Starania o maluszka, porady, - dla tych co dołączyli dopiero i jeszcze się nie znają
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny bylam smutna ale juz nie jestem. Przed chwila zrozumialam ze moje goraczkowe odswiezanie wykresu, doszukiwanie sie, kombinowanie nie ma sensu. Ze braklo mi zaufania i spokoju.
Wlasnie otworzylam ewangelie na dowolnej stronie a tam pierwsze slowa: "nie troszcie sie o nic ale we wszystkim w modlitwie i blaganiach z dziekczynieniem powierzcie prosby wasze Bogu"...
Przyznaje ze ostatnio swirowalam.
Teraz dotarlo do mnie ze bedzie ok... Pokrzepilo mnie to i pocieszylo.WaldhauzerM, Margaretka89, Sylwia91 lubią tę wiadomość
33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane
-
Kasia1987 wrote:Dziewczyny bylam smutna ale juz nie jestem. Przed chwila zrozumialam ze moje goraczkowe odswiezanie wykresu, doszukiwanie sie, kombinowanie nie ma sensu. Ze braklo mi zaufania i spokoju.
Wlasnie otworzylam ewangelie na dowolnej stronie a tam pierwsze slowa: "nie troszcie sie o nic ale we wszystkim w modlitwie i blaganiach z dziekczynieniem powierzcie prosby wasze Bogu"...
Przyznaje ze ostatnio swirowalam.
Teraz dotarlo do mnie ze bedzie ok... Pokrzepilo mnie to i pocieszylo.
Jestem z Tobą kochanaKasia1987 lubi tę wiadomość
31 lat, 8 cykl starań zakończony sukcesem, endometrioza, Antoś 5, 5 lat.
-
hej dziewczyny, potrzebuje porady a nie chce o tym rozmawiac z nikim z najblizszego otoczenia. W grudniu moje tsh wynosilo 2,6 wiec moja endo przepisala mi euthyrox 25 po pol tabletki dziennie. Po 2 miesiacach kuracji tsh spadlo tylko do 2,3. Dzis gin mi powiedzial ze jest ok na ciaze, endo tak samo ale ja mam watpliwosci. Wszedzie pisza, ze powinno byc ponizej 2. Moj M kaze sluchac lekarza i nie panikowac a ja wymyslilam, zeby samej zwiekszyc sobie dawke do 1 tabletki. Tak wiem ze to hormony i nie powinno sie samemu nic robic,ale gdybym zaszla w ciaze to i tak musieliby zwiekszyc mi dawke, bo tarczyca w ciazy skacze a od 2,3 do 2,5 niewielka droga. Co byscie zrobily na moim miejscu? Nie chce tracic kolejnych miesiecy na czekanie
-
Kasia1987 wrote:A o co chodzi z ta soda?:p
-
Kozamoni miejmy nadzieje że to dobry znak
Kasiu cieszę się że ci to pomogło, powiem ci szczerze że mi chyba też, oby tak dalej :*
A co do tej sody to jest tak:
sikasz do kubeczka, wsypujesz sodkę (chyba 3 łyżki stołowe) i jak się zapieni to ciąża, a jak nie to brak ciąży
Spróbuj zobaczymy co tobie wyjdzie -
Hehe nie mam sody i chyba na razie po prostu to zostawie, trzeba byc cierpliwym. Grunt to miec zajecie zeby ciagle nie myslec tylko o tym jednym ja jutro z mezem wyjezdzam do rodzicow z rana i mamy spotkania ze znajomymi ze studiow wiec weekend zleci. Zycze wszystkim udanego weekendu!:*33 lata, 1 ciąża po 4,5 roku staran.
HSG: Niedroznosc jajowodow ;(
ICSI: za 1 razem udane