Starania o trzeciego/czwartego malucha
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Tak ja z wierzchu też smaruje jajkiem ale w środku nie pomyślałam a to dobry pomysł żeby właśnie ten cukier się nie rozsypywał więc fajnie że napisałam Justii
Piekę 15/20 minut widać że są już zarumienione. Jak za długo się pieką to są takie bardziej twarde
JustyśkaG ale super !
Basik83, Justi77, Pysia89 lubią tę wiadomość
-
Justi77 wrote:Basiu, wiem ,że Ci ciężko przebaczyć, przeczytałam Twoją historię...Nie wiem czy też dałabym radę, nie wiem....
Sloneczko ta historia to kropla w morzu...
Pysiu skupiam sie na rodzinie poniewaz bez tego bym chyba oszalała..A nigdy nie bylam tak blisko Boga jak teraz...a zaczeło sie jakies 3 lata temu...
wczesniej wierzyłąm modlilam sie itd ale ...tobylo inne.
pewnie można jeszcze bardziej ale moze ja jeszcze do tego nie dorosłam. -
nick nieaktualnyBasiu....
Ja też dopiero małym kroczkami do Boga, wcześniej raz na ruski rok się modliłam, do kościoła praktycznie nie chodziłąm. Teraz modlę się codziennie, czasami kilka razy nawet, do kościoła chodzę, nie tak często jak chciałabym ,ale kilka razy w miesiącu,bywa,że nie mam potrzeby czyt. nie chce mi się,ale wiem,że trzeba się przemóc ....
Też dorastam,wzrastam jakkolwiek.... -
nick nieaktualny
-
Lecę ja już spać dziewczyny bo juz po Azja express a jutro tak po 7 muszę wstać...ciekawe czy zasnę bo się denerwuje co to jutro bedzie ale tez sie ciesze bo najpierw mam usg wiec sie dowiem jak sie ma malutka i ile wazy... Mam tylko nadzieję że nie trafię znowu na tego gina idiote co ostatnio :o moja gin na pewno nie będzie robić bo ona w czwartki jest na dole w gabinecie bo właśnie potem mam wizytę u niej...
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOooo to dogada się Twój Jaś z moim M. mój jest bramkarzem i ma zajawkę na trenera!
EDIT: Nudzi się chomik Basiu to świruje, hihi, jak byłam mała to miałam chomika i sprawdzałam jego wytrzymałość, marnie skończył.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 października 2017, 23:22
-
dzień dobry
ja mam prawie koniec remontu dziś sprzątanie także jutro już chyba normalny dzień i chyba nadrobie co napisaliście
justyska gratki oby pięknie ciemiała
mi brzuch opadł wiec może chociaż nie przenoszę malego CHOCIAŻ nie wiem z młodsza to mi w 36tc opadł a urodziłam w 41 także nie nastawiam się bym miała w ciągu miesiąca miała urodzić, alecz torbę smakowałam heh i zaczynam brać się jutro za pranie dla małego. jak dla mnie za miesiąc mogę iść na porodowke nie obraze się
Hilary nie będę szukała wstecz o której masz dziś wużyte bo jak pamiętam dziś masz kolejna.Hilary, Basik83, Pysia89, Justi77 lubią tę wiadomość
-
witam kochane słoneczka
hilary kciuki za usg i wizyte
Mamabyc...jak juz dobrze ze ten remont sie juz wreszcie konczy bedziesz sie mogla skupic bardziej na sobie i zyciu codziennym .
co do chomikow ten nasz to jak tresowany wyczuje jedzenie jakiekolwiek to wspina sie po klatcce niczym gimnastyczka na sali gimnastycznej hhaha lazi po tych drucianych szczebelkach dookola klatki ...
dzis jakos ponuro narazie na zewnatrz pospalabym no ale coz szkola dzieci itd..
Justi juz odp.wczoraj zasnelam z tel w receJusti77, Hilary lubią tę wiadomość
-
Hej, Mama, Hilary, Basik, ale ten czas leci, dopiero latałtście na prenatalne .
Mama, super, że już remont za Wami. Chomiki miałam w dzieciństwie, potem szczury. Fajnie jest obserwować co wyprawiają
Dziewczyny, robiłam test 6dpo (hihihihi, wiem, wiem, wcześnie, szczególnie, że szanse marniuteńkie), no i biel oczywiście. I wiecie, co, to jest straszne, ale ja zaczynam wątpić w to, czego chcę. Czasem mam wkręt na 4 ciążę, a czasem sobie tego nie wyobrażam. Nie, że mi przestaje zależeć, bo pewnie byłoby fajnie, ale... hmmm.... nie wiem, jak to określić. Straszny mam mętlik w głowie od tego. Szczególnie po majowym poronieniu, kiedy dotarło do mnie, że taki scenariusz też się zdarza, to już nie jestem taka odważna z planami. Nie wiem...
Hilary, Daven lubią tę wiadomość