Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne Starania o trzeciego/czwartego malucha
Odpowiedz

Starania o trzeciego/czwartego malucha

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2017, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary piekny komplet :) w moim guscie ;)

Wiecie co to ta pogoda tak na nas wplywa. Moj maz nocny marek dzisiaj mowi ze lada chwila kladzie sie do lozka bo nawet ani grac mu sie na playu nie chce ani tv ogladac. Najwyzej sie wyspi.

Ja zaraz ide luknac czy plamie czy nie. Boli mnie podczas tych plamien zawsze lewy jajnik i to mocno mimo lekow i od razu mysle czy to nie pozamaciczna :( zwariuje.

Hilary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2017, 20:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadrobiłam Was :)

Hilary
    Super wyglądasz :) A brzuszek śliczniusi :*
    Skąd Ty masz na to wszystko tyle siły?
    Myślę, że jednak wiek dużo robi. Mam 32 lata i jednak chyba szybciej się już męczę... :P
    Śliczny komplecik dostałaś.

Mamabyc3
    Współczuję. Rozmawiałaś z mężem czemu tak się zachowuje?

Rybaaaa
    W kłótni często mówi się słowa, których się później żałuje.
    Nie żałujesz, że mu powiedziałaś, że nie jest Ci do niczego potrzebny?
    Bo ja kiedyś też coś takiego powiedziałam i bardzo żałowałam i przeprosiłam męża za te słowa.

Pysia89
    Super wieści! Bardzo się cieszę :) Gratuluję serduszka :*

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 20:11

Hilary lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 7 września 2017, 20:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A teraz co u mnie...
    Dzień za dniem leci. Tydzień zabiegany mam. Szczepionka i kontrola bioderek synka, z córką byłam u lekarza po skierowanie do poradni wad budowy i postawy, bo ma koślawość kolan :/ Ja zaliczyłam dentystkę i zakupy w galerii poczyniłam :D Kupiłam sobie fajną sukienkę i spodnie. Do tego byłam w pracy i wypełniłam wniosek o urlop wypoczynkowy, bo kończy mi się macierzyński. A i zamówiłam torty dla dzieciaków na urodziny. Dla synka świnkę Georga z dinozaurem, a dla córeczki obowiązkowo Maszę i niedźwiedzia :)

A teraz oglądam nowy odcinek Nasz nowy dom na polsacie :)

• Szyszka1 Ekspertka

Wysłany: 7 września 2017, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KOchane chciałabym dołaczyc do Was. W druga ciążę zaszłam dzięki temu portalowi między innymi, a synek ma 9 miesięcy. Chcę jak najszybciej trzecią pociechę, z róznych względów wolałabym nie zwlekać, ale... ciągle nie mam okresu:( staram się ograniczać kp, ginekolog mówi, że muszę odstawić, trudne to dla mnie... ale już sie ciesze na myśl o kolejnej ciążowej przygdzie, mimo, że u mnie to niełatwy okres w życiu;)

pozdrawiam Was serdecznie

aha - mam 36 lat (za chwilę) oraz 2 synków - 8 lat i 9 miesięcy.

c6bc98262226b9dff363104a7b4a8939.png
  • Mamabyc3 Autorytet

Wysłany: 8 września 2017, 06:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    podwójna i jak tam ? mam nadzieje ze ok

wczoraj byliśmy u szwagierki wydawało się że wszystko ok. wiec może faktycznie jakaś burzę hormonów miała. jeny mały śliczny no do zjedzenia; )

witamy szyszka

szczęśliwa on sam nie wie czemu tak się zachowuje...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2017, 06:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2017, 06:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kobietki byla tylko ta jedna plamka i cisza. Postanowilam ze spokojnie poczekam na Poniedzialkowa wizyte :)

Witaj Szyszka i trzymam kciuki zeby okres w koncu sie pojawil ;)

• aria40 Autorytet

Wysłany: 8 września 2017, 08:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwojna trzymam kciuki, żeby już nie było plamień

Dziś wizyta z wynikami kariotypów.

PodwojnaMama lubi tę wiadomość

p19udqk3fe2fd0qp.png
    Maja 15
    Julia 12
    Emilia 7
  • karolinams Autorytet

Wysłany: 8 września 2017, 08:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwojna Mama raju kobietko trzymqj się tam leż i wypoczywaj... W poniedziałek wizyta musi być wszystko dobrze.

Mamabyc NO to super ze wszystko w porządku

Szyszka witam :)

Hilary pamiętam historie Twojej nogi dlatego pytam co się dzieje, ja sama po rekonstukcji więzadła i szyciu łękotki więc jak słysze kolano to mi gorąco się robi.

PodwojnaMama lubi tę wiadomość

7u229n73melmp7nq.png

ojxezbmh697s0anz.png

Syn 13 lat,
    Syn 9 lat
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2017, 08:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aria czyli dzisiaj sie dowiecie czy to cos z genetyka u Was?

Karola leze, maz wlasnie sniadanie do lozka zapodal ;) nie moglabym miec sluzby i zeby mnie obslugiwala ;) dla czlowieka ktory ma motorek w tylku ciezkie takie lezenie, ale pogoda iscie jesienna to przynajmniej na dwor nie ciagnie i ksiazke bez wyrzutow mozns poczytac ;)

Teraz tylko weekendzik przetrwac i wizytujemy sie Kaola :)

• Hilary Autorytet

Wysłany: 8 września 2017, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Podwójna oj tam łez i się ciesz że masz takiego męża:) Wierzę że to był tylko taki incydent i wszystko z dzidzia jest ok :)

Karolinams a no właśnie ja też się cały czas boje żeby znowu nie było powtórki z tym kolanem ale na szczęście następnego dnia już mnie nie bolało

Mamabyc3 no to oby już że szwagierka było ok :)

Szczęśliwa dzięki:) no to zabiegają jesteś

Szyszka witaj :)

Aria to ciekawe co tam wyjdzie

A w ogóle nie pamiętam która z was ale pisała że w piątek ma wizytę więc czekamy na wieści

Justi77, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 8 września 2017, 10:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dzisiaj poczyniłam ostatnie zakupy do wyprawki. W aptece Gemini zakupiłam podkłady, majtki itd i do tego wzięłam jeszcze witaminy na jesień i leki bo pusto w aptece a wiadomo że teraz się zacznie i dla nas i dla dzieci i wyszła darmowa wysyłka więc super:) I męża dzisiaj wysyłam do piwnicy po ciuszki i będę w weekend prac bo mają być przejaśnienia i bez deszczu więc wszystko wyschnie ładnie mam nadzieję a mąż niestety w weekend ma do pracy to przynajmniej będę miała co robić:p i w ogóle to dostał dzisiaj premię za żniwa więc super :D

Justi77, Szczęśliwa_Mama, PodwojnaMama lubią tę wiadomość

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2017, 11:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary

Wydaję mi się jak bym to ja dopiero co robiła zakupy w gemini i pranie, prasowanie śpioszków dla synka :) a mój drugi maluszek już roczek kończy :D
    Jak ten czas leci.. szok...
    A już wiem co od niektórych dzieciaczki dostaną na urodzinki :)
    Córcia dostanie od jednej cioci grę Ratuj króliczki,od drugiej mikrofon z dyktafonem, od trzeciej lalkę bobasa sikającego z nocnikiem, a my kupimy jej z firmy Smoby opiekunkę (taki zestaw z krzesełkiem do karmienia, wanienką, przewijakiem i bujaczkiem/łóżeczkiem). Myślę, że będzie zachwycona.
    Synek dostanie samolot Śmiałek ze Smily Play, wóz strażacki Adaś z Clementoni, statek piracki z firmy Tomy (zabawka do wody), a od nas interaktywną Myszkę Mickey z Clementoni, smartfona ze Smily Play i chyba skuszę się jeszcze na tego hipcia z Dumela :)

Hilary lubi tę wiadomość

• Basik83 Autorytet

Wysłany: 8 września 2017, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie a ja dzis bez sily ..ale w sumie zadna nowosc hahhah....

a tak to nic ciekawego moje mlodsze dziecie juz dwie 5tki w szkole wczoraj dostalo :)

Aria daj znac co tam wyszlo

Szyszka witaj

Podwojna ty sie tam oszczedzaj.

iv09i09kqbjpvj1e.png
    Madzia 2006❤Zuzia 2008
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 8 września 2017, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczeslwa o jajcu ale bedzie radochy z tylu zabawek :O
    Ja teraz szukam zabawek dla dzieci bo chcemy kupic za tá premiem tzn dla synka pewnie cos z Brudera jak co roku a dla cork chyba wezme zestaw dla lalki taki jak Ty piszesz ze lozeczko, nosidelko i krzeselko ale z Doris na allegro znalazlam podoba mi sie ten wzor czarny w kropki no i mozna poskladac i duzo miejsca nie zajmie.
    Za to od Wiki mysle kupic im dla corki domek dumel a dla syna mapé taka interaktywna ale to juz jak sie malutka urodzi

Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 8 września 2017, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basik no i super od razu 5 na poczatek roku :) Przesylam sily !

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2017, 12:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary
    Odkrywczy domek z Dumela jest bardzo fajny :) Córeczka ma i chętnie się nim bawiła. Teraz synek jest nim zaczarowany :D
    Zestaw z Doris też oglądałam, tylko że córka ma już gondolę, spacerówkę i nosidełko :) he he
    Teraz moja przyjaciółka napisała, że właśnie kurier przyniósł prezenty :P
    dla mojej córci ciastolina lodziarnia, a dla synka traktor farmera z Dumela.
    No to trzeba chyba zakupić kojejny chomik na nowe zabawki :P
    Ja byłam 2 tygodnie temu na urodzinkach dzieci mojej przyjaciółki (bo też razem robi) i jej córeczce na roczek kupiłam kaczuszkę interaktywną, a dla synka 5 lat spodnie, bluzeczkę, duuużo żelków i cukierki :P bo podobno ma fazę na żelki.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2017, 12:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak w ogóle niedługo gwiazdka.... i znowu prezenty :P
    co ja znowu wymyślę :P

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 września 2017, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hilary i dziewczyny, które są w 3 ciąży albo się starają o 3 skarba :)

Mąż/partner nie kręcił nosem na 3 dziecko? Ja chyba będę musiała trochę popracować nad mężusiem w tej sprawie :P

• Hilary Autorytet

Wysłany: 8 września 2017, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczesliwa wlasnie slyszalam ze ten domek jest super tylko jestem ciekawa czy moja nie jest juz za duza ale w sumie tam jest podane ze do 3 lat a zaraz druga cora sie urodzi to by bylo dla niej no chyba ze wymysle cos innego...
    My na swieta nic dzecom nie kupujemy bo dostaja prezenty od rodziny z mojej strony i z meza strony plus od chrzestnych wiec sporo tego wiec juz my nic nie kupujemy zeby nie bylo za duzo tego...a od rodzny to tez raczej powiem tak jak w tamtym roku zeby sie zlozyli na jakis jeden czy dwa wieksze prezenty zeby tez tych zabawek duzo sie nie walalo...dla synka moze teleskop a dla corki moze rower biegowy

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
  • Hilary Autorytet

Wysłany: 8 września 2017, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczeslwa u mnie nie krecl nosem, ale ze szybko sie udalo za pierwszym cyklem to jak sie dwoedzial to byl troche w szoku, myslal ze troche to potrwa i np w miedzyczasie zdam prawko ja w sumie tez tak myslalam, no i troche taki przybity chodzl przez tydzien bo doszly go mysli ze sobie nie poradzimy itd a potem juz sie przyzwyczail i jest ok :)

klz9p07wk3z5zdsc.png
    klz9krhmmzw6dq0d.png
    qb3ckqi19gcnrf68.png
‹‹ 268 269 270 271 272 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ