start 6.10 jeden cel --->zielona kropa na koncu :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ilonek wrote:Martuśka ja takze nie mam sie z kim poprzytulać :-(Mąz do pracy poszedł tyle dobrze ze @wiec wszystko przede mna
Ilonek: ja niby teraz nie mam owulacji, ma być w przyszłym tygodniu przypuszczalnie a mąż akurat wróci, więc mam nadzieję że mąz i owulacja sie zejdą :p to musisz molestować poduszkę zanim nie wróci z pracy
-
Klaudiaa wrote:Dobra dobra;p Ty mi tu lepiej daj jakis przepis na dobre ciasto bo urodziny za rogiem a ja pomyslu nie mam;p
zrób tarte z borówkami, szybko, łatwo i pysznieeee -
nick nieaktualnyPrzepraszam was że mnie tak długo nie było, jestem cholernie załamana nie wiem czy wgl chce mi się żyć. Dowiedziałam się że mam nadżerkę, szlak mnie trafia nawet jak to mówię, nie chciałam tego mówić ale może wy mnie wesprzecie bo ja nic innego nie robie tylko chodze i płacze po kątach. Nie wiem boję się że już nigdy nie zajdę w ciażę Lekarz mówił że to nie groźne i że takie coś spotyka co 2 kobietę, ale ja w to nie wierze ;(;( Za tydzień mam mieć wycinkę do cytologi i wtedy dowiem się w jakim stadium jestem ;( Masarka, nie wiem jak to wytrzymam !!!!!!!!
-
kochana spokojnie!
nadżerki naprawde ma sporo kobiet, także łezki i smutki precz!!!! :*