start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitam Was wszystkie po pracowitym weekendzie. Widzę że pojawiają się nowe twarze które również bardzo serdecznie witam:) Dziś rano robiłam test i niestety negatywny. Za 3 dni mam dostać @ więc zobaczymy co będzie ;/ Ale do końca mam jednak nadzieję że się udało Życzę miłego dnia kochane! :*
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Hej dziewczyny!
Moge do Was dolaczyc? Okres mialam 2.10.. Mam teraz plodne (taka mam nadzieje). Wczoraj test owu byl pozytywny, temperatura od 3-4 dni stoi i ani drgnie...
Milego dnia
Siadaj wygodnie,rozgość się Kochana No i powodzenia życzę
Tylko udostępnij wykres Kochana,co będziemy mogły dopingować i doradzaćWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2013, 10:08
Ruda27 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziekuje za przyjecie
To moj 3 cykl staran po poronieniu... Staralam sie nie wkrecac, ale jak przyszly dni plodne to ciagle o tym mysle..
JustynaS trzymam kciuki, za dwie sliczne kreseczki
A jak u Was, wiem ze juz pewnie o tym pisalyscie, ale jak wam sie chce mozecie napisac jak dlugo walczycie o dzidzie?
Plumb80 a jak sie go udostepnia?:pWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2013, 10:12
-
nick nieaktualnyWitam was moje kochane kobietki :)Jestem strasznie zmęczona, ale w sumie dobrze bo wczorajszy czas na kręgielni ze znajomymi sprawił że przez chwilę zapomniałam o dziecku :)Ale niestety to było tylko wczoraj a dziś jest kolejny dzień, i znów myśle o tym żeby ta fasolka wkońcu zakiełkowała w moim brzuszku. Nie przejmuję się tym że się nie udaje,że ciągle muszę czekać jak co miesiąć przychodzi @, wtedy jest kolejna nadzieja, i kolejna wiara na to że wkońcu zobaczy się te upragnione || kreseczki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2013, 11:29
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
Ruda27 wrote:Dziekuje za przyjecie
To moj 3 cykl staran po poronieniu... Staralam sie nie wkrecac, ale jak przyszly dni plodne to ciagle o tym mysle..
A jak u Was, wiem ze juz pewnie o tym pisalyscie, ale jak wam sie chce mozecie napisac jak dlugo walczycie o dzidzie?
mi właśnie wskoczył 5miesiąc staran...
z moim synkiem zaszłam w ciąże w 2cyklu, w drugiej ciąży zaszłam w 1cyklu, ale niestety ciąży nie donosiłam teraz już mi się wydaję że tak długo czekam.. wiem że do nic tak naprawdę w porówninu z tym że niektórzy starają się latami o dzidziusia.... -
nick nieaktualnyKada przykro mi ze @ przyszla, wiem jakie to rozczarowanie..
Karmelek, ciezkie jest to czekanie sama wiem o tym.. Ale masz juz synka czego ci zazdroszcze..
Wiem, ze wiele kobiet stara sie latami, ale tez wiele kobiet od razu zachodzi bez problemow.. na nas tez przyjdzie kolej. Musimy walczyc!! -
hej Kada bardzo mi przykro ale się nie załamuj bo na pewno kolejny cykl będzie szczęśliwy...a u mnie na razie bez zmian...@ nie ma ale ciąży też jakoś nie czuję..testować będę w piątek...ale myśle za za to zatrzymanie @ odpowiada ta nieszczęsna torbiel...choć pojawił się objaw częstego latania do kibelka...pozd
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Dziekuje za przyjecie
JustynaS trzymam kciuki, za dwie sliczne kreseczki
Plumb80 a jak sie go udostepnia?:p -
nick nieaktualny