Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHilary piekny komplet w moim guscie
Wiecie co to ta pogoda tak na nas wplywa. Moj maz nocny marek dzisiaj mowi ze lada chwila kladzie sie do lozka bo nawet ani grac mu sie na playu nie chce ani tv ogladac. Najwyzej sie wyspi.
Ja zaraz ide luknac czy plamie czy nie. Boli mnie podczas tych plamien zawsze lewy jajnik i to mocno mimo lekow i od razu mysle czy to nie pozamaciczna zwariuje.Hilary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNadrobiłam Was
Hilary
Super wyglądasz A brzuszek śliczniusi :*
Skąd Ty masz na to wszystko tyle siły?
Myślę, że jednak wiek dużo robi. Mam 32 lata i jednak chyba szybciej się już męczę...
Śliczny komplecik dostałaś.
Mamabyc3
Współczuję. Rozmawiałaś z mężem czemu tak się zachowuje?
Rybaaaa
W kłótni często mówi się słowa, których się później żałuje.
Nie żałujesz, że mu powiedziałaś, że nie jest Ci do niczego potrzebny?
Bo ja kiedyś też coś takiego powiedziałam i bardzo żałowałam i przeprosiłam męża za te słowa.
Pysia89
Super wieści! Bardzo się cieszę Gratuluję serduszka :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 września 2017, 20:11
Hilary lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA teraz co u mnie...
Dzień za dniem leci. Tydzień zabiegany mam. Szczepionka i kontrola bioderek synka, z córką byłam u lekarza po skierowanie do poradni wad budowy i postawy, bo ma koślawość kolan Ja zaliczyłam dentystkę i zakupy w galerii poczyniłam Kupiłam sobie fajną sukienkę i spodnie. Do tego byłam w pracy i wypełniłam wniosek o urlop wypoczynkowy, bo kończy mi się macierzyński. A i zamówiłam torty dla dzieciaków na urodziny. Dla synka świnkę Georga z dinozaurem, a dla córeczki obowiązkowo Maszę i niedźwiedzia
A teraz oglądam nowy odcinek Nasz nowy dom na polsacie -
KOchane chciałabym dołaczyc do Was. W druga ciążę zaszłam dzięki temu portalowi między innymi, a synek ma 9 miesięcy. Chcę jak najszybciej trzecią pociechę, z róznych względów wolałabym nie zwlekać, ale... ciągle nie mam okresu:( staram się ograniczać kp, ginekolog mówi, że muszę odstawić, trudne to dla mnie... ale już sie ciesze na myśl o kolejnej ciążowej przygdzie, mimo, że u mnie to niełatwy okres w życiu;)
pozdrawiam Was serdecznie
aha - mam 36 lat (za chwilę) oraz 2 synków - 8 lat i 9 miesięcy. -
podwójna i jak tam ? mam nadzieje ze ok
wczoraj byliśmy u szwagierki wydawało się że wszystko ok. wiec może faktycznie jakaś burzę hormonów miała. jeny mały śliczny no do zjedzenia; )
witamy szyszka
szczęśliwa on sam nie wie czemu tak się zachowuje...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 września 2017, 06:11
-
nick nieaktualny
-
Podwojna Mama raju kobietko trzymqj się tam leż i wypoczywaj... W poniedziałek wizyta musi być wszystko dobrze.
Mamabyc NO to super ze wszystko w porządku
Szyszka witam
Hilary pamiętam historie Twojej nogi dlatego pytam co się dzieje, ja sama po rekonstukcji więzadła i szyciu łękotki więc jak słysze kolano to mi gorąco się robi.
PodwojnaMama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAria czyli dzisiaj sie dowiecie czy to cos z genetyka u Was?
Karola leze, maz wlasnie sniadanie do lozka zapodal nie moglabym miec sluzby i zeby mnie obslugiwala dla czlowieka ktory ma motorek w tylku ciezkie takie lezenie, ale pogoda iscie jesienna to przynajmniej na dwor nie ciagnie i ksiazke bez wyrzutow mozns poczytac
Teraz tylko weekendzik przetrwac i wizytujemy sie Kaola -
Podwójna oj tam łez i się ciesz że masz takiego męża:) Wierzę że to był tylko taki incydent i wszystko z dzidzia jest ok
Karolinams a no właśnie ja też się cały czas boje żeby znowu nie było powtórki z tym kolanem ale na szczęście następnego dnia już mnie nie bolało
Mamabyc3 no to oby już że szwagierka było ok
Szczęśliwa dzięki:) no to zabiegają jesteś
Szyszka witaj
Aria to ciekawe co tam wyjdzie
A w ogóle nie pamiętam która z was ale pisała że w piątek ma wizytę więc czekamy na wieści
Justi77, Szczęśliwa_Mama lubią tę wiadomość
-
A ja dzisiaj poczyniłam ostatnie zakupy do wyprawki. W aptece Gemini zakupiłam podkłady, majtki itd i do tego wzięłam jeszcze witaminy na jesień i leki bo pusto w aptece a wiadomo że teraz się zacznie i dla nas i dla dzieci i wyszła darmowa wysyłka więc super:) I męża dzisiaj wysyłam do piwnicy po ciuszki i będę w weekend prac bo mają być przejaśnienia i bez deszczu więc wszystko wyschnie ładnie mam nadzieję a mąż niestety w weekend ma do pracy to przynajmniej będę miała co robić:p i w ogóle to dostał dzisiaj premię za żniwa więc super
Justi77, Szczęśliwa_Mama, PodwojnaMama lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHilary
Wydaję mi się jak bym to ja dopiero co robiła zakupy w gemini i pranie, prasowanie śpioszków dla synka a mój drugi maluszek już roczek kończy
Jak ten czas leci.. szok...
A już wiem co od niektórych dzieciaczki dostaną na urodzinki
Córcia dostanie od jednej cioci grę Ratuj króliczki,od drugiej mikrofon z dyktafonem, od trzeciej lalkę bobasa sikającego z nocnikiem, a my kupimy jej z firmy Smoby opiekunkę (taki zestaw z krzesełkiem do karmienia, wanienką, przewijakiem i bujaczkiem/łóżeczkiem). Myślę, że będzie zachwycona.
Synek dostanie samolot Śmiałek ze Smily Play, wóz strażacki Adaś z Clementoni, statek piracki z firmy Tomy (zabawka do wody), a od nas interaktywną Myszkę Mickey z Clementoni, smartfona ze Smily Play i chyba skuszę się jeszcze na tego hipcia z Dumela
Hilary lubi tę wiadomość
-
Szczeslwa o jajcu ale bedzie radochy z tylu zabawek
Ja teraz szukam zabawek dla dzieci bo chcemy kupic za tá premiem tzn dla synka pewnie cos z Brudera jak co roku a dla cork chyba wezme zestaw dla lalki taki jak Ty piszesz ze lozeczko, nosidelko i krzeselko ale z Doris na allegro znalazlam podoba mi sie ten wzor czarny w kropki no i mozna poskladac i duzo miejsca nie zajmie.
Za to od Wiki mysle kupic im dla corki domek dumel a dla syna mapé taka interaktywna ale to juz jak sie malutka urodziSzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHilary
Odkrywczy domek z Dumela jest bardzo fajny Córeczka ma i chętnie się nim bawiła. Teraz synek jest nim zaczarowany
Zestaw z Doris też oglądałam, tylko że córka ma już gondolę, spacerówkę i nosidełko he he
Teraz moja przyjaciółka napisała, że właśnie kurier przyniósł prezenty
dla mojej córci ciastolina lodziarnia, a dla synka traktor farmera z Dumela.
No to trzeba chyba zakupić kojejny chomik na nowe zabawki
Ja byłam 2 tygodnie temu na urodzinkach dzieci mojej przyjaciółki (bo też razem robi) i jej córeczce na roczek kupiłam kaczuszkę interaktywną, a dla synka 5 lat spodnie, bluzeczkę, duuużo żelków i cukierki bo podobno ma fazę na żelki. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Szczesliwa wlasnie slyszalam ze ten domek jest super tylko jestem ciekawa czy moja nie jest juz za duza ale w sumie tam jest podane ze do 3 lat a zaraz druga cora sie urodzi to by bylo dla niej no chyba ze wymysle cos innego...
My na swieta nic dzecom nie kupujemy bo dostaja prezenty od rodziny z mojej strony i z meza strony plus od chrzestnych wiec sporo tego wiec juz my nic nie kupujemy zeby nie bylo za duzo tego...a od rodzny to tez raczej powiem tak jak w tamtym roku zeby sie zlozyli na jakis jeden czy dwa wieksze prezenty zeby tez tych zabawek duzo sie nie walalo...dla synka moze teleskop a dla corki moze rower biegowySzczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość
-
szczeslwa u mnie nie krecl nosem, ale ze szybko sie udalo za pierwszym cyklem to jak sie dwoedzial to byl troche w szoku, myslal ze troche to potrwa i np w miedzyczasie zdam prawko ja w sumie tez tak myslalam, no i troche taki przybity chodzl przez tydzien bo doszly go mysli ze sobie nie poradzimy itd a potem juz sie przyzwyczail i jest ok
Szczęśliwa_Mama lubi tę wiadomość