start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ruda no napisałam Ci pod Twoim wykresem kochana.. Pewnie że pamiętam i tu będzie mi łatwiej Cię wspierać bo uwielbiam moje dziewczynki tu jest inna atmosfera i dziewczyny są WSPANIAŁE:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2013, 21:32
Plumb80 lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
kada24 wrote:bedziemy dalej dzialac akurat owulacja trafi akurat w nasza 5 rocznice
no i tak trzymaj powodzenia
mungo u mnie 5 z ovu a tak wogóle to 1,5 roku bez zabezpieczenia ale gdzieś z 6 miesięcy z trafianiem w dni płodne ( wcześniej 5 lat tabletki anty ) -
wpadłam dziewczynki tylko na chwilkę żeby zajrzec co tu u was słychać i byc na bieżąco i ile to mozliwe bo coraz wiecej nas i wiecej tematów
życzę każdej dobrej nocki i owocnych staranek
buziakiPlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:jejusku jaki ja mam dzis placzliwy nastroj niech mnie ktoras mlotkiem potraktuje bo zwariuje
Margotka87 lubi tę wiadomość
-
Plumb80 wrote:Jak ja Cię zaraz potraktuję...!!!! Nie płakać,tylko cycki do przodu i z uśmiechem do sypialni do męża marsz Od razu błogo się zrobi A poza tym Kochana - pozytywne nastawienie to połowa sukcesu przy starankach !!! Otrzyj łzy i do dzieła Buziak CMOK
Kochana chłopa mam w pracy niestety ale dzieki Wam juz humorek lepszy a ten moj sluz dalej mnie zadziwia ale sie nie nakrecam chociaz tak mialam w pierwszej ciazy albo nawet psychika mi juz plata figlePlumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:No wlasnie widze jak milo sobie piszecie mam nadzieje, ze tez zostane przez was pozytywnie przyjeta
No tak,to tyle ;P
Pozdrawiam Dziewczynki moje kochane
Miłej nocy,bardzo udanej stosunkowo MuaMargotka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMargotka87 wrote:Kochana chłopa mam w pracy niestety ale dzieki Wam juz humorek lepszy a ten moj sluz dalej mnie zadziwia ale sie nie nakrecam chociaz tak mialam w pierwszej ciazy albo nawet psychika mi juz plata figle
Na razie musisz poobserwować ten śluz.Może się zmienić za parę dni. A jak nie,to może baby się szykuje - życzę tego Będę patrzeć na Twój wykres,zobaczymy co z tego wyjdzieMargotka87 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMargotka to najlepiej isc spac i nie rozmyslac za duzo.. Jutro bedzie nowy piekniejszy dzien coraz blizej i bedziesz wiedziala na czym stoisz (czyli 2kreseczki)
Plumb dzieki za mile slowa spij dobrze i wiesz co Ci powiem? Zazdroszcze ci ze jestes w anglii mielismy z moim na pare dni jechac teraz, ale przekladamy na przyszly rok.. Kocham londyn:p
Dokanczam moje ziolka sroki i uciekam sie wtulic do spiacego juz meza dobranoc kochane!Margotka87, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRuda27 wrote:Margotka to najlepiej isc spac i nie rozmyslac za duzo.. Jutro bedzie nowy piekniejszy dzien coraz blizej i bedziesz wiedziala na czym stoisz (czyli 2kreseczki)
Plumb dzieki za mile slowa spij dobrze i wiesz co Ci powiem? Zazdroszcze ci ze jestes w anglii mielismy z moim na pare dni jechac teraz, ale przekladamy na przyszly rok.. Kocham londyn:p
Dokanczam moje ziolka sroki i uciekam sie wtulic do spiacego juz meza dobranoc kochane! -
dzień dobry Laseczki
u mnie taka mgła, że świata nie widać jak ja nie cierpię jesieni
niech się w końcu pojawi zielone światełko i doda energii
ps.
odkryłam wczoraj nowy sposób na odetkanie zatkanego noska
-BZYKANKO-
miłego dzionkaMargotka87, mycha28, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
Och Wy moje dziewczynki jak Was czytam to gęba mi się śmieje i od rana z dobrym nastrojem do pracy ruszam...
Ruda już Cie dziewczyny przyjęły nie ma co się rozdrabniać hehe są wspaniałe ja już to wiem a pozytywnie zakręcona Nasza Aneta (Plumb)daje kopala w dupala aby podnieść się jak ma się zły dzień...
Życzę Wam aniołki dobrego dnia Cmokam:)Margotka87, Ruda27, Plumb80 lubią tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link]