Starania o rodzeństwo :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAsieńka_86 wrote:Justi i dziekuje Ci za to;) ja od wczorsj walcze z okropna migrena.. Dzis jestem w pracy i juz nie wyrabiam... Macie jakus sprawdzony sposób niefarmakologiczny na taki bol glowy?
-
Wybaczcie mi ze nie dziękuję, ale strasznie się boję.
Będę dziękować jak zobaczę serducho.
Wizyta 17 lutego
BATTINKA wrote:Anastazja gadaj kochana jak to zrobiłaś? super gratulacje cieszę się ☺ ze Ci się udało!
Pozdrawiam.
Jak to zrobiłam? Miałam wyznaczone w styczniu usg i nastawilam się ze w tym cyklu i tak się nie uda, że pójdę na usg oni zobaczą co ze mną nie tak i zaczną leczyć. Spisalam ten cykl na straty, bo wiedziałam że i tak się nie uda, chyba właśnie to nazywa się odpuszczenie -
Dziewczyny, mozecie luknac na wykres.
Moim zdaniem OWU byla pozniej niz zaznaczyl system. Dziwne, bo dotad wiekszosc cyklow sie pokrywalo idealnie z moimi odczuciami. No i teraz mam przeczucia, ze cykl zdeczka stracony, hm..
https://ovufriend.pl/graph/9ce25730c7e702f37e76cbd2ab7dca0fWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 15:21
-
nick nieaktualny
-
majamia wrote:Summerka - powodzenia. Ja jakoś nie umiem odstawić calkowicie. Chyba zostaniemy na karmieniach nocnych. Bardzo dobrze mu moje mleko robi, a nie bardzo chcę mieć w domu chorującego brzdąca - zwłaszcza jak lada moment do pracy wracać będę...
Na razie to z pewnością nocne karmienia zostaną, zwłaszcza, ze jeszcze szczepień nie skończyliśmy;( kurde, kiedy ta ovu..,!!??
Właśnie tak planowałam wrócić do pracy i już być w ciaxy, ale chyba tak sie nie uda...;(Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2015, 18:54
-
nick nieaktualny
-
Jagah wrote:Dziewczyny, mozecie luknac na wykres.
Moim zdaniem OWU byla pozniej niz zaznaczyl system. Dziwne, bo dotad wiekszosc cyklow sie pokrywalo idealnie z moimi odczuciami. No i teraz mam przeczucia, ze cykl zdeczka stracony, hm..
https://ovufriend.pl/graph/9ce25730c7e702f37e76cbd2ab7dca0f
-
Anastazja - dziekuje za interpretacje. Zaznaczylam zignorowanie temperatury, bo zmierzylam prawie godzine pozniej. Zaspalam w najwazniejszy dzien pomiaru, ehhh Dzis nastapil ewidentny koniec sluzu plodnego. No coz, male szanse w tym miesiacu, chociaz biust mam pelny i ciezki, ale to na pewno podswiadomosc mnie nakreca
-
nick nieaktualnyTo i ja dziewczyny dołączę. Mam prawie 37 lat (stuknie w lipcu) i staramy się z monż o rodzeństwo dla naszej 6 letniej (końcem listopada nasza córcia będzie miała 7 lat) jedynaczki (mam nadzieję, że słowo jedynaczka to takie tymczasowe).
Myślałam, że może ten miesiąc będzie lepszy 3cs, ale tempka dziś ostro zjechała w dół, więc chyba niestety trzeba go spisać na straty -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny