start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnymungo wrote:dzięki Gosia
ale kiedyś, kiedyś koleżanka przynosiła na zajęcia szyszki zrobione za bazie Marsów, tylko za czorta nie pamiętam przepisu.
jak nie znajdę tego "marsowego" to wykorzystam, któryś z Twoich
buziaczki Kochana :*
Chyba wiem o co ci chodzi
Dodajesz 4-5 batonów Mars,10 dkg masła,3 szklanki ryżu preparowanego
W garnuszku (najlepiej o grubym dnie) rozpuszczasz na gładką masę masło i pokrojone batony Mars. Nie gotować. No i później jak w moim przepisie dodajesz ryż i mieszasz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2013, 18:24
mungo, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
to na poprawę humoru:
Młode małżenstwo u ginekologa dowiaduje się, że będą mieli dziecko. Młody żonkos pyta:
- Panie doktorze a jak z "tymi" sprawami w czasie ciąży można czy nie?
Lekarz:
- W pierwszym trymestrze można bez obaw, normalnie po bożemu, w drugim trymestrze proponuje na pieska - od tyłu bo bezpiecznie dla przyszłej mamusi, a w trzecim trymestrze to tylko i wyłącznie na wilka.
- A można wiedzieć panie doktorze jak to jest na wilka?
- Leżysz pan koło nory i wyjesz!celia, mycha28, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
Płynie stado plemników jajowodem. Nagle jeden słabiutki, który płynie ostatni, krzyczy:
- Panowie, zdrada, jesteśmy w odbycie - wracajmy!
Całe stado w tył zwrot, a ten plynąc dalej mruczy pod nosem:
- I tak rodzą się geniusze.celia, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
dziewczyny a jak to jest z tymi testami owulacyjnymi? Bo ja dzisiaj zrobiłam sobie pierwszy raz bo nigdy wcześniej nie robiłam i tak z ciekawości i wyszła mocno różowa kreska kotrolna i druga najpierw była tylko cieniem a po 5 min. była widoczna ale był to jaśniejszy kolor różu od tej kontrolnej. Czy li zbliża się owulacja czy to tak zawsze jest że są dwie?
podpowiedzcie mi go gapa jestem :p -
Część moje gwiazdeczki kochaniutki!!!!
Na wstępie przepraszam że tak rzadko bywam ale k...!!!! mam tyle pracy że już rzygać mi się chce jak sobie pomyślę że tak do końca miesiąca ale cóż z czegoś żyć muszę.. Padam na ryjek bo pracuję po 13H ale pamiętajcie o mnie bo zawsze do Was zaglądam moje ANIOŁECZKI NAJDROŻSZE.. Całuję każdą po kolei:*:*:*:*Margotka87, Ruda27, mycha28, Plumb80 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
aaaa no to dziękuję za informację, bo w końcu zwątpiłam o co chodzi z tymi kolorami :p :*