Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Asieńka_86 wrote:Uda sie wam dziewczyny na pewno.
Ja mam stresa przed jutrzejsza beta oby wynik poszybowal w goreJusti2 -
nick nieaktualny
-
majamia wrote:Ja bym bardzo chciała małego skorpionka w domu... A tu lipa.
Ale jeszcze jest szansa na strzelca;)
Mojej wychodzą zeby, wiec karmienia zamiast zmaleć- przybyło...;( gdzie moj@???
Asienka, wielkie gratki!!! Wątek nam sie wyludnia, ale moze niedługo będziemy gadać po fioletowej stronie mocy;)
-
nick nieaktualny
-
hej dziewczyny
Asieńka moje gratulacjespokojnych 9 mc
ja z każdą ciążą miałam problemy z tą która szczęśliwie się udała to lezenie plackiem albo w domu albo szpitalu od 6 tc do 36 tc ale coz zrobic jak pragnie się dziecka
po porodzie zarzekałam sie ze ja to juz nigdy wiecejale jka to bywa kobieta zmienną jest
-
kubecek - wow, to nieźle przeżyłaś w pierwszej ciąży. Mnie do 6 miesiąca męczyły mdłości i wymioty, wyglądałam jak kościotrup, tylko brzuch i cycki lekko odstawały
Na ślubie (6 miesiąc) mało kto wiedział o moim błogosławionym stanie. I jestem ciekawa, czy druga ciąża będzie podobna do pierwszej. Liczę, że będzie przeciwieństwem i będę się cieszyć całe 9 miesięcy
Test za 8 dni, dłuuuuży się niesamowicie -
Jagah pierwszą i trzecią ciążę straciłam jak narazie tylko druga się szczęśliwie zakończyła i oby ta 4 tez jesli uda sie mi zajść
co do wymiotów tek jak ty bardzo długo wymiotywałam prawie do 32 tyg ledwo 10 kg przytyłama cycki to mi dopiero urosły jak młody miał ponad 3 miesiące
-
Summerka wrote:Ale jeszcze jest szansa na strzelca;)
Mojej wychodzą zeby, wiec karmienia zamiast zmaleć- przybyło...;( gdzie moj@???
Skorpion jeszcze z dwa tygodnie mógłby być, bo terminy do 21 listopada by pasowały. Strzelec jeszcze mógłby być, tak jak i trochę koziorożca, byleby w 2015r.
U nas idą też zęby. W dzień jak uda mi się przetrzymać bez cyca, to w nocy nadrabia.
Ja mdłości i nudności miałam od 8tc, do dnia poroduwymęczył mnie Młody okropnie, ale nie żałuję i chętnie przeszłabym to jeszcze i jeszcze raz
syn 03-2014
syn 03-2016kp do 13tc
syn 11-2017kp do 13tc
'Zanim się rozpędzisz, zrób pierwszy krok'. -
nie mogę się już doczekać testowanka mimo że wątpię żeby fasolka z tego była:( ale nadzieja umiera ostatnia:( jak sobie pomyslę że znowu się nie uda i następny miesiąc będzie trzeba czekać... w życiu bym nie pomyslała że po dwóch "szybkich"ciążach to mnie spotka...ciężko sobie poradzić z takimi emocjami ale nam dziewczynki w tej sytuacji nic innego nie pozostaje:) i szacunek dla kobiet które przechodzą to w staraniach o pierwszą ciążę bo ja bym chyba oszalała to musi być wogóle mega trudne... dzisiaj powinnam kontynuować starania w związku z moimi pseudopłodnymi dniami ale obserwacja mojego sluzu ewidentnie mi odebrała chęci...
wróciłam z pracy i padam dzieciaczki w pracy mnie wymęczyły wracasz do domu a tu powtórka:)
czasami żartuje że wolę te moje trzydziesci troje w pracy niż moją dwójkę w domu:)Asieńka_86 lubi tę wiadomość
Justi2 -
Dzisiaj wieczorem siedzieliśmy w trójkę na łóżku i nasza córka stwierdziła, że jest wróżką. Bawiła się świecącą kulą i pytamy Ją, co widzi w przyszłości - a ona z uśmiechem odpowiada, że SIOSTRZYCZKĘ
Pytamy jak ma na imię, a ona mówi... SOSNA
Takie chwile dają Nam moc energii do działań
Justi - nie poddawaj się, czasem szybkie akcje w sypialni też są potrzebneJa z kolei często żartuję, że dwójkę dzieci mam już w domu, czyli córkę i Męża