start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDzien dobry dziewczynki!
Jestem troche zniechecona.. Chyba to dziwne ze od 4 dni mam temperature 36,5 prawda? Albo mam zepsuty termometr, albo ja mierzyc nie umie kurcze a tak czekalam na wtorek, czy tempka ruszy sie.. Co myslicie dziewczyny? Chyba musze olac to sprawdzanie, albo kupic nowy termkmetr ( ten kupilam jakies 1,5 mies temu)
Chyba sie nie dowiem, czy mialam ta owulacje w koncu
Mungo dobry sposob, najprzyjemniejszy
Paulia milej pracki slonce
A ja dzisiaj mam kolejny dzien lenia -
Dzień dobry
Ja do pracy na popołudnie idę.. Dziecko w przedszkolu, mąż w delegacji, na szczęście krótko bo juz jutro wraca
Wczoraj przed wyjazdem oczywiście go wykorzystałam a może on mnie i jutro jak wróci to koniecznie działamy, działamy, jeszcze do dni płodnych chyba trochę mam, ale nie zaszkodzi na wszelki wypadek już wcześniej zacząć się starać
Miłego dnia wszystkim!!
Margotka, Ruda ja też mam to coś co zwiecie leniemMargotka87, Plumb80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane Ja też na 14 do pracy ;/ lenia mam jak zawsze ale cóż w domu bym chyba kota do głowy dostała ciągle myśląc co mnie boli i co mnie swędzi a tak to zawsze mam jakąś odskocznie Objawy dziś mi całkowicie ustały a wczoraj wieczorem miałam jakieś osłabienie bo tylko 36,4. Ale dziś o 11 znów 36,8 pozdrawiam i odpoczywajcie
-
Witajcie...Ja dołaczam do Was kochane może w tym cyklu mi sie uda...Napawacie mega optymizem a ta szarówka za oknem nie sprzyja ku temu...trzymam kciuki za Wasze zielone kropeczki....Spinamy pupy głowa do gory i do roboty :*
Plumb80, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzien Dobry moje kochane kobitki : ) Jak tam u was dzis ?? U Mnie dzis slonko swieci ale jest zimno no coz Zima jest za rogiem : ) Wczoraj bylam na rozmowie o prace no I od poniedzialku ruszam nie bede pracowala duzo bo tylko poniedzialek I wtorek po 10 godzin ale nie jest to ciezka praca bo bede opiekunka takiego malego szkraba 7 miesiecznego juz wczesniej opiekowalam sie dziecmi ale mnie to troche przeroslo I zrezygnowalam . Ale stwierdzilam ze wroce spowrotem bo Kocham dzieci : ) Moze sie doczekam wkoncu na swojego kochanego maluszka : ) < 3 Milego dnia wam zycze oje kochane kobitki buziole
Plumb80, Ania1986, mungo lubią tę wiadomość
-
Ewelina23 a u mnie dzis bez słonka i ziimno czuc już jesien...Ja dzis mam wolne w czwartek ide dopiero na dyzur,takze troszke odpoczynku w domku :)Przy takiej pogodzie taki własnie chumor,wiec musze coś wymyslec na wieczór by sie zrelaksowac -męza nie bedzie wiec wieczór sama...
-
Ewelina23 wrote:Dzien Dobry moje kochane kobitki : ) Jak tam u was dzis ?? U Mnie dzis slonko swieci ale jest zimno no coz Zima jest za rogiem : ) Wczoraj bylam na rozmowie o prace no I od poniedzialku ruszam nie bede pracowala duzo bo tylko poniedzialek I wtorek po 10 godzin ale nie jest to ciezka praca bo bede opiekunka takiego malego szkraba 7 miesiecznego juz wczesniej opiekowalam sie dziecmi ale mnie to troche przeroslo I zrezygnowalam . Ale stwierdzilam ze wroce spowrotem bo Kocham dzieci : ) Moze sie doczekam wkoncu na swojego kochanego maluszka : ) < 3 Milego dnia wam zycze oje kochane kobitki buziole
powodzenia kochana w tej nowej pracyEwelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyilonek wrote:Ewelina23 a u mnie dzis bez słonka i ziimno czuc już jesien...Ja dzis mam wolne w czwartek ide dopiero na dyzur,takze troszke odpoczynku w domku :)Przy takiej pogodzie taki własnie chumor,wiec musze coś wymyslec na wieczór by sie zrelaksowac -męza nie bedzie wiec wieczór sama...
Plumb80 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitam kobietki, ja już mam za sobą pierwszy dzień pracy, oczywiście dzieci są miłe i nawet fajnie się z nimi rozmawia Tylko teraz ogarnia mnie smutek i stres bo wybieram się na 17 do lekarza i tak naprawde chciałabym zeby zobaczył czy tak naprawde wszystko jest ok z moim rozwijającym się jajeczkiem, niestety znam NFZ i pewnie bez opłat nie zrobi mi USG:( No ale cóż jeśli odeśle mnie z kwitkiem to trudno, więc mam nadzieję że sie nade mną zlituję choć naprawde wątpie Jak coś to trzymajcie kciuki
Plumb80, mycha28, mungo lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnygosia2020 wrote:Witam kobietki, ja już mam za sobą pierwszy dzień pracy, oczywiście dzieci są miłe i nawet fajnie się z nimi rozmawia Tylko teraz ogarnia mnie smutek i stres bo wybieram się na 17 do lekarza i tak naprawde chciałabym zeby zobaczył czy tak naprawde wszystko jest ok z moim rozwijającym się jajeczkiem, niestety znam NFZ i pewnie bez opłat nie zrobi mi USG:( No ale cóż jeśli odeśle mnie z kwitkiem to trudno, więc mam nadzieję że sie nade mną zlituję choć naprawde wątpie Jak coś to trzymajcie kciuki
-
nick nieaktualnyEwelinka te 2 dni zawsze cos powodzenia
Gosia moze nie mow ze jajeczko chcesz zobaczyc, ale ze podejrzewasz, ze cos sie moze dziac i chcialabys na kontrole a przy usg popros o sprawdzenie od razu jajeczka :p
Ja caly czas na kanapie i ogladam seriale :p za godzine wraca mezus wiec musze sie ogarnac troche :p -
nick nieaktualnyPaulia87 wrote:Och Wy moje dziewczynki jak Was czytam to gęba mi się śmieje i od rana z dobrym nastrojem do pracy ruszam...
Ruda już Cie dziewczyny przyjęły nie ma co się rozdrabniać hehe są wspaniałe ja już to wiem a pozytywnie zakręcona Nasza Aneta (Plumb)daje kopala w dupala aby podnieść się jak ma się zły dzień...
Życzę Wam aniołki dobrego dnia Cmokam:)Ewelina23 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymungo wrote:dzień dobry Laseczki
u mnie taka mgła, że świata nie widać jak ja nie cierpię jesieni
niech się w końcu pojawi zielone światełko i doda energii
ps.
odkryłam wczoraj nowy sposób na odetkanie zatkanego noska
-BZYKANKO-
miłego dzionkailonek, mungo lubią tę wiadomość