Torunianki :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A na mnie słońce świeci bo mam mieszkanie od południa jest cieeplusio.
Rah a ja dzisiaj jak najbardziej mam ochotę na piwo nawet w domu jest bo chłopakom kupiłam i właśnie dziś wieczorkiem sobie wypiję a co mnie też się należy Chociaż ja piwiara nie jestem ale już z tego wszystkiego dziś sobie pozwalam na wszystkoWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 14:32
Iwka lubi tę wiadomość
-
misia79 wrote:Tak poczekaj do czwartku
Takiej to fajnie co ma mieszkanie od południa...w tym problem, że ja w pracy, a nie w mieszkaniumisia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
Rudziutka7 wrote:ja też w pracy, ale w mieszkaniu się grzeje mam nadzieje
Misia, chciałam iść już teraz i na żelazo, ale Łojko kazał przyjść przed końcem tabsów, więc zapytam się go.Iwka lubi tę wiadomość
-
rah wrote:To straszne...cały czas siedzę i myślę o TYM. Nie mogę się skupić nawet na pracy...Chciałabym żeby już był chociaż piątek...
Kurde jednak idź do lekarza żebyś w razie czego nie żałowała że nie poszłaś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2014, 17:30
Iwka lubi tę wiadomość
-
Juz sama nie wiem co zrobic. Przed hsg tez mnie pobolewalo podbrzusze i miałam plamienia juz kilka dni przed @ ale Łojko nie uznał, ze to cos strasznego. Moze do niego zadzwonie czy co...
A propo usg, to wlasnie problem w tym, ze na usg w ogole nie było widac, ze tam cos jest nie tak. Nie uda sie porównać czy rośnie, bo w ogole go nie widacmisia79 lubi tę wiadomość
-
Witam się i ja :* przeczytałam wszystko i nie wiem co napisać.
Kaśka klinika milczy może w czwartek zadzwonię do nich co i jak
rah trzymam kciuki aby to ciąża a nie torbiel
ogólnie kochane gratuluje szczescia w znajdowaniu kasy
ja idę coś ze sobą zrobić bo strasznie zdenerwowana jestem ale nie wiem czym. Jutro mam rozmowe z nową pracownicą i chyba mam wiekszego stresa niż ona
mam wrażenie ze na nic czasu nie mam. Kochane spokojnego wieczorku :* moze tez sobie piwo dziabne w samotności.. BuzkaKaśka, misia79 lubią tę wiadomość
-
Morfologia chyba nie zaszkodzi kiedys słyszałam, ze powinno sie ja robić co 3-4 miesiące. Nie wiem czy to prawda.
A dlaczego dziewczyny sugerują morfologię? Czegoś nie doczytalam?misia79, Iwka lubią tę wiadomość
-
rah wrote:Juz sama nie wiem co zrobic. Przed hsg tez mnie pobolewalo podbrzusze i miałam plamienia juz kilka dni przed @ ale Łojko nie uznał, ze to cos strasznego. Moze do niego zadzwonie czy co...
A propo usg, to wlasnie problem w tym, ze na usg w ogole nie było widac, ze tam cos jest nie tak. Nie uda sie porównać czy rośnie, bo w ogole go nie widacIwka lubi tę wiadomość
-
Iwka wrote:Witam się i ja :* przeczytałam wszystko i nie wiem co napisać.
Kaśka klinika milczy może w czwartek zadzwonię do nich co i jak
rah trzymam kciuki aby to ciąża a nie torbiel
ogólnie kochane gratuluje szczescia w znajdowaniu kasy
ja idę coś ze sobą zrobić bo strasznie zdenerwowana jestem ale nie wiem czym. Jutro mam rozmowe z nową pracownicą i chyba mam wiekszego stresa niż ona
mam wrażenie ze na nic czasu nie mam. Kochane spokojnego wieczorku :* moze tez sobie piwo dziabne w samotności.. BuzkaIwka lubi tę wiadomość
-
Bo często plamiłam. Potem byłam u Łojkosia to powiedział, że to często normalne, ale też mogę mieć słabe naczynia krwionośne. Więc dał mi jakiś wzmacniający specyfik i zaczęłam częściej pić wodę z cytryną i w sumie od tego czasu spokojniej. Nie zaszkodzi, ale spytam się go, może da mi skierowanie.
misia79, Iwka lubią tę wiadomość