dc, coś moja tempka inaczej wygląda niż mies temu. Dzisiaj jakiś mały skok, myślałam, że od sob testy owu porobię, ale nie wiem czy dziś kontrolnie sobie nie zrobić...
28 lat, 3 cs33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
KlaudyŚ wrote:U mnie wkoncu 14dc wykrylo mi owulke i znow ominelam serduszkowania nie bylo
Klaudyś aż zajrzałam na Twoje wykresisko- nawet jeśli of wyznaczył poprawnie owulkę, to wciąż masz mega duże szanse, bo widzę, że serduszkowaliście we wszystkie wcześniejsze dni -plemniorki mogły tam spokojnie siedzieć i czekać. Po drugie, wcale nie byłabym taka pewna, czy of ma zupełną rację.Tissaia lubi tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Cześć czołem dziewczyny
Aga... historia ponad przeciętną... biednaś Ty... szczerze współczuję... chyba musisz trafić na dobrego lekarza który Cię poprowadzi i rozwieje wszelkie wątpliwości.. 3mam kciuki za powodzenie
Klaudyś wykres pierwsza klasa !! powodzenia życzę !
Waldi kciuki nadal mocno zaciśnięte
Anula wiesz czasami takie odpuszczenie daje lepsze rezultaty niż nagminne staranie hehe jak to powiadają nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło !Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 09:23
Fabian Cyprian Tymuś -
Dziewczyny, co do tych owulek wyznaczanych prze of to bym się mocno tym nie sugerowała. Dzisiaj pierwszy dzień poszła mi temperatura do góry to od razu wyznaczyło mi owulację na niedzielę, mimo że testy wyszły pozytywne później. I podejrzewam, że i tak mi się to jeszcze dwa razy zmieni.
Więc nie pozostaje nam nic innego jak polegać na obserwacjach własnego ciała elektronikę odłóżmy na bokKasia1987, Gaduaaa, Tissaia lubią tę wiadomość
-
kozamonia wrote:Dziewczyny, co do tych owulek wyznaczanych prze of to bym się mocno tym nie sugerowała. Dzisiaj pierwszy dzień poszła mi temperatura do góry to od razu wyznaczyło mi owulację na niedzielę, mimo że testy wyszły pozytywne później. I podejrzewam, że i tak mi się to jeszcze dwa razy zmieni.
Więc nie pozostaje nam nic innego jak polegać na obserwacjach własnego ciała elektronikę odłóżmy na bok
drugie co mi się nie podoba mały zakres w zapisie badania szyjki... i śluzu...
Fabian Cyprian Tymuś -
kozamonia wrote:Dziewczyny, co do tych owulek wyznaczanych prze of to bym się mocno tym nie sugerowała. Dzisiaj pierwszy dzień poszła mi temperatura do góry to od razu wyznaczyło mi owulację na niedzielę, mimo że testy wyszły pozytywne później. I podejrzewam, że i tak mi się to jeszcze dwa razy zmieni.
Więc nie pozostaje nam nic innego jak polegać na obserwacjach własnego ciała elektronikę odłóżmy na bok
Kozamonia ja bym u Ciebie pomyślała, że dopiero teraz masz owulkę....
A jakie długie masz cykle?
Ja zrobiłam testa i jest negatywny, ale 2 dni temu pani gin powiedziała, że wg niej jajeczko wyjdzie za ok tydzień, więc jeszcze jeszcze...33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
-
Gaduaaa wrote:
Anula wiesz czasami takie odpuszczenie daje lepsze rezultaty niż nagminne staranie hehe jak to powiadają nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło !
No dokładnie, nic na siłę, bo to i tak da odwrotny skutek do zamierzonego. Ja rozumiem go w 100%. Jest padnięty, dosłownie, a nawet rzekłabym wypompowany. Nie dość, że jeździ codziennie do swojej stałej pracy to zaraz po jej zakończeniu jedzie Nam remontować. Kiedy on ma mieć czas dla samego siebie, a co dopiero dla mnie?... Kiedyś wypadałoby odpocząć.Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
Agus, nie wiem za bardzo nic na temat mutacji, ale myślę, że powinnaś poszukać rady u więcej niż jednego lekarza.
Dziewczyny, mam normalnie tragiczny tydzień.. Już mi było lepiej po tej negatywnej poniedziałkowej becie, już się pozbierałam, nowe siły nabrałam, a dzisiaj dowiedziałam się że koleżanka z pracy jest w ciąży.. Tak z zaskoczenia. One nawet bały mi się powiedzieć, bo wiedzą że ja się staram i nic.. O żesz jakie życie..początek starań 12.2015
06.2016 💔👼
11.2016 💔👼
06.02.2017 ⏸️
08.10.2017 👸💜 38+4 CC (3480g/53cm)
25.06.2021 ⏸️
17.02.2022 👶💙 37+3 CC (3240g/55cm) -
Kasia1987 wrote:Kozamonia ja bym u Ciebie pomyślała, że dopiero teraz masz owulkę....
A jakie długie masz cykle?
Ja zrobiłam testa i jest negatywny, ale 2 dni temu pani gin powiedziała, że wg niej jajeczko wyjdzie za ok tydzień, więc jeszcze jeszcze... -
Caro wrote:Agus, nie wiem za bardzo nic na temat mutacji, ale myślę, że powinnaś poszukać rady u więcej niż jednego lekarza.
Dziewczyny, mam normalnie tragiczny tydzień.. Już mi było lepiej po tej negatywnej poniedziałkowej becie, już się pozbierałam, nowe siły nabrałam, a dzisiaj dowiedziałam się że koleżanka z pracy jest w ciąży.. Tak z zaskoczenia. One nawet bały mi się powiedzieć, bo wiedzą że ja się staram i nic.. O żesz jakie życie..Fabian Cyprian Tymuś -
Dziewczyny potrzebuje waszej porady. Robiłam ostatnio w 23dc badania prolaktyny i progesteronu - prolaktyna ponad 820mlU norma do 496 progesteron 66.06nmool. Dziś mam 1 dzień cyklu i planuję zrobić dodatkowo lh, fsh i tsh. I teraz pytanie czy lepiej zrobić jutro w 2dc czy w poniedziałek w 5dc nie ma u mnie laboratorium czynnego w sobotę żeby zrobić w 3dc
-
Caro wrote:Aaaa, Waldhauzer trzymam mocno kciuki za Twoją betę!!!! Rzuć nam trochę radością to forum!!
No właśnie temp mi spadła więc pozbyłam się nadziei..
A Tobie współczuję..31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
nick nieaktualnybaranosia wrote:Dziewczyny potrzebuje waszej porady. Robiłam ostatnio w 23dc badania prolaktyny i progesteronu - prolaktyna ponad 820mlU norma do 496 progesteron 66.06nmool. Dziś mam 1 dzień cyklu i planuję zrobić dodatkowo lh, fsh i tsh. I teraz pytanie czy lepiej zrobić jutro w 2dc czy w poniedziałek w 5dc nie ma u mnie laboratorium czynnego w sobotę żeby zrobić w 3dc
Ja bym zrobila 5 dnia cyklu. Teoretycznie powinno się robić między 3 a 5 dniem więc drugiego dnia może być za wcześnie. Tak mi się zdaje