Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się - ogólne start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
Odpowiedz

start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2013, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej paulia kochana:) pamietasz mnie? :) zawitalam tutaj do was i obserwuje swoja temperaturke :)

Ja dzisiaj 2 dzien kreska mocna pozytywna.. Oby jutro tempearura sie zmienila :p

Slodkich snow sloneczka :)

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja znowu spac nie pojde do 2 :/

zpbndf9hsafopz9u.png
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda no napisałam Ci pod Twoim wykresem kochana.. Pewnie że pamiętam i tu będzie mi łatwiej Cię wspierać bo uwielbiam moje dziewczynki tu jest inna atmosfera i dziewczyny są WSPANIAŁE:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2013, 21:32

Plumb80 lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]relg2n0a30cpa83g.png[/link]
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A i Witam cie kochana oczywiście gorąco... Tu jest inaczej niż na m jak mama sama się przekonasz:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2013, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No wlasnie widze jak milo sobie piszecie :) mam nadzieje, ze tez zostane przez was pozytywnie przyjeta :)

Plumb80, mungo lubią tę wiadomość

• mycha28 Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 22:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kada24 wrote:
    bedziemy dalej dzialac akurat owulacja trafi akurat w nasza 5 rocznice :) :D

no i tak trzymaj :) powodzenia :)

mungo u mnie 5 z ovu a tak wogóle to 1,5 roku bez zabezpieczenia ale gdzieś z 6 miesięcy z trafianiem w dni płodne :P ( wcześniej 5 lat tabletki anty )

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • mycha28 Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wpadłam dziewczynki tylko na chwilkę żeby zajrzec co tu u was słychać i byc na bieżąco i ile to mozliwe bo coraz wiecej nas i wiecej tematów :P

życzę każdej dobrej nocki i owocnych staranek :D
    buziaki

Wojtus 2530 g, 50 cm <3 Szymus 2380 g, 50 cm <3
    201602151781.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2013, 22:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    jejusku jaki ja mam dzis placzliwy nastroj :( niech mnie ktoras mlotkiem potraktuje bo zwariuje :)
    Jak ja Cię zaraz potraktuję...!!!! Nie płakać,tylko cycki do przodu i z uśmiechem do sypialni do męża marsz :) Od razu błogo się zrobi :) A poza tym Kochana - pozytywne nastawienie to połowa sukcesu przy starankach !!! Otrzyj łzy i do dzieła :) Buziak CMOK

Margotka87 lubi tę wiadomość

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plumb80 wrote:
    Jak ja Cię zaraz potraktuję...!!!! Nie płakać,tylko cycki do przodu i z uśmiechem do sypialni do męża marsz :) Od razu błogo się zrobi :) A poza tym Kochana - pozytywne nastawienie to połowa sukcesu przy starankach !!! Otrzyj łzy i do dzieła :) Buziak CMOK

Kochana chłopa mam w pracy niestety :( ale dzieki Wam juz humorek lepszy :) a ten moj sluz dalej mnie zadziwia :D ale sie nie nakrecam chociaz tak mialam w pierwszej ciazy :) albo nawet psychika mi juz plata figle :D

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2013, 22:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    No wlasnie widze jak milo sobie piszecie :) mam nadzieje, ze tez zostane przez was pozytywnie przyjeta :)
    Już zostałaś - witaj,tylko z góry ostrzegam - jesteśmy nieźle zakręcone... A wiesz,kto z kim przystaje...
    No tak,to tyle ;P
    Pozdrawiam Dziewczynki moje kochane <3
    Miłej nocy,bardzo udanej stosunkowo ;) Mua

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 22:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kolorowych Plumb :*

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2013, 22:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka87 wrote:
    Kochana chłopa mam w pracy niestety :( ale dzieki Wam juz humorek lepszy :) a ten moj sluz dalej mnie zadziwia :D ale sie nie nakrecam chociaz tak mialam w pierwszej ciazy :) albo nawet psychika mi juz plata figle :D
    Buuuuuuuuu...to leżysz i wyjesz w sypialni za mężem :P No nie chcę myśleć,co się będzie działo po powrocie z pracy,po takiej tęsknocie ;)
    Na razie musisz poobserwować ten śluz.Może się zmienić za parę dni. A jak nie,to może baby się szykuje - życzę tego :) Będę patrzeć na Twój wykres,zobaczymy co z tego wyjdzie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2013, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kolorowych z fajerwerkami snów :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2013, 23:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Margotka to najlepiej isc spac i nie rozmyslac za duzo.. Jutro bedzie nowy piekniejszy dzien :) coraz blizej i bedziesz wiedziala na czym stoisz :) (czyli 2kreseczki)

Plumb dzieki za mile slowa :) spij dobrze :) i wiesz co Ci powiem? Zazdroszcze ci ze jestes w anglii :) mielismy z moim na pare dni jechac teraz, ale przekladamy na przyszly rok.. Kocham londyn:p

Dokanczam moje ziolka sroki i uciekam sie wtulic do spiacego juz meza :) dobranoc kochane!

Margotka87, Plumb80 lubią tę wiadomość

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 14 października 2013, 23:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda chetnie bym poszla spac ale mam ostatnio z tym problem :( a tobie kolorowych Kochana :*

zpbndf9hsafopz9u.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2013, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobranoc dziewczęta i kończę optymistycznym akcentem ;)
    http://youtu.be/VOlzHrqaF4o

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 października 2013, 23:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ruda27 wrote:
    Margotka to najlepiej isc spac i nie rozmyslac za duzo.. Jutro bedzie nowy piekniejszy dzien :) coraz blizej i bedziesz wiedziala na czym stoisz :) (czyli 2kreseczki)

Plumb dzieki za mile slowa :) spij dobrze :) i wiesz co Ci powiem? Zazdroszcze ci ze jestes w anglii :) mielismy z moim na pare dni jechac teraz, ale przekladamy na przyszly rok.. Kocham londyn:p

Dokanczam moje ziolka sroki i uciekam sie wtulic do spiacego juz meza :) dobranoc kochane!
    Dziękuję Kochana - jesteśmy tutaj zadowoleni z życia. Zamierzamy zostać na stałe. A jesteśmy już 5 lat i 7 miesięcy w Anglii i jest super :)

• mungo Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzień dobry Laseczki :)

u mnie taka mgła, że świata nie widać :( jak ja nie cierpię jesieni :(
    niech się w końcu pojawi zielone światełko i doda energii :) :) :)

ps.
    odkryłam wczoraj nowy sposób na odetkanie zatkanego noska :)
    -BZYKANKO-
    :) :) :) :) :)

miłego dzionka :)

Margotka87, mycha28, Plumb80 lubią tę wiadomość

1usadf9hyf2qs1an.png
  • Paulia87 Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Och Wy moje dziewczynki jak Was czytam to gęba mi się śmieje i od rana z dobrym nastrojem do pracy ruszam...
    Ruda już Cie dziewczyny przyjęły nie ma co się rozdrabniać hehe są wspaniałe ja już to wiem a pozytywnie zakręcona Nasza Aneta (Plumb)daje kopala w dupala aby podnieść się jak ma się zły dzień...
    Życzę Wam aniołki dobrego dnia Cmokam:)

Margotka87, Ruda27, Plumb80 lubią tę wiadomość

• Margotka87 Autorytet

Wysłany: 15 października 2013, 07:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mungo z tym nosem to calkiem fajny patent :D aaaa dzien dobry w ogole :)milego dnia Dziewczyny :*

zpbndf9hsafopz9u.png
‹‹ 20 21 22 23 24 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ