start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
gosia2020 wrote:Mój mąż chyba pozytywnie zwariował, po pracy jak gdyby nic podszedł do mnie z jakimś pudełeczkiem, troche byłam zaskoczona bo tak naprawde po jego minie mogłam się różnych rzeczy spodziewać... ale jednak moje przeczucia się pomyliły. Gdy otworzyłam pudełeczko zobaczyłam test ciążowy owinięty czerwoną wstążeczką... To było nic... powiedział że mimo wstydu wszedł do apteki z myślą że jego test przyniesie szczęście
A kiedy testujesz? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Dziewczyny co myslicie.
Moje plamienie ma domieszki krwi, powinnam to uznac za 1 dzien okresu? Zaczac nowy cykl??
Nie wiem co robic..Plumb80, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudiaa wrote:a co to jest ta niewspolmiernosc porodowa?
Niewspółmierność porodowa, czyli inaczej miednicowo-główkowa, polega na tym, że miednica ciężarnej kobiety jest zbyt mała w stosunku do główki dziecka, co uniemożliwia poród drogami naturalnymi. Jest to bezwzględne wskazanie do cesarskiego cięcia. -
nick nieaktualnyPlumb80 wrote:Niewspółmierność porodowa, czyli inaczej miednicowo-główkowa, polega na tym, że miednica ciężarnej kobiety jest zbyt mała w stosunku do główki dziecka, co uniemożliwia poród drogami naturalnymi. Jest to bezwzględne wskazanie do cesarskiego cięcia.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia nie robilam testu, bo od dzisiaj plamie. Teraz juz widze czerwony sluz..
Ost cykl mialam 27 dni i w sumie dzisiaj jest 27 dzien, ale owu mialam pozniej, takze moja faza luealna trwa tylko 12 dni..
Zawsze mialam plamienia przed @ ( tzn od czasu poronienia).. I teraz to plamienie jakby krotsze bo sybciej @... Poczekam dk wieczora i zobacze jak sie rozwinie.. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny wróciłam od gina MASAKRA!!!!
utwierdziłam sie w przekonaniu że na NFZ nic nie da się załatiwć!!!
Wchodze powiedziałamże chce Cytologie i USG a on że USG na następnej wizycie bo teraz to bym musiała zapłacić!!!
no i szlak mnie już trafił!!!
murzyn obrzydły tak mnie wnerwił że ja pierd...le!!
pobrał cytologie i zadowolony!!
no to mu pokazuje wyniki TSH (2,92 ) i prolaktynę (,9 ) zrobione w 5dc no i mówie że staramy sie o dziecko że 1,5 roku bez zabezpieczenia a tak około 6 miesiecy próbujemy w dni płodne trafiać i ze mierze temperature i wiem kiedy owulacja itd.
A on jebany że wynik dobre i zaczyna mi roztłuaczać jak sie dzieci robi ( jakbym ku..a tego nie wiedział !!!
na USG mam termin na 16 grudnia!!! w du..ie mam to wszystko
zła jestem jak cholera!!
ciekawe co jutro endo odwali tez na NFZ idę