Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
emidomi wrote:Cześć dziewczyny
Witam nowe koleżanki
A ja mam jutro HSG !!!!! Jezu.....
@ mi się spóźnila 2 dni i bede dopiero w 6 dc. Ciekawe czy to nie przeszkadza ze tak wcześnie? Mam nadzieję że już nie będzie żadnych plamien. Wczoraj ledwo,ledwo były więc sądziłam że @ się kończy.Zobaczymy jak będzie dzisiaj.
Pola jak u Ciebie ? Ty chyba jakoś teraz po owulacji jesteś ?
Będzie dobrze kochana! Zrobią co mają zrobić a później będzie bobo;) -
LILITH.P wrote:już się melduję
tak w skrócie - Synek zdrowy, 580 g +/-80 g
https://naforum.zapodaj.net/d4f068b10582.jpg.html
a co u Ciebie??? :*
U mnie raczej ok ostatnio złapałam doła dowiadając się o ciąży szwagierki, ale już się podnoszę ranki się goją i wierzę, że po laparo pójdzie już raz dwamysia09 lubi tę wiadomość
Adaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Witam nowe koleżanki
@ mi się spóźnila 2 dni i bede dopiero w 6 dc. Ciekawe czy to nie przeszkadza ze tak wcześnie? Mam nadzieję że już nie będzie żadnych plamien. Wczoraj ledwo,ledwo były więc sądziłam że @ się kończy.Zobaczymy jak będzie dzisiaj.
Ja już pewnie 8dpo wg wyliczeńAdaś ❤️ 17.10.2017 SN; 2660g, 50cm
Franiu ❤️ 20.12.2019 CC; 3390g, 57cm
Starania o drugiego maluszka:
30 lat
13.03.19 - 1 cykl z clo + ovitrelle + luteina = ciąża
21.02.19 - histeroskopia z sono HSG (wszystko drożne )
Starania o pierwszego maluszka:
28 lat, 14 cs - szczęśliwy
11.02.17 - bledziutka druga kreseczka na teście
27.01.17 - LAPAROSKOPIA - udrożnione jajowody, usunięty zrost na prawym jajniku, usunięte ogniska endometriozy -
Witam nowe koleżanki
Trzymam kciuki. Daj koniecznie znać jak będziesz znała wynikiStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
pola89 wrote:Duży skrót będziemy mieć przystojniaka!
U mnie raczej ok ostatnio złapałam doła dowiadając się o ciąży szwagierki, ale już się podnoszę ranki się goją i wierzę, że po laparo pójdzie już raz dwa
Krótko, ale na temat Samo badanie długo trwało - 45 minut dr jeździł głowicą po brzuchu. Raz, że to męczące, dwa...sporo pomiarów. Badają serce, mózg, przepływy w łożysku, kręgosłup, wątrobę, nerki, żołądek. Samego kciuka szukał 4 minuty, bo Mały zacisnął rączki w piąstki i wtulił w buzię. A sama buzia wtulona w ścianę macicy. A jak klejnoty zasłaniał Nóżki po turecku i chowam pitasia No i cudnie ziewał Taka pora drzemkowa się nam trafiła, do tego jazda autem ukołysała Dostaliśmy sporo zdjęć, w tym to buzi właśnie i filmik na płytce Pamiątka jest! No, ale najważniejsze, że Michaś zdrowy
Jak My się staraliśmy, to w sumie ciągle tylko docierały do nas info o 1) porodach... 2) szybkich zajściach w 2 ciążę... Jedni znajomi pierwsze dziecko mają z 1 cyklu, drugie tak samo. Dziewczyna odstawia tabletki i bach! Miesiąc później pozytywny test. Inna znajoma zapomniała o tym, że ma termin @ i po 3 tygodniach się Jej przypomniało. Dzwonimy z życzeniami na Urodziny i co? Czekamy na 2 potomka, a jak Wy??? Taaaa... Trzeba to zostawić za sobą. Zawsze będą pary, którym szybciej wychodzi zaciążenie, innym później. Sama mam znajomych, którym udało się po 8 latach. Inni starają się 5... Rozmawiamy w sumie o wszystkim, tylko nie o mojej ciąży. Ja ich doskonale rozumiem. Sama wyszłam z inicjatywą, że nie muszą pytać, nie chcę sztucznego zainteresowania, bo tak wypada. Rozumiem ich cierpienie, stres... Niedługo przyjeżdżają do nas, bo chcą rozpocząć procedurę in vitro w Gdyni i ich przekimamypola89 lubi tę wiadomość
-
pola89 wrote:Będzie dobrze Kochana :* trzymam kciuki, żeby wsxystko ewentualne się przepchało termin nie przeszkadza, ale ważne żeby nie było żadnego plamienia.
Ja już pewnie 8dpo wg wyliczeń
Teraz to już nie są plamienia tylko znowu @ chyba zadzwonię zapytać gina co robimy31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
LILITH.P wrote:Emidomi - to trzymam kciuki!
Jak się czujesz przed badaniem??
Tak trochę się denerwuje ale wiem że warto to pójdę31 lat,
Aktualnie w trzeciej ciazy
TSH 3,07
Niedoczynność tarczycy 1x 88 mg Euthyrox
Dwie córeczki
14.02.2017 HSG jajowody drożne -
emidomi wrote:Tak trochę się denerwuje ale wiem że warto to pójdęNadzczynnosc tarczycy-Methimazole 2.5 mg
28 lat
8 lipiec transfer 3-dniowych 2-och zarodkow.
23 lipiec beta
Czekamy na cud♡♡