Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Summerka wrote:Anastazja, jak sie rozkręcisz, to moze nawet więcej niż 3;)
Justi, fakt najpierw moze być ciężki z takimi małymi szkrabami, ale pózniej super, razem sie bawią, maja dobry kontakt, etc. Ja to sie już tak zafiksowalam teraz na dziecko drugie, ze już nic mnie nie przeraża, oby tylko zajść w ciąże;) -
Justi mam koleżankę jedynaczke, od zawsze, od dziecka mi powtarzała jakie to straszne i samolubne ze strony jej rodziców ze nie miała rodzeństwa. Teraz ma trójkę swoich dzieci i mówi że widzi szczęście swojej rodziny i wszystkich z jednym dzieckiem poucza jakie to przykre dla dziecka wychowywać się w pojedynkę.
-
Anastazjaaa wrote:Justi mam koleżankę jedynaczke, od zawsze, od dziecka mi powtarzała jakie to straszne i samolubne ze strony jej rodziców ze nie miała rodzeństwa. Teraz ma trójkę swoich dzieci i mówi że widzi szczęście swojej rodziny i wszystkich z jednym dzieckiem poucza jakie to przykre dla dziecka wychowywać się w pojedynkę.Justi2
-
Summerka wrote:To prawda, ja mam siostrę i nie wyobrażam sobie życia w pojedynkę
Mam nadzieje ze jeśli w końcu doczekam się rodzeństwa dla tiago, to będą mielidobry kontakt -
Anastazjaaa wrote:I jakie odczucia? Takie same jak moja znajoma? Czy może wręcz przeciwnie?
Anastazjaaa, irka81 lubią tę wiadomość
Justi2 -
Patu, super!! Gratulacje, nieważne czy jasna czy ciemna, dwie to ciaza!!! Tak samo miałam z Zuzia:) ale fajnie;)
Tym bardziej super, ze w czasie karmienia! ( dajesz nam nadzieje;)) chociaż ja nie miałam jeszcze @Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 stycznia 2015, 16:07
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPatu, gratulacje
Ja dzisiaj odebralam wynik morfologii glukozy tsh i prolaktyny. Morfologia i glukoza w normie. Tsh 1,5 a prolaktyna 9 z haczykiem. Od razu mi sie lzej zrobilo ale tylko na chwile, bo w piatek ide na progesteron a w nast cyklu 3dnia lh i fsh. Poki mam 2msc przerwy moge sie pobadac. mam nadzieje ze w tym msc cykl sie troche przesunal do przodu to w marcu maz wroci na owulke oby oby! Chce prezent na urodzinyy!
Trzymsm kciuki za reszte :* -
nick nieaktualnyAnastazja fajnie sie tak mysli kiedy by sie urodzili a rzeczywistosc sprowadza na ziemie ja chcialam urodzic teraz latem no i nici z moich planow. Jesli w marcu sie uda to termin bym miala na mikolajki natomiast jesli w kwietniu to moje dzieci mialyby blisko siebie urodziny, lacznie z tata, bo i mlody i maz sa z poczatku stycznia. Byloby rowno 3lata roznicy miedzy dziecmi
-
Tak jak byłam w ciąży w lipcu z moim drugim aniolkiem cieszyłam się za mamy w rodzinie cały rok, Aniołek byłby z wiosny, ja lato, mąż jesień a Tiago zima.... Ale tak jak mówisz życie sprowadzilo mnie na ziemię zabierając mi moje wiosenne dzieciątko
Nie mniej jednak i tak co miesiąc sprawdzam termin przypuszczalnego porodu, takie moje zboczenie, poprawia mi to nastrój -
Patu, z macierzyńskiego w macierzyński?
Ja właśnie wróciłam ze spotkania w pracy w sprawie powrotu po urlopie macierzyńskim. I niemiło się zdziwiłam. Nie ma dla mnie miejsca!!! I owszem, pracodawca musi przyjąć mnie do pracy, ale w szczególnym wypadku, kiedy nie może zapewnić mi tego samego lub podobnego stanowiska, ma prawo wypowiedzieć moją umowę ze stosownym uzasadnieniem.
Moją szansą jest ta ciąża, oby zakończyła się szczęśliwie i w terminie.Mama Ani (2014) i Ewy (2015)